Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd ★★★★

a 28 mezőkövesdi szállás közül
Kategória
Négy csillagos szálloda
Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd
Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness MezőkövesdBalneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd
234 fotó

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd bemutatkozása

A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található. Vendégei együtt találják meg itt a rehabilitációt a fürdés élményével, a rekreációs kezeléseket a különböző aromás fürdőkkel, valamint a konferenciák, rendezvények kiváló helyszínét.

443 vendég értékelése alapján

4,3Kényelem
3,5Szolgáltatás
3,6Étkezés
4,3Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Fenyő Panzió Mezőkövesd - Napi árak félpanzióval
Szalajka Fogadó Szilvásvárad
47.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől büféreggelivel

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd vélemények

2014. január 27.a párjával járt itt
összességében tetszett a hotel,1-2 hiányosság bosszantó volt.
Kiváló 2014. január 22.a párjával járt itt
Nagyon sok helyen megfordultunk már, igényes, ínyencségekre éhes vendégeknek tartjuk magunkat. :) Összehasonlíthatatlan az eddigi élményeinkkel, amit itt az asztalra tesznek! Lenyűgözött az ételek változatossága, a kreativitás, az a fajta munkaszeretet, amivel az egész "stáb" dolgozik.
2014. január 14.kollégákkal járt itt
Céges rendezvény miatt voltam itt, így a szobaárakat nem tudom értékelni. Maga a hotel nagyon szép, a szobák és az egész hotel nagyon tiszta. Az ételek finomak és bőségesek voltak. Viszont a pincérek mindennap legalább 15x mentek el úgy asztal mellett, hogy elvitték volna a tányérokat.
Kiváló 2013. december 28.családjával járt itt
Több alkalommal is jártunk itt a családdal, és imádjuk! ! ! Kiváló wellnes,isteni konyha!
Sok helyen járunk de a kislányunk ezt a helyet szereti a legjobban, mivel nagyon gyerekbarát hely!
A konyha isteni, nagyon változatos ételek vannak, és lehet válogatni!
Az egész hely alkalmas az elvonulásra feltöltődésre, mindenkinek ajánljuk, aki jófajta pihenésre vágyik!
Kiváló 2013. december 28.gyerekekkel járt itt
Nagyon kellemes nyaralás volt! Ha valaki pihenni,lazítani szeretne,akkor válassza ezt a hotelt! Csendes környezetben töltheti szabadidejét. Az étkezés és a szolgáltatások kitűnőek voltak! Kényelmes szobáiban otthon érezhettük magunkat. A személyzet igazán készséges volt,bármilyen kéréssel fordultunk hozzájuk. Nem kizárt,hogy visszatérünk egy pár év múlva!
Kiváló 2013. december 28.a párjával járt itt
2013. Októberében jártunk itt és nagyon jól éreztük magunkat. A kiszolgáló személyzet nagyon kedves volt, az ételek nagyon finomak voltak, és a szálloda is szép. Egyetlen negatívum az volt, hogy nagyon jó idő volt viszont a szállodában, már be volt kapcsolva a fűtés, amit nem lehetett kikapcsolni a szobába, mert központilag üzemelt. Ezt leszámítva szívesen visszamennénk.
Üdvözlettel Szizó
Gyenge 2013. december 27.a párjával járt itt
Kipróbáltuk - nem jött össze. Megérkeztünk nincs TV adás! A személyzet mindent mond mentségül végül kiderül tönkrement a fejállomás, Budapesten lehet javíttatni..... Az étterembe beállítottak egy TV-t Napokig ezt néztük. Ez elvitte a varázst. Nem voltunk megelégedve a szolgáltatással.
Kiváló 2013. december 27.gyerekekkel járt itt
Nyáron voltam családommal a Balneo Hotelben. Igazi jó vendéglátásban volt részünk. Folyamatosan az 1 hét alatt lesték a gondolatainkat. Nagyon kellemesen pihentünk, a víz nagyon jó hatással volt édesanyámra, aki gericbeteg. Biztosan vissza fogunk menni. Szívesen ajánlanám gyerekes családoknak, illetve házaspároknak is. Ide feltétlen el kell jutni.
Mikes Katalin
2013. december 27.a párjával járt itt
Több alkalommal jártunk a szállodában és mindíg nagyon kellemesen éreztük magunkat. A szobák kényelmes berendezése lehetövé tette a kényelmes pihenésünket. A wellnesz részleg jó regenárolodást nyujtott. A finom ételek a súly gyarapodásunkhoz járult hozzá (ez nem kellet volna)
A konyha változatos és finom ételekkel kedveskedett.
Kiváló 2013. december 27.gyerekekkel járt itt
Családi találkozó alkalmával voltunk a Balneo Hotelban felnőttek és gyerekek összesen 12-en, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Mind a wellness részleg, mind az ételek minősége és mennyisége kiváló volt. Ha lehetőségünk engedi máskor is szívesen visszatérünk ide. Szeretettel ajánlom mindenkinek!