Sok helyen megfordultunk már, de ilyen szép szállodában még nem voltam. Egy akciós oldalon vettem meg két éjszakára két felnőtt egy egy kisgyerek részére, de még igy sem a legolcsóbb helyek közé tartozik. A szobát 14 órától lehetett elfoglalni, mivel hamarabb érkeztünk, így szétnéztünk a szálloda körül.
A kinti medencék a hideg, esős idő miatt nem üzemeltek, ezért átmentünk a szomszédban található kalandparkba a gyerekkel. A szobát két óra után tudtuk elfoglalni, ami hűen tükrözte a meghirdetett “főúri kényelmet”. Az első csalódás a wellness részen ért, ugyanis a sodrós nagy medence vize hideg volt, így oda két nap alatt egyszer mentünk be a gyerekkel, de akkor is fáztunk benne így egy kör megtétele után kijöttünk. Mint kiderült máskor se szokott melegebb lenni 25 foknál, ami nekem is hideg nemhogy egy két éves kisgyereknek. Volt gyerek rész, de annak a vize is inkább kellemesnek mondható volt, mint melegnek. Így viszont csak a gyerek élvezte a kikapcsolódást, mivel felnőtt nem mehetett be a gyerek medencébe, ezért szóltak is, a nagy medencébe pedig a hideg víz miatt nem tudtunk együtt bemenni. A szauna és a gőzkabin viszont kitűnő volt. A kiszolgálás a pultnál első nap kritikán aluli volt. Folyamatosan várni kellett a hölgyre és semmi kedvesség nem volt benne, másnap viszont a másik hölgy vérbeli vendéglátós volt, azonnal ugrott, ha megálltunk a pultnál és mindenben segített. Szolgáltatások közül a pedikürt vettük igénybe, ahol a hölgy nagyon kedves volt és a munkájára sem volt panaszunk. Ami nagy negatívum, hogy nincs kiírva, hogy ez a fajta termálvíz befogja a fürdőruhát. Tíz percig tartózkodtam a melegvízben, aminek következtében a fehér alapon mintás fürdőruhám bebarnult és hiába súroltam egy órán keresztül ki lehet dobni a húszezres bikinit. A vacsora és a reggeli két külön helyen van. Mindkét terem gyönyörű. A reggeli “átlagos”, a vacsora viszont Isteni finom volt. Pozitívum, hogy a parkolásért, sok más hellyel ellentétben, nem kell fizetni.
Nagyon szép már kivülről lenyűgöző az épület. Belül igazi kastélyban érezhette az ember magát. Nagyon kedves a személyzet mindenben segitettek. Az étkezés minősége és mennyisége is kiválló. Valószinű hogy nyáron visszatérünk, mert a park is csodállatos igy télen is, de nyáron még kellemesebb lehet ott sétálgatni. A délutáni uzsonna is nagyon egyedi.
Céges konferenciára érkeztünk ide párommal, sok helyen jártunk már de elsőre nevettünk 1-2 dolgon, lásd 2 kitömött oroszlán a bejáratnál bent. Mivel ismerjük a tulajdonos gondolkozásmódját és életvitelét, elfogadtuk hogy itt minden az ő élgondolása alapján lett kialakítva, ami nem feltétlen egyezik a mi ízlésünkkel.
Ezen ha túl tudunk lépni egy teljesen élvezhető szolgáltatásokkal teli helyre érkezünk. Ahol nagyon finomak az ételek 4 csillagnak teljesen megfelelőek. A szobák kényelmesek. Bár nem tudom összeegyeztetni a modern kori csillárokat a középkori szoba kialakításával és a régi hadihajós festményeket. De kényelmes az biztos. A szálloda rendelkezik minden olyan felszereltséggel ami kell a 4 csillaghoz. Megéri 1 szer eljönni és pihenni itt.
Az épület új építésű, csodás. A beltér és a kültér egyaránt luxus kényelmet nyújt télen-nyáron egyaránt. Ami számunkra kellemetlen volt, hogy az ablakpárkányok tele voltak elpusztult háziléggyel. Mivel utószezonban voltunk ( szándékonsan, h. tudjunk pihenni)tudtuk, hogy kevesebb vendég lesz.
A nyugalom szigete ez a mesés szálloda. A gyönyörű kastélyban királynőnek éreztem magamat. Pazar berendezés, kifogástalan tisztasság, kedves személyzet, változatos, izletes ételek. Külön dicséretet érdemel az uzsonna meglepetés. A wellnes részleg hangulatos,a medencék különböző hőfokkal működnek, naponta tiszta törölköző.
Gyönyörű a hotel, mesébe illő az egész környezet, nem győztünk betelni a csodás látvánnyal mind a benti berendezést, mind a parkot illetően. Nekünk minden pozitív volt. Tetszett a szoba, az ellátás, a felszolgálók kedvessége, a wellness részleg és még sorolhatnám. Igazán uraknak érezhettük magunkat ebben a szállodában.
A lányom esküvője, az utána lévő vendégfogadás, hajnalig tartó vacsora,és a másnapi pihenő helyszínéül választottuk a Borostyán Hotelt. A Hotel nem az olcsóságáról híres, viszont a szolgáltatások bőven megfelelnek az elvárásoknak. Az ételek minősége, a wellness, az extrák, a környezet, a mindenhol jelenlévő luxus érzés az, ami hozzájárult a hétvége varázsához.
Gyönyörű hotel, csodás környezetben. A szobák rendkívül kényelmesek, tisztaság van mindenhol. A wellness részleg egyszerűen pazar. A kalandparkban, ahová ingyenes belépőt kaptunk gyermekeink bármikor ott töltenének bármilyen hosszú időt. A személyzet kedves és segítőkész. A teljes ellátás valóban teljes és bőséges.