Családias jellegű éttermünk egész évben negyven személy részére nyújt kulturált étkezési környezetet. Hangulatos fedett teraszunk tavasztól késő őszig további húsz vendég részére biztosít éttermi szolgáltatást. Kerthelyiségünkben, a vén diófa alatt, forró nyári napokon negyven személy részére tudunk kellemes, árnyas, hűvös helyet biztosítani.
Az állandó étlap mellett napi kínálatunk közel két tucat finom, házias jellegű ételt ajánl vendégeink számára. A délelőtti órákban lehetőség van egy kellemes reggeli elfogyasztására is, itt kell megemlítenünk, hogy a szállás ára a reggelit nem tartalmazza.
Sajnos Én is kb. ugyanazokat tudom leírni, mint Mátrás nevű értékelő. Mi is az ittjártam. hu értékelései alapján választottuk, de nekünk nem volt szerencsénk. Menza jellegű ételek (nem menza áron), igaz nem drága hely. Kiszolgálás unott, érdektelen, semmi vendég csalogat/marasztaló. Szemtelen, már-már aggresszív darazsak minket is végig zaklattak.
Elismerem nem az étterem hibája a darazsak jelenléte, mert amíg az asztalunk üres volt nem jött közel egy sem, de amint az italokat megkaptuk azonnal megjelentek és kiartottak az utolsó falatig.
Kiváló étterem a Mátrában
Többször ebédeltünk már az étteremben, amikor a Mátrában jártunk. Valamennyi esetben maximális megelégedéssel távoztunk. Az ország egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkező étterme. Gyors kiszolgálás, kedves pincérek, szép környezet. Mindenkinek tudom ajánlani!
A portál ajánlása alapján tértünk be ide ebédelni négyen. Az furcsa volt,hogy szemben egy placcon van a parkoló,maga az étterem meg a házak között. A 40 fokos hőségben a kerthelységet választottuk,sajnos ellepték az italaink a darazsak, de bőséggel. Az ebéd arról szólt,hogy a gyerekek a darazsakat űzték.
Erről a netes oldalról választottunk helyet. 4 fővel jártunk az étteremben. Az itt mellékelt fotókhoz képest igényesen felújított helyet találtunk. Az étlapon bőséges a kínálat, az ételekre nem kellett sokat várnunk, mindenki elégedett volt a minőséggel. Többen közülünk fél adagot kértek, amelynek mennyisége is megfelelő volt. Máskor is visszajövünk.
A párommal néhány napot töltöttünk Mátrafüreden. A szállásunkon csak reggelizni tudtunk, ezért kerestünk egy helyet, ahol a többi étkezést megejthettük. A Feketerigó étterembe tévedtünk be. Nagyon egyszerű helynek tűnt, amíg be nem léptünk a kapun. Gyönyörű virágos udvaron foglaltunk helyet.
Amikor az étlapot megkaptuk, nem tudtunk választani, ezért úgy döntöttünk, ha finom, végigpróbáljuk a "top" listás ételeket. Úgy lett. Nagyon finom, és bőséges volt minden. Visszatérő vendégek lettünk a három nap alatt. Egy picit csorbít a tökéletes képen, hogy a kiszolgálási módszerük nem a megszokott, hanem az néz ránk, aki éppen arra jár, és nem az, aki elkezdte az elején a kiszolgálást. (így nem tudják, ki mit rendelt, és háromszor is megkérdezték, mi iszunk)Mindent egybevéve, csak ajánlani tudom a helyet!