A honlapjuk egyébként nagyon egyszerű, letisztult, és könnyű az eligazodás az oldalukon. Az árajánlat, amit az oldalukon keresztül kértem a kiválasztott időponttal és szolgáltatással megerősített abban, hogy el kell mennem és ki kell próbálnom ezt helyet. Április közepén töltöttem el 4 nap 3 éjszakát a Residence Ózonban félpanziós ellátással a párommal együtt. A négycsillag, tényleg négycsillag. Miért is? A szálloda épülete/megjelenése, a szoba mérete és felszereltsége, az ételválaszték és minősége, a személyzet, stb. a "csillag" követelményeket teljes mértékben kielégíti. Több belföldi négycsillagos szállodában megfordultam már, de amiben többet tudott nyújtani nekem az Ózon, az személyzet nagyon magas szintű felkészültsége, vevő-orientált fellépése és az étterem változatos ételkínálata, valamint ételek ízvilága. Svédasztalos, büféjellegű reggeli és vacsora hideg és meleg ételek széles kínálatát, választékát nyújtotta. A Kékesre néző teraszos szobánk felszereltsége abszolút a "csillag" elvárásainak megfelelt, de sajnos a karbantartás/ellenőrzés elmaradhatott a szoba átadása előtt, mert a fürdőszobai zuhany gégecsöve már nagyon elfáradt állapotában (mindenhonnan folyt a víz, de sajnos nem onnan, ahol kellett volna)várta következő vendégét, minket. A wellness részleg a holnapon elhelyezett fotók alapján azt az élményt adta, amit vártunk. Belső és külső medencék, szauna park (szaunákkal, gőzzel, aromakabinnal), sóbarlang megadták azokat a lehetőségeket, ami egy wellness pihenéshez hozzátartozik, de emellett masszázs és kozmetikai szolgáltatás, valamint fittness terem is rendelkezésünkre állt. Lehet, hogy szerencsés időszakban voltunk a szállodában (nem volt ünnepi hétvége, még csak ébredezett a természet), mert a 4 nap alatt volt olyan délután, hogy összesen 6 fő tartózkodott a wellness részlegen velünk együtt. Mondanom sem kell, hogy amikor egyedül Te vagy egy medencében,vagy a gőzben és nincsenek körülötted emberek, az olyan nagyon jó és más. Olyan mintha minden a Tied a lenne és úgy élvezed minden percét, ahogy Te szeretnéd. Esténként a párommal, vacsora után billiárdoztunk, mások bowlingoztak vagy, csocsóztak. Az egyik délelőtt, reggeli után gyönyörű napsütésben úgy döntöttünk, hogy körbenézünk a környéken(Kékestető, Galyatető, Parádsasvár). Aki szereti a természetet, a kirándulást, a jó levegőt, a csendet és nyugalmat, valamint fontos számára a szolgáltatás színvonala, semmiképpen ne hagyja ki a Residence Ózont Mátraházán! Bár mi csak ketten voltunk az Ózonban, de gyerekes családoknak vagy nagyobb baráti társaságoknak is bátran ajánlom, mert a feltételek adottak és a "csillag" színvonal garantált.