A ráckevei DUNA RELAX HOTEL Magyarország egyik első felnőttbarát szállodája, a csöndes, romantikus napokra vágyó párok, valamint a nyugodt kikapcsolódást kedvel? ifjak és örökifjak paradicsoma. Ismerje meg a pihenés új, felnőttbarát dimenzióját Duna-parti szállodánkban!
A GYEREKMENTES KIKAPCSOLÓDÁS SZAKÉRTŐJE Minden felnőttnek jár néhány nap gyerekmentes kikapcsolódás. KETTESBEN RÁCKEVÉN IFJAKNAK A nálunk töltött id? alatt mindent megteszünk, hogy új közös élményeket szerezve gazdagíthassák kapcsolatukat. A foglalástól a kijelentkezésig számos apró gesztussal segítjük, hogy – gyerekek nélkül – egymásra hangolódhassanak. A szobában egymásra hangoló zenei válogatást talál. Különleges alkalmakra, ha kéri, rózsaszirmokkal borítjuk el ágyát. Wellness birodalmunkban páros nyugágyakkal, páros szaunaprogramokkal, különleges masszázsokkal szolgáljuk kényelmét. Az esti órákban hangulatos gyertyafénynél veheti igénybe ezeket a szolgáltatásokat, éjszakára pedig akár kibérelheti magunknak a teljes wellness részleget. Éttermünkben saját asztalt foglalhat. Szakácsaink figyelembe veszik ételérzékenységüket vagy diétájukat, akár személyre szabott ételeket is készítenek.
ÖRÖKIFJAKNAK A pároknak kínált valamennyi szolgáltatás mellett 60+ kényelmi szolgáltatást nyújtunk örökifjú vendégeinknek. Érkezéskor a ráckevei HÉV végállomástól ingyenes transzfert biztosítunk a hotelhez.
3 napot töltöttünk négyen a szállodában, mely során volt jó és kevésbé színvonalas szolgáltatás is. A hely csodaszép, igényesen kialakított wellness részleggel és kerti pihenőkkel. Pozitívum még számunkra a csend , hogy gyerekzajtól mentesen lehet pihenni.
A szobáinkból a kilátás a Dunára nagyon szép volt, viszont a mi szobánkban a fürdőből folyamatosan bűz jött amit jeleztünk is első nap, fél napra tudták orvosolni a problémát illatosítóval. (Szobacserét nem szerettünk volna mert a szobáink egymás mellett voltak így) A csalódásunk főbb oka a vacsora minősége volt , mindkét nap hasonló ételekkel (azaz ugyanolyan csak elnevezésbeli különbségekkel) és más 4 csillagos szállodákhoz képest jóval kevesebb választékkal (szívesen ettünk volna frissen sülteket is, de egyik nap sem volt). A reggeli választéka bőséges volt és finom, viszont mindkét nap ugyanazok voltak, ami két reggeli esetén még nem zavaró. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Mindent összevetve, csak akkor mennénk vissza ha javítanának az ételek minőségén, mert ebben az árkategóriában már sokkal színvonalasabb szállodák is vannak!
Negatívumok: A szoba büdös. A hátsó szoba ablaka vastagon pókhálós, pókokkal teli. Idén takarítónő még nem járt ott. A hűtőszekrény piszkos. A szekrény amiben benne van csak addig van kitörölve, ameddig a takarítónő keze beér. A teraszon az ülőpárnák konkrétan retkesek. Az, hogy a zuhanyfejet fogni kell, kényelmetlen.
A kádban a szappanadagolót a lélek tartja. A szobában a széf kódos, de senki sem tudja a kódját. A desszert almáspite, kb. 100 főre készült 1 tepsivel. Majd készült valami habos utánpótlás 6 gyűszűnyivel. Elég édesszájú vagyok, ez kifejezetten rosszul esett. A bútorok kopottak, elnyűttek. (Bár az interneten nagyon szép képek vannak fent a szobákról. . . ) A benti medence falát zöld alga díszíti. A kertben a napozóágyak nem állíthatók, csak hanyatt lehet bennük feküdni. A lengőágyak piszkosak, némelyik lóg, nincs karbantartva. A karbantartás hiánya az egész szállodára érvényes. A köntösöm bújtatója leszakadt még valamikor. Sebaj, vágtak rá lukat, ott lehet bujtatni. Nem egy 4*-os megoldás. A reggeli mind a két nap teljesen ugyanaz volt. . . Pozitívum: Nagyon kedves, mosolygós, figyelmes személyzet, kivétel nélkül :-) Köszönjük, hogy csendes szobát biztosítottak. A kilátás pazar!
Május 5-től öt napot tőltöttünk férjemmel a szállodában. Nem mindennapi esemény megünneplés színhelyeként választottuk a felnőttbarát szállodát,50 éves házzassági évfordulót ünnepeltünk. Nem csalódtunk,a meghírdetett szolgáltatásokat biztosították mindenben maximális színvonalon. A szálloda berendezése elegáns és kényelmes.
A személyzet kiváló,mindenki kedves és figyelmes, így családias hangulatban érezhettük magunkat. Mindennapra változatos programok közül válogathatott a vendég, így unatkozásra nem kerűlhetett sor. Az éttermi ellátás kimagaslóan ízletes ételeket biztosított bőséges választékkal. Egyetlen negativumot említek, a wellness részlegben a medencék mérete a vendégek létszámát nem tudja kiszolgálni a nagyon kicsi mérete miatt. Nagy szükség lenne egy magasabb hőfokú élménymedence. Kellemesen éreztük magunkat, bármikór szívesen visszamennénk. Köszönjük, hogy hozzájárultak az ünneplés színvonalának növeléséhez.
