A ráckevei DUNA RELAX HOTEL Magyarország egyik első felnőttbarát szállodája, a csöndes, romantikus napokra vágyó párok, valamint a nyugodt kikapcsolódást kedvel? ifjak és örökifjak paradicsoma. Ismerje meg a pihenés új, felnőttbarát dimenzióját Duna-parti szállodánkban!
A GYEREKMENTES KIKAPCSOLÓDÁS SZAKÉRTŐJE Minden felnőttnek jár néhány nap gyerekmentes kikapcsolódás. KETTESBEN RÁCKEVÉN IFJAKNAK A nálunk töltött id? alatt mindent megteszünk, hogy új közös élményeket szerezve gazdagíthassák kapcsolatukat. A foglalástól a kijelentkezésig számos apró gesztussal segítjük, hogy – gyerekek nélkül – egymásra hangolódhassanak. A szobában egymásra hangoló zenei válogatást talál. Különleges alkalmakra, ha kéri, rózsaszirmokkal borítjuk el ágyát. Wellness birodalmunkban páros nyugágyakkal, páros szaunaprogramokkal, különleges masszázsokkal szolgáljuk kényelmét. Az esti órákban hangulatos gyertyafénynél veheti igénybe ezeket a szolgáltatásokat, éjszakára pedig akár kibérelheti magunknak a teljes wellness részleget. Éttermünkben saját asztalt foglalhat. Szakácsaink figyelembe veszik ételérzékenységüket vagy diétájukat, akár személyre szabott ételeket is készítenek.
ÖRÖKIFJAKNAK A pároknak kínált valamennyi szolgáltatás mellett 60+ kényelmi szolgáltatást nyújtunk örökifjú vendégeinknek. Érkezéskor a ráckevei HÉV végállomástól ingyenes transzfert biztosítunk a hotelhez.
A lenti értékelések arra az időszakra vonatkoznak, amikor a szálláshelyet még nem a jelenlegi üzemeltető működtette. Ezen értékelések nem befolyásolják a hely aktuális pontozását, helyezését.
Nagyon kedves személyzettel találkoztunk. A szoba kellemes, kényelmes, bár kissé sötét. Az ételek nagyon finomak, igaz **** szállodához képest egy picit szerény a választék. A wellness kellemes, kár hogy a jakuzzi mindig tele volt. Igénybe vettünk masszázst, aki teheti ne hagyja ki. Gyerekekkel voltunk, nekik is tetszett. Szép a kertje, és van kint gyerekjátszótér is.
Egy estét töltöttem el, nem önszántamból (küldtek okosodni)! Amikor beléptem rögtön elém sietett egy ránézésre nem kifutófiu külsejű fiatalember (talán valamilyen pozícióban volt)! Nem gondolom, hogy az igazgató fogadott személyesen, inkább csak épp ott volt dolga. Viszont nagyon jól esett!
A személyzet egyébként is nagyon segítőkész és udvarias (de mindenki! )! Az épület szép, a giccsre hajló kárpit és tapéta meg izlés dolga! Én otthonra soha nem venném meg, de most valamiért bájos volt! A wc állítólag sterilen fogadott, lehet elhiszem! Ami nem tetszett az a fürdőszoba állaga volt! A zuhanyrózsa vízköves még a lenti egységben is! A kád vízvetője elállt a faltól és ennek megfelelően elhasznált volt! Nem értem egy ilyen tétel miért nem cserélhető idejekorán! Az étel minősége tetszett, ízek hozzám közel álltak! Mennyiségről nem tudok nyilatkozni mert svédasztal volt az ellátás! Majdnem minden teljesen jó volt! Kár azért a pár dologért, remélhetőleg cserélik már őket!
Idén március végén jártunk ott a párommal, a hotel berendezése csodás, századfordulós hangulatot idéző, a szobák kellő felszereltségűek, szép erkély, csodálatos kilátás a Dunára. A wellness részleg is szuper, viszont vannak kisebb hibák amit azért nem ártana kijavítani, pl.
a medencében jó sok helyen leestek a mozaikok, ami elég lehangoló, a WC-ben a csap kopott, rozsdás. Viszont a teabár mint ötlet nagyon tetszett, ki is használtuk a lehetőséget. Az étterem gyönyörű, viszont az ételek közül volt olyan ami nem ízlett nekünk, a tészta túl volt főzve, a süti meg amolyan "amatőr" mintha én sütöttem volna :) Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Ajánlom a helyet.
