Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesd bemutatkozása
A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található. Vendégei együtt találják meg itt a rehabilitációt a fürdés élményével, a rekreációs kezeléseket a különböző aromás fürdőkkel, valamint a konferenciák, rendezvények kiváló helyszínét.
A szálloda színvonalas, jól felszerelt tágas szobával, a wellness része sokszínű, mindenki igényeinek megfelelő. Szimpatikus, h állatbarát így kutyuskánk is részesülhetett a velünk töltött időből. Mindenki végezte a munkáját, éreztették hogy a vendég az első. Az étteremben választékos, több fogásos menükből válogathattunk. Köszönjük egy élmény volt.
Tetszett, hogy volt a szállodában helyben elég széles skálájú wellness szolgáltatás, azonban nem tetszett, hogy nagyon zsúfolt volt a szálló, rengetegen voltak a medencékben, a gőzfürdő nem működött és harcolni kellett a medencék körül a nyugágyakért. A szoba tágas volt, az ágy nagyon kényelmes, a teraszon azonban csak egy szék volt, holott ketten szálltunk meg a szobában.
A tisztaság rendben volt, de a szekrényajtók a szekrény lejtése miatt ide-oda csúszkáltak, nem lehetett normálisan behúzni a tolóajtókat. A fürdőszobában a WC olyan magas volt, hogy még lábujjhegyről is alig értük fel, pedig a férjem is és én is elég magasak vagyunk. Az utolsó napon vettük észre a recepción, hogy egy üveggömbből ajándék cédulát lehetett volna húzni a megérkezésünkkor. Erre a recepciós hölgy a megérkezéskor nem hívta fel a figyelmünket, így nem is tudtunk élni ezzel a lehetőséggel. A reggeli és a vacsora bőséges és választékos volt, azonban, ha elfogyott valamelyik étel, akkor nagyon lassú volt a pótlása. Gondolom, hogy szintén a zsúfoltságnak tudható be, hogy nagyon sokan voltak egyszerre az étteremben, és amikor az asztaltól eltávozott valaki, akkor csak nagyon sokára, vagy egyáltalán nem történt meg az újra terítés, volt olyan eset, amikor magunknak kellett másik asztalokról össze szedegetni a terítéket, mert hiába szóltunk, nem jött senki megteríteni. Kávé rendeléskor a kávéhoz sem kekszet, sem csokoládét, de még vizet sem szolgáltak fel, pedig úgy gondolom, hogy egy ilyen négy csillagos szállodában, ahol nem olcsó a kávé, ez azért belefért volna. Összességében azért jól éreztem magam, de őszintén elmondva vannak hiányosságok a szállodájukban, remélem, hogy az észrevételeimmel tudtam segíteni.
Szép szállodai környezet, kedves személyzet, kiváló ételek. Az itt töltött 5 napon ezt tapasztaltuk a Balneo Hotel Zsóriban. Annak aki harmonikus, nyugodt légkörben szeretne kikapcsolódni, szívből ajánlom ezt a szállodát. Az ételek különösen nagyon finomak voltak, a választék is bőséges.
Nagyon elégedettek voltunk a hotel üzemeltetésével. A személyzet és a szolgáltatások profi módon szervezettek. Az egyetlen kifogást talán a medencék méretezésénél találhattuk, teltháznál nagy volt a zsúfoltság, ekkora szállodához több és nagyobb fürdőkapacitás szükségeltetne. Jól éreztük magunkat, szeretnénk visszatérő vendégek lenni!
Mi nagyon jól éreztük magunkat, a gyerekfoglalkozás csillagos 5:) Véleményem szerint ez azért nagyon fontos, mert a szülők is tudnak valamennyit pihenni, és a gyerekeknek is hatalmas élmény.
Mi már több alkalommal választottuk ezt a szállodát, pont ebből kifolyólag, hogy a kisfiunk a nagy élményekkel tért haza:))) Viszont amiben hiányosságot érzek, hogy azt gondolom, egyre inkább igyekeznek az emberek tartani az egészséges életmódot, és számunkra legalábbis hiányzott a választási lehetőség. (nem volt csak fehér kenyér) Nagyszerű lenne, ha választhatnánk csökkentett szénhidráttartalmú ételekből, és ami még fontosabb, a gyerekekre annyiból gondolni hogy 1-2 gyerekmenü (rántott husi, halrudacska,stb. ) De összességében nagyon szuper minden, és mindenképp szeretnénk továbbra is a szálloda vendégei lenni! :-) Szép napot kívánok! Üdv: Hudák Tímea
Igazából nagy várakozással teli szoktam elindulni egy ilyen kis pihentető wellnesre, bizva abban, hogy semmi nem fogja megzavarni kikapcsolódásomat, annál is inkább, mivel nem keveset fizetek érte. Megérkezésünkkor a recepciós kis hölgy lehetett volna egy kicsit kedvesebb, segitőkészebb, mivel most voltunk itt először, örül az ember, ha szivesen tájékoztatják.
A masszázsok kiválóak voltak, a szolgáltatások minőségében volt egy kis hiba, a négy **** hagy némi kivánnivalót maga után,az ételek jók voltak, tulajdonképpen kellemesen telt a 4 nap, jól éreztük magunkat. Fogom ajánlani a helyet ismerőseimnek, minden bizonnyal nem vagyunk egyformák! Mindenkinek más a véleménye.
A szálloda aránylag közel van Budapesthez, és autó nélkül, vonttal is jól megközelíthető. Azonban kevés a helyi busz a város és a szállodakomplexum között. A pihenésre, gyógyulásra alkalmas, de nem 3 nap két éjszaka címen, ami alig 2 napot tesz ki csupán. Ez az idő azonban jól beosztva nagyon kellemesen telt.
Nagyon jól éreztük magunkat a 3 éjszaka alatt egyedül azt sajnálom hogy gyermek medence nincs a szállodában és lehetne egy kicsit nagyobb a wellnesz részleg. De a Szálloda nagyon szép új. Kedves a személyzet is az ételek nagyon finomak voltak. Ajánlom mindenkinek a tisztaság a kényelem minden nagyon szuper.
Tisztelt Hölgyem/Uram! Nagy várakozással voltunk az igen "beharangozott" és agyon reklámozott Balneo hotellel szemben, de nem azt kaptuk, mind amit vártunk. A szálloda belülről elég lelakott kinézetű, a használati eszközök kopottak, vagy sérültek (zuhanyozó és környéke), a Wellnes tér álmennyezete mattos, korrodált, a szobai szőnyegek hullámzanak.
Az éttermi árak meglehetősen magasak, a személyzetet nem találtuk túlságosan kedvesnek. Összességében voltunk már jobb négycsillagos szállodában is, aminek a reklámja nem volt ennyire hangos. Tisztelettel: Vavrik László
Tágas, praktikusan berendezett szobánk volt, nagy erkéllyel. Minden kifogástalanul tiszta volt. Egyedüli kifogásunk az volt, hogy az alattunk levő termálmedence csobogása a felöltéskor eléggé felhallatszott éjjel. Az étkezések alkalmával sokféle fogásból válogathattunk, és az ételek nem csak gusztusosak, de nagyon ízletesek is voltak.
Talán egy kenyérpirítóval még lehetne fokozni a reggeli élményét. Külön öröm volt, hogy az italrendelést még az étkezés elején felvették, és rögtön hozták is :) A wellness részleg is jó volt, egyedüli kifogásunk az volt, hogy a termálmedencék délutánra nagyon lehűltek, nem volt meleg víz utánpótlás. Összességében nagyon meg voltunk elégedve a szállodával, ha lehetőségünk lesz rá, visszatérünk.