Kollégákkal kirándultunk a környéken, egyikőjük ajánlotta hogy itt álljunk meg ebédelni. A hely nagyon hangulatos, a palóc portákat idézi. A kinti asztaloknál ültünk le. A felszolgáló hölgy kedves és precíz volt. Az étetek nagyon finomak, frissek és kiadósak voltak. Nem csak a hagyományos pörkölt, rántott hús szerepel a választékban. Ami hátránynak számít: az elkészítésre elég sokat kellett várni.
A Kocsimúzeumban ajánlották, és a nagy éhes száguldásban majdnem elmentünk mellette. Ostobaság lett volna. Igazi, kellemes kisvendéglős élmény. Tulajdonosváltás volt, a személyzet valószínűleg még egy kicsit tapasztalatlan, de rendkívül kedves, a szakács valami régi lehet, a láthatatlan művész pazar fogásokat remekelt nekünk, vargánya napok voltak, ennek megfelelően gombás ételeket is kértünk, hatalmas adagokat kaptunk, jó hangulatban, jó étvággyal ettünk, köszönjük szépen!
Parád és környékén kirándultunk. Egy olyan emberke aki sokszor megfordul Parádon ajánlotta a kisvendéglőt. Már lefutott az ebédidő, de szállingóztak az éhes emberek. Az udvari részen foglaltunk helyet. Kedves kis hölgy volt a kiszolgáló. Hamar meg is kaptuk a hideg alkoholmentes sörünket.
Annyira nem voltunk éhesek, így ketten ettünk egy óriás rántott szeletet petrezselymes burgonyával + egy adag hasábburgonyát kértünk még, mert a köretet kicsit kevésnek tartottuk. Nyilván az ételre kicsit várni kellett mivel frissen sült. A hús valóban óriás volt, át is volt rendesen sülve, de semmi íze nem volt. Így már a só sem javított rajta. A hasábburgonya sem épp a megszokottra emlékeztetett. Forrón az íze sem volt a legjobb. Nekünk nem lopta be a szívünkbe magát ez a hely.
Parád, igazi novemberi őszi napsütéses idő. Határozott céllal sétáltunk a falu közepén található kisvendéglőbe ebédelni. Régen is pozitív élményünk most sem csalódtunk. . . Az étterem kisvendéglői hangulata még a régi- igazi régi tárgyakkal. . . Az étlapból hamar választunk, igen egyszerű- izéléses edényekben hozzák az ebédet.
Többször is visszatértünk és fogunk is még! A fogadtatás,a kiszolgálás,az ételek …minden mindig olyan ami számunkra sosem okoz csalódást és szívesen megyünk ebédelni ! Köszönjük az étterem dolgozóinak!
Párommal és kisfiammal ebédeltünk itt nyaralásunk alatt. Bacsa szelet sült krumplival, cigánypecsenye petrezselymes burgonyával,tócsni fokhagymás tejföllel. Nevessetek ki három napon keresztül ezt kértük. Annyira finom volt, hogy nem is akartunk mást enni. A vendéglő szinte mindig tele van, a vendéget akkor sem küldik, el mindig találnak megoldást az elhelyezésre.
Barátságos, kedves, precíz és gyors kiszolgálás. Mind a három nap ugyanazt a mennyiséget és minőséget kaptuk. Nagyon jó az ár érték arány, és nagyon ízléses a tálalás. Aminek melegnek kellett lenni az meleg volt, aminek, hidegnek az hideg. Soha nem volt gondunk a tisztasággal. A lehetetlen szó hiányzik a szótárukból és ezt nem csak nálunk bizonyították. Szeretnénk még visszatérni ebbe a kellemes kisvendéglőbe.
Nagyon jó ízvilágú ételeket szolgálnak fel rövid idő alatt, melyekkel a díszítés összhangban van és a mennyiségük is bőven elég. A személyzet nagyon kedves, segítőkész, nem tudtunk olyat kérni, amit nem oldottak meg rugalmasan és a kérdéseinkre is azonnali kielégítő válaszokat kaptunk.
A hely belső és külső része egyaránt hangulatos, jól esik leülni bárhová. Az ételeken lehet érezni, hogy friss és kiváló alapanyagokat használnak. Minden ételükről nyugodtan állítom ezt, mert négyen egy hét alatt szinte mindent megkóstoltunk. A cigánypecsenye lepett meg legjobban, mert eddig mindenhol sós volt kivéve itt, amit meg is jegyeztem, ilyen finomat még nem ettem. A vadételek máshol kisebb adagok, itt az is bőséges. Köszönünk mindent, külön a gyors torta megoldását!
Visszatérőként mentünk be a vendéglőbe, négy év után, pedig 200 km-re lakunk onnan és másodjára is változatlan a véleményünk, a kiszolgálás és a választott ételek minősége és mennyisége olyan, hogyha arra járunk ismét szeretnénk vendégük lenni!
A palóc levestől elteltünk szinte, párom " Bacsa szelet"- ének felet kértük csomagolni meg a csöröge fánkot is, melyekkel otthon vacsorára jól laktunk. Mindenkinek merjük ajánlani, olyan igazi, a nevéhez méltó, klasszikus kisvendéglő.