A szálloda nagyon kellemes környezetben található, dekoratív és kényelmes, minden igényt kielégít. Kiválóan alkalmas romantikázásra, városnézéshez vagy pihenéshez. Az ételek finomak és a személyzet is segítőkész és udvarias. A kinti wellness is remek volt. Mi nagyon jól éreztük magunkat.
A kisunokánkat vittük wellnessezni a téli szünetben, nagyon jól éreztük magunkat! Mindennel megvoltunk elégedve,készségessek a recepción,kényelmes a szoba,igényes a takaritás,izléses az étterem,választékos a svédasztal,figyelmes a kiszolgálás,jó a zene, nagy-nagyon jó a wellnes a medence a szaunák-gőz,remek a teázás, szép, jó, igényes. . . . .
Pár évvel ezelőtt jártunk itt. Azóta felújítás történt a szobákban, nem lett éppen előnyös szerintünk. Az ezüst tapéta a sötét színű sötétítők, ágytakaró fekete alapszínnel kissé komorrá tette a szobát. A fürdőszoba tükör csak mennyezeti világítást kap, ez nem segíti a férfiak borotválkozását.
A világítás a szobában is nagyon " romantikus", kizárja az olavasás lehetőségét. Televízió nézés a készülék kicsinysége és elhelyezése miatt nehézkes. A wellness kicsi alapterületű, de kevesen voltunk. A személyzet kedves, udvarias volt. A reggeli bőséges nagy választékkal, a vacsora egyszerűbb, de az évvégi terhelés után kíváló volt így is. Visszamegyünk!
Többször jártunk a szállodában, mindíg pozitív élményekkel jöttünk haza. Nagyon barátságos, segítőkész a személyzet, minden kérésünket azonnal teljesítették. Az ételek minősége az előző évhez képest nagyot változott, nagyon finoman főznek. A tisztaság kifogástalan. Ami zavaró volt, a benti medence általában hidegnek bizonyult, ezért keveset fürödtünk.
Kellemes napokat töltöttünk a Kék Duna Wellness Hotelben idén júniusban. A kilátás nagyon szép. A szobák kényelmesek, tiszták. A belső wellness rész szuper, viszont a kinti medencében nekem túl hideg volt a víz. Az étteremben ebédnél és vacsoránál a svédasztal kínálata nem túl gazdag. Egy négycsillagos szállodától többet vártam. De ettől függetlenül jól éreztük itt magunkat.
Párommal voltam a Hotelben. Mosolygós, kedves személyzet. Szép panoráma, megfelelő minőségű, választékú ételek. Ami rontja a hangulatot:Gyenge a világítás a szobában/ 208 /, a fürdőszobában és a folyosón. A fürdő szobától külön van a WC, ami jó, de a mérete rendkívül kicsi, és ráadásul az ajtó is befelé nyílik.
Egy szék van a szobában, ami kevés. A paplan nagyon régi, cserére szorul. A wellnesst, ha a szabadtéri rész zárt a gyerekek nem tudják élvezni. / Az úszó medence nekik hideg, a többi rész nem nekik való / Minimális ráfordítással a felsoroltak nagy része korrigálható.
Óriási szobát kaptunk Duna parti kilátással. Majdnem szemben a wellness részleg és csak pár lépés az étterem is. Babakocsival jó volt közlekedni. A fél éves kisfiunknak bőségesen volt hely játszani a szobában. Az ágy ugyan nagyon nyikorgós volt. Lassú mozdulatok, hogy fel ne ébredjen a gyerek. A wellness rész majdnem minden igényt kielégít.
Hiányzik a benti gyerekmedence. Meleg vizes jakuzzi, hűs úszómedence, kiváló gőz. A wellnessrészben ingyen fogyasztható tea nagyszerű ötlet. :) A reggeli megfelelő, a vacsora is finom, bár nincs bőséges választék. Sajnos a kinti részt a tél miatt nem élvezhettük, de máskor is szívesen visszamennénk.