Az éttermi rész számomra káprázatos , a hatalmas csillárokkal, az étkezés bőséges, változatos, igaz minden nap volt ebédnél és vacsoránál párolt zöldség és rántott zöldség,rántott húsi de mi azt is szeretjük :)
Reggelinél finom kávé választék, gyümölcslevek, és étkek, gyümölcs, joghurt is. Van egy külön terem ahol biliárdozni, csocsózni lehet (ingyen) és a picikre is gondoltak mert van egy gyermek sarok ,játékokkal. A - 5 fok ellenére a kinti parkot is körbe jártuk, és a gyermekeink még a kültéri játékokat is kipróbálták :) a tavon lehet korcsolyázni. Mi januárban voltunk vasárnaptól-keddig, és imádtuk hogy talán 40en voltunk a szállodában, ebből ugye majdnem a fele a mi családunk :) és nem kellett várakozni, tolongani az étteremben, a wellnessben csak pár emberrel találkoztunk, szuper volt, igazi pihenés. Azért annyit megjegyeznék, amire nem árt felkészülni, hogy ez a "kastély" egy szegény negyedben helyezkedik el, rajtuk keresztül jutsz be a hotelbe. Volt egy értékelés amiben megjegyzik hogy látszik a tanulók jelenléte a tálalásban, és ez tényleg valós kritika volt! Mi 2szer reggeliztünk és ebből az egyik olyan volt ahogy a nagykönyvben megvan írva, szépen elhelyezve az étel, táblácskák kint az étkek előtt, feltöltve minden. Következő nap viszont elcsúszkálva a tárolók, és minden feltöltésre szorult, pedig soha nem az utolsó pillanatban érkeztünk, de kedves volt a kis srác, ha szóltunk akkor pótolta, csak várni kellett (5 gyerekkel)
Aki télen érkezik lemarad arról a lehetőségről hogy használja a kinti fürdő részt és a hatalmas kaland parkot, mert ott nem fűtenek és zárva van. De ha tehetjük akkor elmegyünk egyszer nyáron is , kíváncsian várva hogy akkor mi vár ránk. Ja ami még csalódás volt hogy nem értesítettek arról hogy szigetelik azt a szobát amit foglaltunk, és így a két pici lány nem kaphatta meg a hercegnős szobát, a mi lányaink átadták nekik a Jégvarázsost, de így ők voltak szomorúak. Próbáltak kárpótolni minket egy 3 szobás lakosztállyal, minket sikerült is de a gyerekeket sajnos nem. A másodikon a Verdás lakosztályt foglaltuk és ott sajnos olyan magasan vannak az ablakok hogy nem lehet kilátni, pedig a park csodás, és sötét is volt a szobákban. A többi szobához képest szerintem ez nem olyan szép. A Jégvarzsos, Mici mackós, szuper. Ami még fontos lehet, baj van a fűtés kivitelezésével és a 6 szobából amit foglaltunk, egyben nagyon meleg volt, 2ben nagyon hideg (kaptunk olaj radiátort :( )
Van még mit fejleszteniük, de ezektől az apróságoktól eltekintve, mindenképpen vissza térünk, ha lehetőségünk lesz rá, imádtam! ! ! ! ! ! Menjetek és érezzétek jól magatokat! ! ! és a gyerekeket se hagyjátok
otthon :)