Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd ★★★★

a 28 mezőkövesdi szállás közül
Kategória
Négy csillagos szálloda
Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd
Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness MezőkövesdBalneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd
234 fotó

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd bemutatkozása

A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található. Vendégei együtt találják meg itt a rehabilitációt a fürdés élményével, a rekreációs kezeléseket a különböző aromás fürdőkkel, valamint a konferenciák, rendezvények kiváló helyszínét.

443 vendég értékelése alapján

4,3Kényelem
3,5Szolgáltatás
3,6Étkezés
4,3Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Fenyő Panzió Mezőkövesd - Napi árak félpanzióval
La Contessa Szilvásvárad - Kedvezményes ajánlat
La Contessa Szilvásvárad

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd vélemények

2016. április 4.a párjával járt itt
Összességében elégedettek voltunk a szálloda és az étterem szolgáltatásaival. Az ételek választéka nagyszerű volt, a minőségük (néhány kivétellel) kiváló volt. A szoba kényelmes volt, de a párnával nemvoltam megelégedve. A tévé képernyője túl kicsi, a programválaszték szegényes. A gyógyvíz nagyszerű, bár a medencében ülni kissé kényelmetlen.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 21 városban járt márLelkes fotózó - 104 feltöltött kép
2016. március 23.a párjával járt itt
A márciusi hosszú hétvégén töltöttünk el 3 éjszakát a párommal a szállodában, kifejezetten a lazítás és a gyógyvizes medencék kihasználásának szándékával. Bár talán három héttel korábban foglaltunk és átutaltuk a szállásdíj felét, pár nappal az érkezésünk előtt hívtak a szállodából, hogy biztos-e a foglalásunk.
Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd - Medence/kertBalneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd - Szobák
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
2016. március 16.a párjával járt itt
Mindent összevetve jelenleg Mezőkövesd legszínvonalasabb szállodája, ennek ellenére összességében nálam nem érte el az 5 szívecskét. A Zsóry fürdő bejáratától néhány méterre található, gyakorlatilag csak a nagy parkolón kell átkelni.
Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd - Külső képBalneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd - Külső képBalneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd - Külső képBalneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd - BelsőBalneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd - BelsőBalneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd - VendéglátásBalneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd - Külső kép
Még több kép (4 db) >>
2016. február 1.gyerekekkel járt itt
Nyáron jártam a sógornőmmel és gyermekeinkkel Önöknél. Nagyon színvonalas volt a kiszolgálás, a reggelik és vacsorák alkalmával nagyon bőséges kínálat állt rendelkezésünkre. A wellness részleg nagyon tetszett, tisztaság volt mindenhol, a vizeket gyakran cserélték. A 10 és 11 évesek gyermekek nagyon élvezték. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 10 városban járt már
2016. január 25.kollégákkal járt itt
Konferencián vettem részt kollégámmal amit a hotelben tartottak. Nagy várakozás előzte meg a programot, egy picit csalódott voltam a végén. A személyzet kedves és segítőkész. A konyha kifogástalan. Választékban és ízben egyaránt. Reggeliknél, ha elfogyott a gyümölcslé, sajnos azt nem pótolták. A tányérok, csészék egy része csorba volt.
Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd - VendéglátásBalneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd - VendéglátásBalneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd - Vendéglátás
2015. december 28.a párjával járt itt
Nem eloszor jártunk már ebben a hotelben,de meg vagyunk elégedve,azért is járunk vissza. Udvarias a személyzet,figyelmesek,bármi probléma adodik,azonnal udvariasan próbálnak segíteni. A szobák tiszták,kényelmesek,klimatizáltak,a wellness részleg is megfelelo,nem olyan nagy,de csendes,kényelmes,minden adott egy helyen a pihenteto kikapcsolódáshoz. Mi biztosan vissza fogunk még ide térni.
2015. november 12.gyerekekkel járt itt
Összességében klassz hely, szerettem. A kaja választék a ****-os szintet hozza. A fürdő részleg rendben van. Gyógyvíz is van.Személyzet udvarias. Remek helyen van, Zsóry amúgy is a szívem csücske.
2015. október 28.a párjával járt itt
Kedves segítőkész személyzet. Kellemes hangulatos szobát sikerült kapni ráadásul a városi tűzijáték is látható volt a teraszról. Az étteremben nem lehetett éhen maradni. Mindent lehetett találni kinek mire volt igénye. A szálloda Wellness része kicsinek bizonyult, mert sok esetben esett az eső és mindenki beszorult a belső részbe, nem igazán töltötte kint valaki a pihenését.
2015. október 5.gyerekekkel járt itt
Az ott tartózkodásunk alatt munkálatok folytak a wellness részlegen, volt olyan szauna, ami egyáltalán nem működött. Mindezek ellenére jól éreztük magunkat, a személyzet kedves, előzékeny volt. Nem volt akadálya a késői távozásnak sem.
A vacsoránál voltak kemény húsok. A levesek finomak voltak, a desszert kínálat is bőséges volt.
2015. április 28.a párjával járt itt
MI SZINTÉN SZERETJÜK A WELLNESS HOTELOKAT! Párommal voltam egy kellemes, 3 napos wellnessre idén tavaly márciusban. Nekunk nagyon tetszik minden, a kiszolgálás elsőosztályú,a személyzet figyelmes, bőoséges a svédasztalos félpanzió,szerintem mindenki találhat fogára való ételt. Mi biztosan leszünk még itt,visszatéruűnk.