Magyarország harmadik legnagyobb városától, Miskolctól 10 km-re, a Bükk-hegység keleti részén, három hegy által körülvett festői völgyben található hazánk egyik legszebb klimatikus üdülőhelye, Lillafüred. Az 1927-30 között, eklektikus stílusban épített kastélyt függőkert és hatalmas park veszi körül.
A Szinva patak völgyére és a Hámori tóra nyíló kilátást még varázslatosabbá teszi az épület közvetlen közelében levő Szinva patak vízesésének moraja.
Tetszett a szoba, a fürdőszoba, a környezet. A medencéje, mint általában itt is kicsi a vendégek számához viszonyítva. A vacsora jó volt, nagy választékkal. A reggeli felvágott-kínálata sem ízben sem változatosságban nem volt jó. A személyzet udvarias volt, néha a takarítókkal nehezen lehetett kommunikálni.
Szinte mindennel elégedettek voltunk. A szálloda elhelyezkedése jobb már nem lehetne. Gyönyörű környezet,finom,választékos ételek,kényelmes szoba. Ami sajnálatos,hogy a függőkert felújítás alatt állt,de ha elkészül biztos nagyon feldobja majd a szállodát. Ha már ennyi szauna van én az egyiket beállítanám 80 fok körülire főleg nyáron(semmibe nem kerülne).
Nagyon gyönyörű helyen van,a szobai kilátás csodálatos. Nagyon jókat lehet kirándulni. A programok nagyon jók voltak,minden este Sanyi bohóc szórakoztatta a gyerekeket. Az ételek kiválóak voltak,nagyon sok volt a választék mindenki talált fogához valót. A medencék vize nagyon kellemes és tiszta volt. A személyzet kedves és segítőkész.
A szálló elhelyezkedése kiváló, gyakorlatilag a vízesés fölött és közvetlenül a Hámori tó mellett helyezkedik el. A mintegy 80 évvel ezelőtt épült elegáns épület ma is őrzi régi hangulatát, a csodaszép falborítások, festmények, üvegképek és a főúri hangulatú étterem a hatalmas kandallóival és lámpáival igazán külünleges élményt nyújt.
Kiváló wellnes részlegében csodálatosan el lehet lazulni, különös tekintettel arra, hogy a 14 éven aluli gyermekek ottani tartózkodását időben szabályozzák. Kitűnő konyhája és figyelmes személyzete igen kellemessé teszi az ott tartózkodást. Remek túrista utakon nagyszerűen bebarangolható a szálló tágabb környezete pl. Bükkszentkereszt, vagy Szilvásvárad irányában. Kiváló kikapcsolódás minden korosztálynak.
Csodálatos hosszú hétvégét tölthettem el itt Nőnap alkalmából Kedves Párommal. Mint a személyzet, mint a szolgáltatások maximálisan megfeleltek elvárásainknak. A szálloda eleganciája, színvonala visszarepített minket az időben. A wellness részleg felülmúlta elképzeléseinket. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Remélem még vissszatérhetek ide a Párommal.
Remélem sokan eljutnak a jövőben ebbe a csodálatos környezetben lévő kitünő szállodába. A pihenésre, kikapcsolódásra keresni se lehet megfelelőbb helyet. A csodálatos Hámori tó, a kisvasuttal megközelithető pisztrángos, Diósgyőr várával, Miskolc és a tapolcai barlangfürdő közelsége, aki csak teheti ott a helye !
Az elmúlt nyár legszebb három napját töltöttem itt a párommal. A szálloda patinája, eleganciája, színvonala, a személyzet figyelmessége és udvariassága megragadó volt. Az általam előzetesen kért, emeleti sarokszobát kaptuk, ahonnan gyönyörű kilátás nyílt a Hámori tóra. A hotel konyhája, a büfé reggeli és vacsora nagyszerű.
A wellness részleg minden igényt és kényelmet kielégített, a rendezett. gondozott kertben a napozás csodás volt. Külön köszönet, hogy a recepció lehetővé tette a toronyban a szálloda történetét bemutató kiállítási szoba megtekintését, valamint a toronyból a csodás panoráma látványát.
Kedvesemmel nagyon kellemes, romantikus 3 napot töltöttünk a hotelben, nagyon jól éreztük magunkat, tökéletes hely a kikapcsolódáshoz! A környezet, a hotel gyönyörű, a szolgáltatások rendkívül színvonalasak, mind a wellness részleg, mind a félpanziós ellátás bőséges, változatos, és nagyon ízletes! Ajánlom Mindenkinek! Remélem lesz még szerencsém újra eljutni. . :)
Húsvétkor az utolsó pillanatban találtuk ki, hogy elindulunk. Csak egy padlásszobát tudtak adni de teljesen rendben volt. Sőt romantikusabb volt. A tóra néző ablakokkal. A szálloda nagyon szép, tiszta mintha időutazásban lenne részünk a múltban. A wellnes részleg jó a kert gondozott. A vacsora átlagon felüli.
Húsvéti terítékkel apró meglepetésekkel. ( a süteményeken sárgarépa marcipán dísz, barka az asztalon. ) Reggeli kávézás a kertben madárcsicsergéssel. Igazi kikapcsolódást nyújt a környéken sétálás csónakázás a tóban. Ide mindenképpen vissza kell mennünk.
Nagyon jól éreztük magunkat a márciusi hosszú hétvégén. Gyönyörű, festői környezetben helyezkedik el a szálloda. Kifogtuk a hatalmas havazást ami még varázslatosabbá tette a helyet. A reggeliről ill. a vacsoráról csak elismerően tudok nyilatkozni, bőséges, ízletes, változatos, egyszerűen lenyűgöző. Minden elismerésem ezért.