A főutcán található az étterem. Az emeleten foglaltunk helyet. A kiszolgálás udvarias, azonban jócskán várni kellett az ételre, pedig nem voltak túl sokan. BBQ-s húst rendeltünk, ami igazán finom és omlós volt, finom volt a sültkrumpli. Még kihozták az ételt addig röviditalt rendeltünk, arra is kellett egy picit várni, így az térjen be akinek van rá ideje. A desszert elég édes volt, nem tudtuk teljesen megenni. Teájuk finom volt.
Régóta voltam felszolgáló, ebből lettem üzletvezető. Mint a kisgyermek érkeztem a Fald Fel Amerikát Étterembe és úgy is távoztam. Kritizáltak már sokan engem, pedig nem sok okuk volt már, de azt elmondhatom, hogy a konyha mindent eltalált, ami az ízlésemnek megfelelő.
Régen ettem már hamburgert egy órán át, és régen éreztem már azt, hogy de ha még nem is vagyok éhes, akkor is megeszem. Nem vagyok időt múlt vendéglátós, de az engem is idegesíthet, hogy senki nem látogatja meg az asztalomat, csak ha illedelmesen külön felhívom rá a figyelmét, hogy szeretnék rendelni. Az még csak nem is érdekelte a front személyzetet, hogy elégedett vagyok -e az ételemmel, fontosabb volt a pultban lenni és beszélgetni valamint telefonozni. Csak azért háborodtam fel magamban, mert én ugyanebben a helyzetben sokkal figyelmesebb munkáért kevesebb elismerést kapok. Szóljon ez most a pincéreknek! A fiatalság elmúlik, a jó kiállás megkopik, az emberség megmard! Lehet úgy csinálni valamit, hogy muszáj, de úgy érdemes, hogy átéljük! A vendég szemével! Legyetek ott az asztalnál! Érdemes!
A hely a főutcán található, nyáron kiülős része is van, igaz sokszor oda tűz a nap. Többször jártunk itt, van mikor csak ittunk, mert többre nem volt idő egy teánál, mellesleg a sajttorta ízesítésű tea igazán különleges, megéri megkóstolni. A BBQ borda nagyon omlós és ízletes, az adagok megfelelőek.
Desszertnek oreo tortát választottam, nekem kicsit édes volt, így nem bírtam az egészet megenni, pedig nem volt olyan nagy szelet. Összességében megéri kipróbálni.
Először jártam az új helyre költözött étteremben, de csalódás lett a vége. 2 asztal volt foglalt rajtunk kívül, a kiszolgálás mégis kicsit döcögött. A földszinti asztaloknál lévő dupla üléseken két normál termetű felnőtt egymás mellett már kicsit szorongva (vagy fél fenéken ülve) fér el.
Az étlap bőséges, a főételek nagyon finomak és hatalmasak, de. . . rendeltünk kiegészítésnek Sült hagymakarikát, és az első falat után otthagytuk az egészet. Mintha valami ízetlen mócsing lett volna kisütve (Előtte pár nappal a Bitang Joe-ban jártunk, így az ott megszokotthoz képest feltűnt a különbség). És a mosdóhelyiségek a felső szinten. . . Alig pár hónapos az új étterem, de az étterembe nyíló ajtót már nem lehetett bezárni, így az éppen ott étkezőknek szabad belátásuk (és szaglásuk) van a mosdóba. Legközelebb máshová megyünk.
Nagyon nehezen de rá szántuk magunkat a párommal hogy elmenjünk oda vacsorázni, sok rosszat és jót is hallottunk vegyesen a helyről, de úgy gondoltuk, hogy megtapasztaljuk mi is és így nem mások véleményére hagyatkozunk.
Mi fent ültünk a felső részen egy 2 személyes asztalnál, igazából elég gyenge volt a hangulat, próbálták feldobni falmatricákkal és egy két dologgal a helyet, de sajnos nem jött össze nekik, a hely hangulata rideg volt inkább, mint modern. A választás nem volt nehéz, igaz választékos volt az étlap, de elég csekély. A BBQ szószos borda amit a párom választott nagyon finom volt. Az én roston sült csirkemellem száraz, ahogy a burgonya is mintha tegnap sült volna. Egyáltalán nem voltam megelégedve, pedig bizakodva mentem oda. Az ételkiszolgálás nagyon lassú volt, és az étel is alul múlta jóval a vágyakozásunkat. Mellesleg még drága hely is. . . . szóval összesítve, sajnos ezt a helyet nem ajánlanám senkinek.
Már nagyon régóta szerettünk volna elmenni kipróbálni a "Faldfel Amerikát" és most meg is tettük. Nagyon kulturált és tiszta helység. Rendkívül figyelmes kiszolgálásban volt részünk. Az ételek minősége és mennyisége méltóképpen tükrözi a névadó hírnevét. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti a nagy adagokat és a különleges ízek együttes kavalkádját.
Már sokat hallottam erről a helyről, hogy milyen jó kaják vannak. Gondoltuk egy ebédre benézünk. Maga a hely szép és tiszta volt. Mivel kb. 6-an voltak vendégek, alig ültünk le és szinte egyből jött a pult mögül a srác egy itallappal és étlappal. Az én választásom egy gyümölcsleves és a legendás bbq borda volt.
Az ebédelő társam a Juicy Lucy nevű hamburgert kérte. Az első meglepetés az volt, hogy az italokra is elég sokat kellett már várni. A második meglepetés az volt, hogy minden ételt egyszerre szolgáltak fel nekem, a levest a bordával. Mint kiderült az én választásom nem volt túl jó. A leves iszonyatosan édes volt, a borda pedig zsíros és alig átsült, hozzá a sült krumpli pedig nagyon olajos. A társamnak nem volt problémája a hamburgerrel.
Ismerőseimtől hallottam erről a helyről hideget meleget, ezért az este folyamán tértünk be ebbe barátnőmmel ebbe az "étterembe". Nem mondanám hogy telt ház volt körülbelül 6-7 ember volt ott rajtunk kívül és 40! ! ! ! ! percet kellett várni 2 hamburgerre a rendelés után ami hát elég sok idő.
Ez volt a kisebb gond, mikor kihozták szinte ki volt hűlve a hamburgerek megvoltak égve a bucik (de ezt megoldották azzal hogy én a tetejére kaptam az égettet barátnőm pedig az aljára :) ) és még sorolhatnék párat problémámat de inkább nem teszem. Aki tényleg igazi finom hamburgert akar enni az egy kicsit nézelődjön arrébb és megtalálja ahol jót fog enni jó áron ;)