Családias jellegű éttermünk egész évben negyven személy részére nyújt kulturált étkezési környezetet. Hangulatos fedett teraszunk tavasztól késő őszig további húsz vendég részére biztosít éttermi szolgáltatást. Kerthelyiségünkben, a vén diófa alatt, forró nyári napokon negyven személy részére tudunk kellemes, árnyas, hűvös helyet biztosítani.
Az állandó étlap mellett napi kínálatunk közel két tucat finom, házias jellegű ételt ajánl vendégeink számára. A délelőtti órákban lehetőség van egy kellemes reggeli elfogyasztására is, itt kell megemlítenünk, hogy a szállás ára a reggelit nem tartalmazza.
Ma jártunk ott. Budapestről véletlenül toppantunk be, a Kékestető után. Barátságos helynek tűnt, bár az étterem szinte tele volt. A kerthelyiségben találtunk egy szabad asztalt, a pincér szinte azonnal megjelent és hozta is a kért italt az étlap után. Kellemesen megebédeltünk! Az ételek, az adagok, a kiszolgálás, a rend és tisztaság kifogástalan, még a mosdóban is.
Ráadásul, egy csodás környezetben! Köszönjük a munkatársaknak, az "üzemeltetőnek", hogy ilyen " hibátlan" étteremben étkezhettünk, korrekt árakon! Nehéz, vagy lehetetlen Budapesten ilyet találni, árakban, minőségben, mennyiségben és kulturáltságban! Köszönjük, még menni fogunk! !
Barátokkal voltunk itt , vacsoráztunk. A kiszolgálás elég gyors, a rendelt ételek finomak voltak, bőséges adagokat kaptunk. A környezet csendes és nyugalmas, a szállásunktól pár méterre helyezkedik el. Mellékhelység tiszta, a felszolgáló kedves volt. Alapjában véve egy jó vacsora nem túl drágán kellemes környezetben. Az éttermet a házigazdánk javasolta.
Pihenésképpen megálltunk mátrafüreden egy kis sétára,dél körül járt az idő úgy gondoltuk hogy egy gyors ebédet elfogyasztunk,ekkor fedeztük fel egy utca sarkon a feketerigó étterem hirdetését,szimpatikus volt az étlap árban és választékban is,a közelben meg is találtuk az étterem-panziót,meglepődtünk hogy még dél sem volt, és alig sikerült helyet találni,igaz nem nagy helyiség ,de annál családiasabb hangulat fogadott bennünket,pillanatok alatt megjelent egy felszolgáló hölgy,és már fel is vette a rendelést,meglepő gyorsasággal készültek el az ételek,amelyek kifogástalan ízben és kivitelben kerültek tálalásra,örültünk hogy sikerült ezt a helyet megtalálni,és ajánlani fogjuk az ismeretségi körben is.
Az előre lefoglalt asztal szépen meg volt terítve, gyors, precíz kiszolgálás. Változatos, kifogástalan ételek, finom borok. Árban kifogástalan. Szívesen ajánlom mindenkinek.
Korábbi pozitív tapasztalatok után gondoltuk újra elmegyünk ide vasárnap délután ebédelni. Mivel nagyon kevés hely van, direkt foglaltam asztalt. Rajtunk kívül álló okok miatt 15 percet késtünk, és meglepve tapasztaltuk, hogy a helyünket már odaadták másnak. Az étterem pedig tele volt, így "kedvesen" felajánlották, hogy várjuk meg, amíg valaki végez.
Ha az az üzletpolitikája a helynek, hogy le van tojva, hogy ki, csak fizessen, és emiatt negyed óráig sem tartják az asztalt, akkor legalább mondanák előre, hogy ne késs te marha, mert különben éhen maradsz. Ide se jövünk többet.
Kulturált a személyzet udvarias, a kiszolgálás gyors, a konyha is jó! Az árak megfizethetőek. Annak ellenére, hogy meglehetősem későn érkeztünk az étlaporól minden volt és kedvesen fogadtak! Ehatároztuk a bartainkkal, hogy ha legközelebb erre járunk megint betérünk és a helyet ajánlani fogjuk másoknak is.
Gyöngyösi révén elég sokszor keressük fel a màtrafüredi feketerigó éttermet. Egy remek kisvendéglő kedves emberekkel, egyszerű de finom, és laktato fogàsokkal elérhető àron. Bàrkinek ajànlom aki egy gyors és finom ebédet szeretne elfogyasztani .
Az ételekkel és az árszínvonalal meg voltunk elégedve. A panzió vendégei, és az előre bejelentett csoportok mellett sajnos huzatos asztalok jutnak a beeső vendégeknek. Az élap elég bő: A, B, C napi menü és hei ajánlatok is szerepelnek rajta. Van jó pár sokkal rosszabb éterem is az üdülőhelyen, akol nem láttuk egy szem vendége sem délidőben.
Ha Mátrafüreden járunk, sohasem hagyjuk ki hogy felkeressük ezt az éttermet. Télen is hangulatos, de nyáron a rengeteg leander látványa különleges hangulatot ad ennek a helynek. Tiszta, barátságos belső,/és a terasz is/ udvarias pincérek, bőséges és finom ételek, melyek max. 10 perc alatt el is készülnek. Köszönjük..