A ráckevei DUNA RELAX HOTEL Magyarország egyik első felnőttbarát szállodája, a csöndes, romantikus napokra vágyó párok, valamint a nyugodt kikapcsolódást kedvel? ifjak és örökifjak paradicsoma. Ismerje meg a pihenés új, felnőttbarát dimenzióját Duna-parti szállodánkban!
A GYEREKMENTES KIKAPCSOLÓDÁS SZAKÉRTŐJE Minden felnőttnek jár néhány nap gyerekmentes kikapcsolódás. KETTESBEN RÁCKEVÉN IFJAKNAK A nálunk töltött id? alatt mindent megteszünk, hogy új közös élményeket szerezve gazdagíthassák kapcsolatukat. A foglalástól a kijelentkezésig számos apró gesztussal segítjük, hogy – gyerekek nélkül – egymásra hangolódhassanak. A szobában egymásra hangoló zenei válogatást talál. Különleges alkalmakra, ha kéri, rózsaszirmokkal borítjuk el ágyát. Wellness birodalmunkban páros nyugágyakkal, páros szaunaprogramokkal, különleges masszázsokkal szolgáljuk kényelmét. Az esti órákban hangulatos gyertyafénynél veheti igénybe ezeket a szolgáltatásokat, éjszakára pedig akár kibérelheti magunknak a teljes wellness részleget. Éttermünkben saját asztalt foglalhat. Szakácsaink figyelembe veszik ételérzékenységüket vagy diétájukat, akár személyre szabott ételeket is készítenek.
ÖRÖKIFJAKNAK A pároknak kínált valamennyi szolgáltatás mellett 60+ kényelmi szolgáltatást nyújtunk örökifjú vendégeinknek. Érkezéskor a ráckevei HÉV végállomástól ingyenes transzfert biztosítunk a hotelhez.
A lenti értékelések arra az időszakra vonatkoznak, amikor a szálláshelyet még nem a jelenlegi üzemeltető működtette. Ezen értékelések nem befolyásolják a hely aktuális pontozását, helyezését.
Nagyon tetszett a szálloda berendezése, nagyon szép szobákat kaptunk, kilátással a Dunára. Az ételek nagyon változatosak és finomak voltak. A wellness részleg (bár nem túl nagy) minden igényt kielégít. . . . a masszázs kezelések is csodálatosak voltak. Nyáron a kert és és a kinti medence is kellemes lehet.
Ez nem ér 4 csillagot az biztos! Voltunk már máshol ami 3 csillagos volt és 100x jobb volt! A reggeli és a vacsora kritikán aluli,maga az étkező helységbe is alig tudtunk leülni 5-en,annyira kicsi. Mindig várni kellett,hogy legyen szabad asztal.
A wellness részleg nagyon kicsi a szállodához képest és ottlétünkor éppen hogy csak nem történt tragédia egy kislánnyal aki elcsúszott a kövön(nem oda való burkolat miatt) és nem tört be a feje. A higiénia is katasztrófa volt. Egyedül a szobát tudom pozitívra értékelni. szép tágas,modern volt,bár az erkélyre rá férne egy kis felújítás és takarítás. Összegészében ide nem fogunk vissza térni az biztos! Az ára pedig felháborító!
A ráckevei Kék Duna Wellness Hotellel történő előzetes egyeztetések is gördülékenyen, és részükről a legnagyobb udvariassággal és készségességgel zajlottak. Az ott tartózkodásunk idején is minden apró kívánságunkat igyekeztek messzemenően kielégíteni. Változatos, finom ételeket ehettünk, a szoba kényelmes, kellemes, ízléses volt.
Egyedül annyi kifogásunk van, hogy a wellness részlegben a személyzet túl hangosan beszélt, egyébként is nagy volt a "gépzaj", nem igazán volt alkalmas a helyzet az ellazulásra, pihenésre.
Második alkalommal voltunk a szálloda vendége. Ez is mutatja, hogy szívesen választjuk ezt a helyet pihenésül. Az ételek változatosak, finomak. Talán egy negatívum van, a wellness telt ház esetén kicsinek bizonyult. Első alkalommal szinte csak mi uraltuk az egész medencét, most bizony az élmény elemekhez hozzá sem fértünk. Véleményem szerint ekkora kapacitású szállodának ezen bővítenie kellene.
