A Hotel Corvus Aqua négycsillagos szolgáltatásokkal várja vendégeit, megnyugtató zöld környezetben, a Gyopárosi-tó partján. A hotel a gyopárosfürdői Gyógy-, Élmény- és Parkfürdővel összeépült, így minden szolgáltatás egyszerre elérhető. Standard és superior szobákat kínálnak, de lakosztályokban is van lehetőség megszállni.
A wellness-részlegben szauna és frissítő masszázsok állnak rendelkezésre, a környéken pedig tovább folytatható a relaxálás.
Szuper jó hely csak ajánlani tudom gyönyörű panoráma,kényelmes szoba,kitűnő ellátás a fürdő részleg is nagyon jó,személyzet tökéletes, pihenésre kiváló,gyermekes családoknak is ajánlott
Másodszorra voltunk a szállodában, ezúttal három napra. Minden tökéletes: a szobák megfelelő méretűek, kényelmes ágyak, jó felszereltség, tisztaság, kilátással a tóra. Az étterem választéka bőséges, az ételek egytől-egyig nagyon finomak, még ha a turnus idejének végefelé mentünk pl. vacsorázni, akkor is volt minden.
A pincérek viselkedése kifogástalan. A szomszédos gyógyfürdő belépője benne van a szoba árában, bár októberben voltunk, és csak két kültéri medence üzemelt, ez is bőven elég volt, nem volt zsúfoltság. A szaunarészleg tökéletes, mindenki megtalálja a számára megfelelő szaunát. A szálloda színvonala messze meghaladja a háromcsillagos szintet, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Június közepén töltöttünk 5 kellemes napot a szállodában. A fekvése remek, közvetlenül a tó partján, a szobákból a tóra nyílik gyönyörű panoráma. A legolcsóbb szoba elég kicsi, de kényelmes, és jól felszerelt, a szobaszéf elemcseréjére két napot kellett várnunk. Az árak itt is emelkedtek a járvány után.
Az ellátás a szálloda legnagyobb erőssége, nagy választék, minőségi ételek, és fantáziadús, egyedi cukrász sütemények találhatóak a svédasztalon. A személyzet barátságos, igyekvő, minden adott a kellemes pihenéshez. Az árban szerepel a fürdő használata, ami zárt folyosón közelíthető meg, a szállodának saját wellness részlege nincs, csak egy finn szaunája, amit a masszázs idején nem lehet igénybe venni, így nehézkes a használata. A fürdőben a szaunaparkba is érvényes a belépőjegy , így ez nem jelentett problémát.
Nagyon barátságos , gyönyörű tó parti szálloda. Kedves, figyelmes dolgozókkal. Minden remek volt. A barátainknak is ajánlani fogjuk ,és tervezzük ,hogy mi is visszatérünk .
Gyönyörű helyen van a hotel, jókat lehet sétálni a tavak környékén, minden adott a pihenéshez. Reggelente madárcsicsergésre ébredtünk. A személyzet kedves, segítőkész, az ételek finomak. Nagyon jó, hogy a zárt folyosón köntösben átsétálhattunk a gyógyfürdőbe.
Kényelmes , tiszta szoba, a fürdőszoba nagy és modern . Az ételek minősége , mennyisége és a választék kiváló. A személyzet kedves barátságos segítőkész. A hotelből zárt folyosón lehet a fürdőbe átjutni .
Férjem születésnapját szerettem volna megünnepelni egy általunk már ismert és kedvelt helyen. Ezért választottam e szállodát. Most sem csalódtunk! A személyzet minden tagja a pihenni vágyók gondolatait lesi,a konyha munkája kiváló,kínálatuk egyedül álló. Köszönjük, hogy ilyen kellemes, -csaknem családias-környezetben ünnepelhettünk.
Jó szálloda, közvetlenül a gyopárosfürdői tó partján. Személyzet kedves, udvarias. Jó, hogy közvetlenül át lehet menni a fürdőbe. Az ételek választéka kiemelkedő, főleg a reggeli. Csak dícsérni tudom.
A szálloda nagyon elegáns, kényelmes,tiszta.A személyzet kedves,udvarias,barátságos.Az ételek finomak íz világuk különleges. A szálloda környezete is gondozott, pihenésre alkalmas.
Mindennel elégedettek voltunk.A bőséges reggelivel ellentétben a vacsora lehetett volna választékosabb, gondolva arra a vendégre is aki a hagyományosabb ételt szereti,azért egy félét találtunk esténként. Este a sütemény is csak kétféle volt.