Visszatérőként mentünk be a vendéglőbe, négy év után, pedig 200 km-re lakunk onnan és másodjára is változatlan a véleményünk, a kiszolgálás és a választott ételek minősége és mennyisége olyan, hogyha arra járunk ismét szeretnénk vendégük lenni!
A palóc levestől elteltünk szinte, párom " Bacsa szelet"- ének felet kértük csomagolni meg a csöröge fánkot is, melyekkel otthon vacsorára jól laktunk. Mindenkinek merjük ajánlani, olyan igazi, a nevéhez méltó, klasszikus kisvendéglő.
A Kocsimúzeumban ajánlották, és a nagy éhes száguldásban majdnem elmentünk mellette. Ostobaság lett volna. Igazi, kellemes kisvendéglős élmény. Tulajdonosváltás volt, a személyzet valószínűleg még egy kicsit tapasztalatlan, de rendkívül kedves, a szakács valami régi lehet, a láthatatlan művész pazar fogásokat remekelt nekünk, vargánya napok voltak, ennek megfelelően gombás ételeket is kértünk, hatalmas adagokat kaptunk, jó hangulatban, jó étvággyal ettünk, köszönjük szépen!
Párommal és kisfiammal ebédeltünk itt nyaralásunk alatt. Bacsa szelet sült krumplival, cigánypecsenye petrezselymes burgonyával,tócsni fokhagymás tejföllel. Nevessetek ki három napon keresztül ezt kértük. Annyira finom volt, hogy nem is akartunk mást enni. A vendéglő szinte mindig tele van, a vendéget akkor sem küldik, el mindig találnak megoldást az elhelyezésre.
Barátságos, kedves, precíz és gyors kiszolgálás. Mind a három nap ugyanazt a mennyiséget és minőséget kaptuk. Nagyon jó az ár érték arány, és nagyon ízléses a tálalás. Aminek melegnek kellett lenni az meleg volt, aminek, hidegnek az hideg. Soha nem volt gondunk a tisztasággal. A lehetetlen szó hiányzik a szótárukból és ezt nem csak nálunk bizonyították. Szeretnénk még visszatérni ebbe a kellemes kisvendéglőbe.
Hangulatos hely ezért tértünk be ide. Kedves személyzet szervírozott nekünk átlagos ételeket borsos áron. Az adagok is kicsik és nem is olyan köretet hoztak amit kértünk,a kiszolgálás lassú. Mindettől függetlenül ajánlom a helyet olyanoknak akik nem nagy adagokra vágynak, és átlagos minőségű ételekért is hajlandók többet fizetni a szokásosnál. Számunkra csalódás volt ez a kisvendéglő.
Barátaink az elmúlt években jártak ott és ajánlották. Most annyira nem voltunk elájulva a helytől. A kiszolgálás, tisztaság, megfelelő volt. Az ételek ízétől "nem voltunk elájulva". A sztrapacska, ami a térség jellegzetes étele, pl. nagyon közepesre sikeredett. A végső számlát kicsit soknak tartottuk.
Parád, igazi novemberi őszi napsütéses idő. Határozott céllal sétáltunk a falu közepén található kisvendéglőbe ebédelni. Régen is pozitív élményünk most sem csalódtunk. . . Az étterem kisvendéglői hangulata még a régi- igazi régi tárgyakkal. . . Az étlapból hamar választunk, igen egyszerű- izéléses edényekben hozzák az ebédet.
Többször is visszatértünk és fogunk is még! A fogadtatás,a kiszolgálás,az ételek …minden mindig olyan ami számunkra sosem okoz csalódást és szívesen megyünk ebédelni ! Köszönjük az étterem dolgozóinak!
Anno a nyitáskor az első vendégek voltunk a családommal! ! Zoli bácsi hihetetlen kedvességgel,igazi vendéglátósként fogadott,bár nem ez volt tanult hivatása! ! A vendégváró "Z" pite ifjúságomat idézte! ! Amíg Ő üzemeltette(haláláig)rengetegszer megfordultam ott családostól,soha nem csalódtam! !
Kiváló ételek,nagyszerű kiszolgálás,igazi családias hangulat! ! Csak szuperlatívuszokat mondhatok! ! Az utolsó látogatásom csalódás volt,semmi nem maradt a régi családias vendéglőből! ! Ételek minősége,a kiszolgálás színvonala és gyorsasága elszomorított! !
Tehát dráma,pont amilyen a számla,4 üdítővel 20200! ! ! Ennyiért azért már jót lehet étkezni sok más különb helyen. Se leves,se desszert nem volt és így ennyi. A pincér hölgyek kedvesek voltak,de a lényeg nagyon nem stimmelt. Nagy kár,lehetne az adottságai alapján kiváló étterem is.