A csárda jól megközelíthető, bár a parkolási lehetőség igencsak korlátozott. A Csülök Csárda közvetlenül az út mentén található, könnyen észrevehető. Azonban asztalt kell foglaltatni előre, mert a vendégek szó szerint " egymásnak adják át a kilincset ", azaz alighogy távozik a vendég, újra terítenek, és a vendég már helyet is foglal, szóval bejelentkezés nélkül a vendég asztal nélkül és éhesen marad!
A csárdában a kiszolgálás gyors és kedves, a hely családias. Az általam választott étel : a Sárkány Tüzes Lehellete olyan finom volt, amit szívesen emlékszem vissza és szíves-örömest ennék máskor is. Köszönet a csárda minden dolgozójának érte!
Barati tarsasaggal,ajanlasra kerestuk fel a csardat.Nagyon valasztekos az etlap,sokaig lapoztuk amig elhataroztuk mit kerjunk.A valasztott etelek felulmultak varakozasainkat,nagy adagot kapott mindenki,szepen ,izlesesen talalva.Megelegedve tavoztunk,ha arra jarunk biztosan beterunk,masoknak is ajanlani fogjuk.
Kollégáim ajánlották az éttermet, akik mér jártak ott korábban. Levesek közül a tárkonyos levest választottam. Pozitív a citrom hozzá, kissé fűszeres volt a leves. De ízletes. Pénkné csülök módra volt a főétel. Nekem a csülök nem volt ropogós bőrre sütve, mint ahogy azt megszoktam már más magyar vagy német éttermekben.
És a húsnak is inkább natúr hús illata volt, mintsem fűszeres csülök. De azért kipróbálom majd még a sztrapacskát. a narancslé viszont nagyon finom és rostos volt. Párom a gombalevessel és a rántott camamabert sajttal teljesen elégedett volt.
Kb, 10 éve voltunk először a Csülök Csárdában. mivel tetszett, azóta vissza térünk. A közel 10 év alatt kivétel nélkül minden alkalommal maximálisan meg voltunk elégedve úgy az ételválasztékkal az ételmennyiségével és a minőségével és a kiszolgálással. Csak ajánlabi tudom minden éhes embrnek.
A hely minőségét mutatja, hogy szinte minden délután tele van! Nagyon jó étterem, a pincérek előzékenyek! Az étel mennyisége elképesztő, minősége olyan, amit egy kultúrált étteremtől el lehet várni! gyakran járok oda, ha családi rendezvény van (jeles születésnap,stb), általában ott tartjuk. A költségek reálisak, és a személyzet nagyon segítőkész!
Èvfordulót tartottunk, finom volt minden! Hatalmas adagok vannak, igazi vendeglő minden porcikàjàban. Ebéd időben foglalni érdemes, vasàrnap mindenképp!
Többször jártam már a helyen családommal,a kiszolgálás mindig problémás volt,azonban idén egy térd gipsz miatt tolószékben érkeztem a pincérek segítségüket nem ajánlották fel, viszont az étterem egy részét egy székkel zárták el előlem mivel a "tolószékkel úgysem férnék el,, mikor közöltem én szeretnék mégis beljebb menni nem pedig ott leülni ahol senki más nem ül , hihetetlen modortalansággal primitívségéről tanúbizonyságot tett és felemelt hanggal sértegetőzött.