Hotel Ózon & Luxury Villas Mátraháza bemutatkozása
A négycsillagos superior Hotel Residence Ózon Conference & Wellness Hotel Budapesttől csupán 80 kilométerre, a Kékes lábánál, Mátraházán, hegyvidéki környezetben helyezkedik el. Az impozáns épület majd minden szegletéből egyedülálló kékesi panoráma tárul a vendégek szeme elé.
Hazánk egyik, ha nem a legjobb 4 csillagos hotele, minden igényt kielégít! Nagyon szép és tiszta minden, a közösségi terek, szobák, wellness, étterem. Fantasztikusak az ételek! A wellness részleg is tökéletes, nagyok a medencék,kellemes vízhőmérsékletekkel, jók a szaunák. Gyerekmedence szuper!
A szobák kényelmesek, tiszták, minden felszereltséggel ellátva! A környezet, panoráma lenyűgöző, személyzet nagyon kedves, azonnal intézkednek bárminemű probléma esetén! Bármikor visszamennénk ide családunkkal! :)
Előszőr jártunk Önöknék. Kifogástalan volt minden. Nagyon jól éreztük magunkat. Egyetlen egy kritikumonk volt a szobában lévő ágy,méghozzá a matrac. Párommal mind a kitten gerinc problémákkal ill hátfájással küzdünk,és a nagyon puha rossz minőségű matrac bizony megnehezitette az éjszakai pihenést.
A Szálloda helyében én kialakitanák szobákat amikben gerinc kimélő ágyakat tennék,s ha ez valakinek elengedhetettlen akkor tudjon ilyen szobát foglalni esetleg plussz költségért. Ezen kívűl ,mondhatom hogy évek óta nem voltam igy megelégedve egy magyar szállással sem. Köszönjük szépen
A szálloda elhelyezkedése kiváló, a kialakítása mindenhol lehetővé teszi, hogy gyönyörködhessünk a tájban. Az üveg lift, a hatalmas üveg falak, a rendkívüli üveg padló a felső szinten, mind nagyszerüek voltak. ( Tériszonytól szenvedőknek nem ajánlott! ) Mi nyáron voltunk, a wellness rész kellemes volt, a személyzet figyelmes, kedves. Az étterem szép, tágas, az ételek ízletesek voltak.
Nagyon szép helyen fekszik a hotel. Nevéhez méltóan valóban a levegő frissessége lehet a fő mottója a hotelnek. Gyönyörű kilátás van a Mátrára, azok a szobák, amelyeknek nem a Mátra felé néz az ablakuk, az üvegliftből is nézhetik a tájat. A személyzet segítőkész, a szálloda tiszta, megközelítése, parkoló hely kialakítása is nagyon jó.
Párommal voltunk itt e nyáron. A hotel újszerű, tiszta és baráti. A wellness részleg jó, bár több típusú szauna elférne (pl egy kemény finn vagy orosz) A személyzet kedves és barátságok. Az ételek nagyon finomak. A pincéri kiszolgálás azért nem az igazi, szerintem picit lassúk. A környezet szép és igazán feltölti az embert.
A Mátraházi Ózon Hotelben 2013. augusztusában jártam családommal együtt. Minden csodálatos volt - az ételek, a személyzet segítőkészsége, és a környezet. A hotel közösségi tereiből mindenhol csodálatos szépségű a panoráma. A hely adottságait maximálisan figyelembe véve gyönyörű kávézó teraszt alakítottak ki a recepció, és aula hátsó kijáratánál.
Ez elmondható az étterem teraszára is. A wellnessben szintén csodálatos panoráma tárul elénk, bármelyik medencét választjuk is. A napozóterületek tágasak, és szépek, a napágyak és kinti bútorok igényesek, és nagyszámban álltak rendelkezésre. Sajnos azonban a klímák nem működtek megfelelően. A legnagyobb melegben jártunk itt, és másokkal együtt szóvá is tettük a klímák nem megfelelő működését. Azt a választ kaptuk, hogy az európai klímák nem bírják a kinti meleget. Az - egyébként - csodálatos fekvésű, nagyon elegáns és szép kivitelezésű étteremben a reggelik elfogyasztása közben folyt rólunk a víz. A hőmérséklet csak vacsorakor volt megfelelő mivel ekkor már nem tűzött az étteremre a nap. Egy ilyen elegáns hotelben ezt mindenképpen elfogadhatatlannak tartom, és arra semmiképpen nem hivatkozhatnak, hogy az európai klímák nem bírják a meleget. Pl bármelyik bevásárlóközpont klímája képes arra, hogy a jelenlegi melegben kellemes hőmérsékletet biztosítson. Hogyan lehet az, hogy egy négycsillagos superior szálloda ezt nem tudja biztosítani?
Nagyon gyönyörű hely,kiválóak az ételek és a medencék is szuperek voltak. A gyerekek is nagyon jól érezték magukat. Máskor is ide jövünk. Nagyon szép a kilátás az étteremből és a medencékből is. A személyzet nagyon kedves volt és segítőkész. A kisfiam palacsintát kívánt és a pincér pillanatok alatt ott volt vele.
Szuper választás volt az Ózon hotel nyaralásunk helyszínéül! Csodás panoráma, kényelmes szoba gyermekkel, finom ételek, kedves személyzet. Wellness pont jó. Külön tetszett hogy felnőttek is tudtak kikapcsolodni billiárddal, csócsóval, dartssal. Gyerekeknek mindenféle program. Bármikor szívesen visszatérünk, remek a szálloda és gyönyörű a környék.
A wellnesben a kiírt hőfokkal ellentétben, a víz csak langyos volt. A csodás panorámát a jacuzzis medencéből 2 nagy növény takarta. A befúvók nem működtek, a vízbe lépéskor minden második ember beverte a fejét, olyan alacsonyan volt az álmennyezet. Figyelmeztető tábla nincs! Szobánk nagyon egyszerű berendezésű volt.
A fal koszos. Fürdőben a csempe penészes, nagyítós tükör nincs, csapokból csak langyos víz folyott. Ebben az árkategóriában elvárható lenne egy kávéfőző a szobákban, de minimum vízforraló kávéporral. Nagy csalódás volt! 2 éjszakára indultunk, de egy után hazajöttünk! Amit viszont kiemelnék, hogy a személyzet nagyon kedves, segítőkész! Ahogy szóltam, kb. 10 perc múlva ott volt a kávéfőző, és a takarító! Kár, hogy szólni kellet! Ez vezetési probléma! Nem leszünk visszatérők!
Négyen utaztunk az Ózon Hotelbe, ahol 3 éjszakát töltöttünk. A szobából remek kilátás nyílt a Kékesre. A svédasztalos reggeli és vacsora is bőséges volt, nagy választékkal. A wellness részlegen is minden korosztály számára volt kikapcsolódási lehetőség. A személyzet kedves és segítőkész volt.