Magyarország harmadik legnagyobb városától, Miskolctól 10 km-re, a Bükk-hegység keleti részén, három hegy által körülvett festői völgyben található hazánk egyik legszebb klimatikus üdülőhelye, Lillafüred. Az 1927-30 között, eklektikus stílusban épített kastélyt függőkert és hatalmas park veszi körül.
A Szinva patak völgyére és a Hámori tóra nyíló kilátást még varázslatosabbá teszi az épület közvetlen közelében levő Szinva patak vízesésének moraja.
35 éve találkoztunk itt férjemmel, akkor még SZOT üdülő volt. Akkor is jól éreztük magunkat a szállóban, de most a megújult szálló és a megújult környezet még szebbé tette az itt töltött időt. Kiemelném a szálloda éttermi kiszolgálását, a nagyon finom ételeket, gratulálok a szakácsoknak, és nagyon köszönjük munkájukat.
Férjemmel töltöttünk itt három napot, kevés volt. A szálloda maga is mesés kívül, bévül. A környezet még a tavaszi rossz idő ellenére is csidálatos. Reggel 8 órakor a parkban bódító fenyőillat. A szálloda és a szoba is nagyon tiszta volt, a személyzet segítőkész, előzékeny. Az ételválaszték nagyon jó és finom.
Csodálatos helyen. Személyzet udvarias, szálloda tiszta ,igényes. Ételek finomak voltak.Nagyon jól éreztünk magunkat. Ajánluk másoknak is a Palota Szállót.
Kettő csodálatos éjszakát töltöttünk Lillafüreden a Hotel Palota nevű szállodában. Hát hogy is fogalmazzak. . . A hely egyenesen gyönyörű, szinte álomba illő. Mesés panoráma, a szálloda környéke, kert, vízesés, a szálloda berendezése, építése valami csoda. A személyzet szolgálatkész, mosolygós, kedves.
Az ellátás fantasztikus. Bő választék, ízletes fogások, fagyi, gyümölcs, ami szem-szájnak ingere. Le a kalappal előttük. Őszintén? El voltunk ájulva az egész helytől. De tényleg. Ok az ár kicsit borsos volt (a mi pénztárcánkhoz mérve), de kárpótolt a hely meghittsége, szépsége, az egész szállodai kiszolgálás. Mindenképp szeretnénk a közel jövőben visszatérni, de legalábbis a szülőket eljuttatni valahogy még ebben az életben. Mindenkinek melegen ajánlom, aki igényes pihenésre vágyik a hegyekben vízpart mellett! Puszta Szabolcs, Salgótarján.
Csodálatos 3 napot töltöttünk Lillafüreden családommal a Palota szállóban. A szálloda gyönyörű, a környezete lenyűgöző, a szolgáltatások fantasztikusak! Köszönet a személyzet minden tagjának a kifogástalan ellátásért! Még visszatérünk!
Ahogyan az értékelésemben jeleztem ,mindennel meg voltunk elégedve. A szálloda hozta a várt,és remélt színvonalat. 9 éve töltöttünk már itt 3 napot,és mindig is jó érzéssel gondoltam vissza az ott töltött időre. Most visszatértünk az unokánkkal 5 napra. Mindketten ott ünnepeltük a szülinapunkat.
Az alkalomhoz méltó környezetben,kényeztetésben ünnepelhettük meg magunkat. A személyzet figyelmessége,kedvessége,most is dicséretes volt. Számomra ezek fontos szempontok,ha üdülni megyek. Ami még nagyon szimpatikus volt,hogy 6 éves kor alatt nem kell fizetni a gyermekek után. Sajnos ez nem igy van a legtöbb szállodában. Azért egy dolgot mégis szeretnék megemlíteni. A masszőr hölgy ne traktálja a magánéletével a vendéget,mert oda nem drámát megyünk hallgatni,hanem kikapcsolódni. Sajnos ezt sok masszőr nem tartja tiszteletben,és ahelyett,hogy csendes relaxáló zenét szolgáltatnának,vagy csak hagynák a vendéget pihenni,élvezni a maszírozást, panaszkodnak vagy az alul fizetettségük miatt,vagy mint jelen esetben is,magukról beszélnek nem épp testnek,léleknek balzsamozó témakőrben. A masszázs egyébként jó volt. Ezen most már csak jót mosolygok,köszönjük,csodás 5 nap volt.
Egyértelműen az egyik legszebb az országban. Gyönyörű helyen egy gyönyörű palota. Ügyesen van ötvözve a kastélyos hangulat a modern igényekkel. A wellness nagyon tágas és minden igényt kielégít. Esetleg egy kis külső medence lehetne még, de annyira nem hiányzott. A szoba szép és tiszta volt.
Az étterem szintén nagyon szép, a teraszról pedig Lillafüredre nyílik nagyszerű látvány. Élmény volt minden étkezés. Ráadásul az ételek is finomak voltak. A személyzet kedves és segítőkész volt. Az ingyenes elektromos kibusznak is jó hasznát vettük. A programok is nagyon tetszettek. Különösen a borkostoló. Egészen biztosak vagyunk benne, hogy ide még visszatérünk.
A szálloda gyönyörű környezetben helyezkedik el! A szálloda tiszta, igényes! Az ételek választéka kiváló !Lillafüred gyönyörű, tele programokkal! Köszönjük a 4 csodaszép napot! Reméljük még egyszer találkozunk!
Nagyon figyelmesek, udvariasak voltak! Külön figyeltek arra, hogy olyan szobát kapjunk, ahonnan könnyen megközelíthető a lift. Az étkezés bőséges és finom volt. A wellness tiszta és csendes volt. Villámlátogatást tettünk, de így is jól éreztük magunkat. Gyönyörű helyen van a Szálloda. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! Ha alkalmunk adódna, szívesen jönnénk vissza hosszabb időre is.
Megérkezésünkkor a szálloda személyzete kedvesen fogadott bennünket. Szóban és írásban teljes körű tájékoztatást adtak a programokról és a látnivalókról. A három nap alatt: -a szobák tiszták,kényelmesek, -az étterem és az ételválaszték kitűnő volt mint mindig .
-a wellness részleg kiváló -a szállodán kívüli lehetőségek/látnivalók,kalandpark,túraútvonalak/változatosak. Frissen,kipihenten,élményekkel gazdagon elégedetten hagytuk el a szállodát.