4 nap 3 éjszakát töltöttünk Húsvétkor a szállodában. Igazi kikapcsolódás volt. Gyönyörű helyen, rögtön a Duna partján fekszik, nem volt olyan alkalom, hogy ne láttunk volna kacsákat úszkálni. A recepción dolgozók mindig mosolygósak és végtelenül segítőkészek voltak. Minden kérésünkre és kérdésünkre rögtön válaszoltak, reagáltak.
Az egész hotel egyfajta nyugodt luxut áraszt. Gyönyörűek a kiegészítők, a megfelelő színeket használtak. A szobák takarítása is 4*-os volt. Takarítás után sokáig megmaradt a kellemes virág illat. A wellness részleg is jó volt, bár a medence lehetett volna még melegebb. A Ma-Uri masszázs viszont felejthetetlen volt. Valóban teljesen kikapcsol. Igyekeznek a szállodában különböző programokat csinálni, de ha nem akarunk egész nap bent lenni, akkor a környéken is nagyon jó helyeket találhatunk, pl a hotellal szemben lévő Hajómalom (érdemes megnézni! ). A hotel szervez jó időben hajókirándulást is. Pici a hajó, így még élvezetesebb, hiszen közelebb vagyunk a vízhez és a hajókapitány is nagyon közvetlen, beszédes. Az étterem színvonalán azért javítanék. Kínálat és mennyiség szempontjából semmi gond, de az ízek azért lehetnének jobbak is. Mindent egybevéve nagyon jól éreztük magunkat, kényelmes volt az ott létünk. Biztos visszatérünk még a hotelbe!
Párommal korábban már jártunk itt és ismét eljöttünk Kedves gyermekeim menyeim jóvoltából 60. születésnapi ajándékuk kapcsán! Nagyon jól éreztük magunkat nyolcan,mert időközben kiderült a nagyfiamék IKER babákat várnak! Nem csalódtunk,az ellátás,a szoba, a személyzet,a környezet, a wellness ismét kiváló volt,felidéződtek a régi emlékek!
Talán a nagy medence vize az hideg volt, vagy inkább sportos,idősebbeknek csak úszásra jó! Összességében nekünk megfelelt és szívesen ismét eljövünk,ha engedi időnk! Köszönjük a lehetőséget!
Harmadszor töltöttünk egy hétvégét a szállodában. Jól éreztük magunkat, a tisztasággal meg voltunk elégedve, a személyzet udvarias. Az úszómedence sajnos olyan hideg volt, hogy inkább nem úsztam. Az étteremben a felszolgálók kedvesek, de a szervezéssel probléma lehet, nincs beosztva, hogy melyik asztal melyik felszolgálóhoz tartozik, volt, hogy hárman is megkérdezték, mit kérünk inni.
Jobb szervezéssel hatékonyabbak lehetnének. Az ételekkel meg voltunk elégedve, de szombat este a kifogyott ételek pótlásával gond volt. Pontosabban mondva több kifogyott ételt egyáltalán nem pótoltak, ami azért volt furcsa, mert vacsora 6-tól fél 9-ig van, mi 7-re mentünk vacsorázni, de több ételnek már csak a kiírása volt az üres tartónál.
4 nap 3 éjszakát töltöttünk itt és nagyon is jól éreztük magunkat! A személyzet fiatal kedves és nagyon segítőkész! Hiszen a fizetéskor elengedték az éttermi fogyasztást amikor jeleztem, hogy nem csinálták meg a megérkezésünkkor jelzett hibákat! A Tisztaság az délután már hagy némi kívánni valót maga után!
A szoba az viszonylag jó, de zavaró, hogy nem volt fűtés a fürdőszobánkban és az ajtaja sem volt zárható! A szálloda szolgáltatásai sokrétűek, érdekesek hiszen folyamatosan vannak programok melyek kitöltik az egész napot!
Baráti társaságban, csodálatos 4 napot töltöttünk el a " Duna Relax & Event Hotel-ben, Ráckevén. A szálloda, a wellness részleg minden igényünket kielégítette. A szálloda dolgozói mindent megtesznek a Vendégek kényelméért, a személyzet nagyon udvarias, figyelmes és segítőkész. Az ellátás, az ételek minősége és a választék I.
osztályú és a kiszolgálás példaértékű. A környék nagyon szép és barátságos, rendezett és tiszta, öröm volt a séta. Tökéletes kikapcsolódás minden pihenni vágyó embernek, csak ajánlani tudom. Mi biztos, hogy visszatérünk még.
Magyarország második felnőttbarát szállodája kitűnő választás volt. Állandó programokkal, szauna szeánsszal igyekeznek a vendégek kedvére tenni, így már előre lehet tervezni a "napirendet", mivel egy táblára ki vannak függesztve a programok pontos időpontja. a személyzet kitűnő.
standard szobafoglalásunkat " felminősítették" superiorra,felár kifizetése nélkül :-) így a karácsonyt is itt fogjuk tölteni, olyan gazdag a programkínálat. . . . :-)
Nekünk is vannak gyermekeink, imádunk velük is utazni, de nagyon jó hogy van ilyen szálloda is a közelünkben. :) Igazi nyugalom szigete. Tavaly előtt voltunk már a szállodában, de eldöntöttük, hogy évente egyszer szeretnénk visszatérni. :) Szuper a szobából a kilátás, az ételek változatosak, a wellness számunkra megfelelő volt.