Kedves fogadtatás. Nagyon barátságos szobalányok. Kiváló, nagyon finom ételek. Szuper szaunák. A 2 éves kisfiunk is élvezte a hétvégét (annak ellenére, hogy beteg volt). A rossz idő ellenére jól sikerült a pihenés. Külön tetszettek a házon belüli programok. A szauna szeánszra már nem fértünk be, annyian voltak, viszont a tükörmeditációt kipróbáltam.
3 nap 2éjszakát töltöttünk el a szállodában mely gyönyörű helyen közvetlen a Duna parján fekszik így reggel mikor ébred az ember fantasztikus a csillogó víz látványára kelni. A szoba minden kényelemmel fel van szerelve, a terasz amely a dunapartra néz, remek esti program helyszíne egy üveg borral.
Mivel a 3 éves kislányunkkal mentünk fontos volt hogy olyan helyszínt válasszunk ahol ő is kikapcsolódhat, de a szállodától 5 perc sétára található hatalmas játszótér, szinte egész napra kellőképpen lefárasztotta. Az ételek kitűnőek, a teljes panzoó alkalmával kínált svédasztalos menü, változatos, bio alapanyagokkal, és a diétás étrend követői számára is kielégítő választékkal várja a vendégeket. A személyzet igazán kedves és figyelmes, csak pozítiv élményekkel lettünk gazdagabbak. A városka kedves utcáin rengetek kávézó étterem cukrászda találhtaó, mely tovább színesíti a programkínálatot. Már a következő wellnessünket tervezzük ugyanide.
3 nap 2 éjszakát töltöttünk (2 fő) a szállodában, félpanziós ellátással. Több dolog is csalódást okozott. Csak az árak négycsillagosak, a szolgáltatások ettől lényegesen elmaradnak. Nincs gyógyvíz, a wellness részleg a szálloda kapacitásához képest kicsi, ebből adódóan zsúfolt és a tisztaság sem tökéletes.
Egyedül a napi szauna szeánsz programok értek valamit. A szoba egyik bútora sérült volt, az éttermi asztal terítője kiégetve, a székek szoknyái foltosak, vasalatlanok. Az éttermi választék szegényes és egysíkú. Az egésznek olyan lepusztulás közeli és kétcsillagos igényességű hangulata van. Pihenni a hajnali 3 óráig dorbézoló "konferenciás vendégek" miatt nem lehetett. A város egyébként tényleg kellemes, de ez nem a szálloda érdeme.
Már kétszer voltunk a szálló vendége. Egyszer az egész család /9fő/, másodszor baráti házaspárral. Mindkét alkalommal nagyon jól éreztük magunkat. Minden kiváló volt. Udvarias szolgálatkész személyzet, az étkezéseknél óriási választék, igazán minden igényt kielégítő. Ami még igazán tetszett a családias környezet.
Nagyon kedves személyzettel találkoztunk. A szoba kellemes, kényelmes, bár kissé sötét. Az ételek nagyon finomak, igaz **** szállodához képest egy picit szerény a választék. A wellness kellemes, kár hogy a jakuzzi mindig tele volt. Igénybe vettünk masszázst, aki teheti ne hagyja ki. Gyerekekkel voltunk, nekik is tetszett. Szép a kertje, és van kint gyerekjátszótér is.
Egy estét töltöttem el, nem önszántamból (küldtek okosodni)! Amikor beléptem rögtön elém sietett egy ránézésre nem kifutófiu külsejű fiatalember (talán valamilyen pozícióban volt)! Nem gondolom, hogy az igazgató fogadott személyesen, inkább csak épp ott volt dolga. Viszont nagyon jól esett!
A személyzet egyébként is nagyon segítőkész és udvarias (de mindenki! )! Az épület szép, a giccsre hajló kárpit és tapéta meg izlés dolga! Én otthonra soha nem venném meg, de most valamiért bájos volt! A wc állítólag sterilen fogadott, lehet elhiszem! Ami nem tetszett az a fürdőszoba állaga volt! A zuhanyrózsa vízköves még a lenti egységben is! A kád vízvetője elállt a faltól és ennek megfelelően elhasznált volt! Nem értem egy ilyen tétel miért nem cserélhető idejekorán! Az étel minősége tetszett, ízek hozzám közel álltak! Mennyiségről nem tudok nyilatkozni mert svédasztal volt az ellátás! Majdnem minden teljesen jó volt! Kár azért a pár dologért, remélhetőleg cserélik már őket!