Nemsokára, már harmadszorra megyünk az Öcsémékkel oda nyaralni. Több fürdési lehetőség, több minőségű szaunna, hatalmas konditerem,kényelmes és dekoratív szobák,(nem sztenderd! ) remek konyha és figyelmes kiszolgálás. Talán nem teljes a lista, de ezzel együtt is már több embernek ajánlottam,aki ki is próbálták. A vélemény hasonló volt.
Újra itt vagyunk. ,! Sokadszorra vàlasztottuk kikapcsolodàsunk helyéül az Önök szállodàjàt, wellness központját, mindig jòl éreztük magunkat. Ma is mosolygósan és kedvesen fogadott K. Dóra, a recepción. Türelemmel és hozzáértöen végezte feladatát. Köszönet érte. Jó hangulatban kezdhetjük pihenésünket. Tisztelettel, Marika és Zoltán.
Háromszor jártunk itt félárú kuponnal. A hotel legfőbb előnye a közvetlen átjárás a fürdőbe, ahol 2 külső, és 2 belső gyógymedence üzemel. A fürdő területe kint elhanyagolt, itt-ott méteres gaz "díszeleg", illetve a törött poharat sem igyekeztek eltakarítani, napokig ott volt. Egyetlen büfé volt, amit mi elég drágának találtunk!
Persze, ha nincs konkurencia. . . De még így is alig van vendége. A hotelszobák szépek, tágasak, tiszták. A svédasztal átlagos, a salátabárral tűnik csak ki. A lefogyott ételeket nem kapkodnak feltölteni! Vasárnap a reggelinél olyan száraz, égett kiflit tettek ki, hogy szöget lehetett volna vele beütni, és alternatívaként fehér kenyér sem volt! ! ! Amikor szóltam, némi várakoztatás után kihoztak kb 5 szeletet! A személyzettel nekünk nem volt gondunk. Mindent összevetve jól éreztük magunkat!
Kellemes 6 napot töltöttünk itt egy jó csomagajánlattal. A szállás a kemping területén lévő bungalóban volt,ami tiszta ,tágas. A tv program eléggé szegényes ami a magyar sportprogramokat illeti és a WIFI is csak a Hotel épületében elérhető eléggé változó minőséggel. A gyógyviz és a medencék kivül belül remekek!
A személyzet stilusa változó van aki udvarias,érdeklődő van aki csak elvégzi a munkáját. Az ételek választéka jó,de sokszor külön kellett szólni,ha valami elfogyott. Összességében jól éreztük magunkat és még vissza fogunk máskor is jönni.
A kis alföldi város egyetlen érdekessége ez a hotel, amely az aktív és passzív pihenéshez is megfelelő helyszín. A szoba kellemes volt, tiszta, barátságos. Az ételek finomak, a felszolgálás udvarias. A wellness részleg különlegessége a jó minőségű gyógyvíz, a többi nem nagy durranás.
Érdekessége a hotelnak a külön álló, kis apartman ház, ami egy nagy baráti társaságnak remek helyszín pár napos kikapcsolódásra. Szívesen kipróbálnám azt is, alkalom adtán.
A Hotel szép tiszta. Az alkalmazottak udvariasak. A szolgáltatás jó színvonalú, a medencék kulturáltak, a szauna esztétikus, a jakuzzi kellemes. A szoba megfelelő volt. Egyetlen probléma, hogy a francia ágy nem az volt, két összetolt ágy nem kényelmes. Az étterem kifejezetten kellemes, az ételek finomak és a választék kielégítő.
A térítek kellemes, a gyertya nagyon hangulatos. A felszolgálók mosolygósak voltak. A hotel összességében jó, engem egy dolog bántott, hogy a megrendeléskor jeleztem, franciaágyat szeretnék, és nem jeleztek vissza hogy az nincs. Egyébként kellemesen éreztük magunkat, ha lesz francia ágy máskor is megyünk :).
Sajnos nem tudok jót írni mert ilyen nem volt, hogy a hűtőért fizetni kell és a fürdőköpenyért is. Nem volt elfogadható az ellátás sem, a recepciósok is nem voltak túl kedvesek, nem ez lesz a legjobb szálloda ahol jártunk
Szeptember végén voltunk öt éjszakát poloska inváziós időszak közepén. A szobákban ablaknyitás, ezáltal szellőztetés kizárva, erre írásban is figyelmeztetett a szálloda. De az ablakon szerintem megmagyarázhatatlan és érthetetlen okból nincs szúnyogháló. Maradt a folyosó felőli "szellőztetés".
A svédasztalos reggeli megfelelő, de a vacsora hagy némi kivánnivalót maga után. Hagyján hogy marha és vad nem volt, hisz három csillagos hotelról beszélünk, de hogy egy a Tiszától száz méterre levő konyhából öt nap alatt nem kerül ki hal egyszer sem semmilyen formában, számomra szintén érthetetlen és magyarázhatatlan kategória. Maradt a sertés és baromfi, ami viszont meghaladta a szakács képességeit. Ennyi szárazra főzött és sütött húst még nem sikerült öt nap alatt rágcsálnom sehol. A pincérek és a személyzet udvariasak, a tisztaság kiváló, a víz és a welness tökéletes.
Csalódás volt számunkra. A csapból a melegre állított helyzetből is alig langyos víz folyt. Nem tudtunk egy kellemeset tusolni. Majd hideg vízbe mostam hajat. November 3 ról beszélünk. Kint a fürdőbe is hideg volt. Wellnes részbe is hideg volt. Nem győztünk szaunázni mert fáztunk.
Köpenyünk ,törölközők,fürdőruhák másnap reggelre sem száradtak meg a fürdőszoba radiátorán. Köpenyt ugye nem adnak másikat viszont kértem száraz törölközőt hogy" kihúzuk szárazon "másnapig. Szóval a fűtésről ennyit. Én ha wellneselni megyek melegre vágyok! ! ! ! ! ! ! !
A termál miatt választottuk Martfűt. Csillagainak megfelelő átlagos szálloda. A remek gyógyvíz a legjobb, de ez sajnos nem az ő érdemük. Jó volt a korlátlan átjárás a fürdőbe! És persze élvezetes a szabadtéri termál medence is. Tiszta, tágas szobák,rendezett környezet. A személyzet egy része is remekül érzi magát.
A recepciós pultot jó messzire helyezték a benne rejtőzködő fiatalokkal, nehogy zavarjuk őket. . . A kaja szerény svédasztalos volt,többször hidegek voltak a vacsora második fogásai. Ajándék-éjszakás csomag árát tekintve azt mondom, megfelelt az ár-érték arány, amúgy nem állítanám. Sehol egy működő büfé vagy kávézó. . . lehet, hogy ez az utószezon hátránya? Összességében nem éreztem barátságosnak, emberközelinek a helyet, ez az "egyszer elment" kategória.