Gyönyörű hely, kedves személyzettel, csak a konyhai dolgozókkal nem voltunk megelégedve. Gyakorlatozó diákokat alkalmaznak, akikben nincs meg a kellő tisztelet (persze volt kivétel). Ha szólunk, hogy kifogyott a baracklé, pofákat vágnak, akkor is, ha valamit nem találunk első étkezésnél, meg úgy bármikor, ha tenniük kell valamit.
Sajnos nincs meg a megfelelő erős kezű főnök melléjük, aki ilyen esetben leszidná őket. Látszik rajtuk, hogy ez az egész munka csak egy jó buli nekik, pedig ezt egy ilyen szintű szállodánál nem engedhetik meg maguknak. A reggeliztető hölgy annyira nem volt képes, hogy normálisan kipakolja a tükörtojásokat. Az összes szétfolyt és ocsmány volt. A másik személy, akivel problémánk volt a medencék körüli gondnok, aki reggel 8-kor már üvöltözik lent a medencék mellett (arra néz a szoba), üvölt mellé 8-tól a rádió is, ami lent nem hangos, de a falak felerősítik, hiába csukjuk be az ablakot, úgy is hangosan halljuk. Mászkál a belső medencéknél is a szutykos bakancsában, de nekünk még a papucsra is lábzsákot akart húzatni, csak mert nem fürdőruhában voltunk. Mondtuk, hogy akkor körbemegyünk, szétnézünk a szálloda körül, és visszaszólt, hogy "most ennyire nehéz felhúzni egy lábzsákot, inkább körbemennek? " Nem, nem nehéz, szétnéztünk. . . Ezeket leszámítva gyönyörű a hely, minden álmom ilyen helyen tartani a leendő esküvőm, de nem ilyen személyzettel.
2021. június közepén jártunk férjemmel a Hotelben, mely gyönyörű kívülről és belülről egyaránt. A kert csodálatos! A szoba nagyon szép és kényelmes. A wellness és a kinti gyógymedence szuper! Az ellátás is kitűnő,a személyzet kedves,az étterem gyönyörű! A délutáni uzsonna a wellness részlegen nagyon finom volt.
Nem akarom elhumorizálni a dolgot, túlon túl is sok a fecske a Hotel körül. Napozást csak napernyő alatt, vagy hason fekve javaslom, háton fekve csak csukott szájjal. Kiváló wellness, kiváló szoba, kiváló ellátás, pihenésre és fürdésre kiváló hely. Ami különösen tetszett, az a pezsgős reggeli.
Sok jót olvastunk a Med hotelről gondoltam elmegyünk kipróbálni mi az igazság. Nagyon szépen megépített hotel tetszett a kialakítása mindenre gondoltak. Ami feltűnő volt, bár nem rég építették, de nem találtam semmi hibát, leszakadt karnis törött szék a wellnessbe is minden új volt nem volt algás és törött csempével se találkoztam.
Az étterem főúrinak is mondható volt a kiszolgálás is udvarias. A wellnessben lehetett volna az élmény medencében melegebb víz, de 4 jakuzzi is volt ami szokatlan egy szállodánál. A svédasztalos reggeli és vacsora bőséges volt és a választék is széles. Összességében jó választásnak bizonyult.
A külső környezet éa a kastély kontraszt nagyon éles ( romatelep - gyönyörűen parkosított szállás )A parkolás zárt szép körülmények között. Tiszta szoba, távirányítható redőnnyel. Étel felhozatal bőséges és finom , széles igényeket kielégít. A szállás és a körülmény nagyon jó, a személyzet segítőkész. Hátrány : a 4 yakuzzi egyike sem ment, a finn szauna első nap hideg volt.
Nagyon szép már kivülről lenyűgöző az épület. Belül igazi kastélyban érezhette az ember magát. Nagyon kedves a személyzet mindenben segitettek. Az étkezés minősége és mennyisége is kiválló. Valószinű hogy nyáron visszatérünk, mert a park is csodállatos igy télen is, de nyáron még kellemesebb lehet ott sétálgatni. A délutáni uzsonna is nagyon egyedi.
A nyugalom szigete ez a mesés szálloda. A gyönyörű kastélyban királynőnek éreztem magamat. Pazar berendezés, kifogástalan tisztasság, kedves személyzet, változatos, izletes ételek. Külön dicséretet érdemel az uzsonna meglepetés. A wellnes részleg hangulatos,a medencék különböző hőfokkal működnek, naponta tiszta törölköző.
Már második alkalommal voltunk vendégek,minden nagyon szuper volt,kiszolgáló személyzet kedves,segítőkész minden tekintetben,kivéve a masszázs hölgy! A szauna szeánsz kiváló, a Wellness részleg is szép, rendezett,a vizi torna is remek, minden a vendégekért történik, a meglepetés uzsonna nemes gesztus.
A másik meglepetés a távozáskor ért a Wellness részleg a szálloda vezetőnek jelezte a masszázs hölgy reakcióját,ezért feljegyezték ha netán harmadszor is meglátogatom a szállodát egy masszázsra vendég vagyok. Remélem lesz alkalom rá én szeretnék még visszamenni.
Amikor lefoglaltuk a szobát, sejtettem, hogy nagyon szép szállodába megyünk, a valóság viszont felülmúlta az elképzeléseimet. Ahogy a hétköznapi, egyszerű falucskában egy utcán jobbra fordulsz és teljesen váratlanul egyszer csak ott van előtted a gyönyörű kastély, olyan hatással volt rám, mintha egy mesevilágban lennék.
A recepción olyan "megkülönböztetett" figyelmet kaptunk, mintha VIP vendégek érkeztek volna, és ez mindvégig jellemző volt a személyzetre. A hotel belső kiépítése, a szobák, a külső és belső wellness, az étteremről nem is beszélve, finom ízlésre valló, 5 csillagos szállodákat megszégyenítő luxus kivitelezésű, dicséret a tervező munkájának és a tulajdonosnak, igazi gyöngyszemet alkottak. Kétszer sírtam el magam, először, amikor megérkeztünk, a meghatódottságtól, másodszor, amikor kijelentkeztünk a szállodából . . . a szomorúságtól. Soha ilyen fényűzően nem éreztem még magam.
Gyönyörű a hotel, mesébe illő az egész környezet, nem győztünk betelni a csodás látvánnyal mind a benti berendezést, mind a parkot illetően. Nekünk minden pozitív volt. Tetszett a szoba, az ellátás, a felszolgálók kedvessége, a wellness részleg és még sorolhatnám. Igazán uraknak érezhettük magunkat ebben a szállodában.