A ráckevei DUNA RELAX HOTEL Magyarország egyik első felnőttbarát szállodája, a csöndes, romantikus napokra vágyó párok, valamint a nyugodt kikapcsolódást kedvel? ifjak és örökifjak paradicsoma. Ismerje meg a pihenés új, felnőttbarát dimenzióját Duna-parti szállodánkban!
A GYEREKMENTES KIKAPCSOLÓDÁS SZAKÉRTŐJE Minden felnőttnek jár néhány nap gyerekmentes kikapcsolódás. KETTESBEN RÁCKEVÉN IFJAKNAK A nálunk töltött id? alatt mindent megteszünk, hogy új közös élményeket szerezve gazdagíthassák kapcsolatukat. A foglalástól a kijelentkezésig számos apró gesztussal segítjük, hogy – gyerekek nélkül – egymásra hangolódhassanak. A szobában egymásra hangoló zenei válogatást talál. Különleges alkalmakra, ha kéri, rózsaszirmokkal borítjuk el ágyát. Wellness birodalmunkban páros nyugágyakkal, páros szaunaprogramokkal, különleges masszázsokkal szolgáljuk kényelmét. Az esti órákban hangulatos gyertyafénynél veheti igénybe ezeket a szolgáltatásokat, éjszakára pedig akár kibérelheti magunknak a teljes wellness részleget. Éttermünkben saját asztalt foglalhat. Szakácsaink figyelembe veszik ételérzékenységüket vagy diétájukat, akár személyre szabott ételeket is készítenek.
ÖRÖKIFJAKNAK A pároknak kínált valamennyi szolgáltatás mellett 60+ kényelmi szolgáltatást nyújtunk örökifjú vendégeinknek. Érkezéskor a ráckevei HÉV végállomástól ingyenes transzfert biztosítunk a hotelhez.
Csodás 3 nap nyeremény pihenést töltöttünk itt kolléganőmmel. Nagyon szép minden, és elmondhatatlan jó volt ebben a szép környezetben a csendes pihenés . Szerencsénkre Dunai panorámás szobát kaptunk és gyönyörű volt a kilátás. A benti medencék pont jó hőfokúak, egyedül a kinti medence volt nagyon hideg (nekünk) így abba nem mertünk bemenni.
Az ott dolgozók nagyon kedvesek,aranyosak,segítőkészek voltak. Nagyon ízletes volt a reggeli és a vacsora is, változatos svédasztalról lehetett választani. A folyosón és az étteremben nagyon hangulatos volt a halk relaxáló zene és az összes vendég halkan étkezett ennek köszönhetően. A különböző programok is kedvemre valók voltak, külön köszönet M. -nak a vízben tartott tornáért és F. -nek a felejthetetlen -majdnem relaxálós - szauna szeánszért és a tibeti hangtál kezelésért !
5 napot töltöttünk el a Szállodában ,melynek során sikerült feltöltődni köszönhetően az ellátásnak és a szép környezetnek köszönhetően. A szálloda Wellness részlege nagyon szép ,az erkélyről pazar kilátás nyílik a Dunára illetőleg a Városra . Az ellátás színvonalas és változatos.
j Július második felében töltöttem itt 5 napot. Már az érkezésünket megelőzően kaptunk egy igen kedves emailt melyben arról biztosítottak, hogy szeretettel várnak. Kellemes, tiszta, hangulatos szálloda. Szobánk igen kényelmes volt. A személyzet rendkívül kedves, szolgálatkész ( a takarítók a recepciósok a felszolgálók egytől egyig!
) Az ételek finomak, változatosak. Ami kicsi kritika merült fel bennem irányukban az az, 1. a desszert nem volt valami változatos, 2. Tudomásom szerint kicsi gyerekeket a felnőttek nyugalma a csend érdekében nem fogad a szálloda, de akkor miért végzi már kora reggel hangoskova a munkáját a személyzet kint a parkban, a medence körül? ! 3. Ha meglehetne oldani, hogy a szállodát gyalogosan is biztonságosan meg lehessen közelíteni mert se közel se távol egy zebra a túloldalról s gyalogjáró pedig nincs a szállodai oldalon.
Már indulás előtt elnyerte a tetszésünket. Kedvesen mindenről tájékoztattak,még a közlekedésről is. Az indulás napja előtt emailban köszöntöttek. A szállodába érkezve nagyon gyors elhelyezés és már a nagyon szép szobában is voltunk ami nagy terasszal rendelkezett és Dunára nézett.
Az ellátás nagyon jó volt az étteremben és az egész szállodában a személyzet nagyon kedves és segítőkész volt. Nagyon szép a parkja és az egész fürdő. Nagyon jól éreztük magunkat
A Férjemmel először voltunk ebben a csodálatos Szállodában,de remélem ne m utoljára. Mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve. Nagyon kedves mosolygós a Személyzet. A szoba tágas kényelmes az ágy,és szép a kilátás. A Wellnes részleg gyönyörű minden igényt kielégítő. Volt masszásba is részem, isteni volt,és a Masszőrnő is nagyon nagyon kedves.
Egy szálloda,ami tényleg a vendégért van. Fiatal és segítőkész személyzet. Tökéletes kikapcsolódásban volt részünk. Hibát nem tudok mondani,mindennel elégedett voltunk a párommal. Wellnes,kert,ételek,szobák, medencék FANTASZTIKUSAK. Minden ismerősömnek fogom ajánlani. A szobák tágasak és a Dunára néznek.
Már másodjára látogattunk el erre a helyre vonzott bennünket ,hogy felnőtt szállodába tèrtünk vissza. Örömmel vettük a változásokat,bővült a wellnes az időjárás miatt a kinti medencèket is tudtuk használni. Megszèpült a kert,több hely jutott napozásra,bővitik a kinti bár rèszt is.
A programok egymást èrik heti ès napi beosztásban èrtesülhetünk a 'faliújságról'. Kávèkèszitès,mauri masszázsbemutató,szaunafelöntès,hangtál relaxáció stb. A wellnessben többfèle szauna ,pihenőrèsz,gőz ,sószoba,sportolási lehetősèg vár ránk. Az ètkezès bősèges,változatos,lehetősèg van ebèdelni is. A konyha kielègiti az eltèrő ètkezèseket is(glutènmentes,diètás,tejmentes)mindenki megtalálja a 'fogáravalót. A parkolás saját parkolóban ,a környèk csodás :nyüzsgő de mègis nyugis. Tehát elmondható:minden feltètelnek megfelel a szálloda,hogy gyerekek nèlkül egy kicsit ellazuljanak a szülők,csendesen relaxáljanak az időssebbek,ès a fiatalpárok is jól èrezzèk magukat!
Figyelmesség. Előző nap email-ben tájékoztattak a részletekről. Kedves, figyelmes személyzet. A szobák tiszták, kényelmesek. Az ételek, finomak, nagyon bő a választék. Nagyon kellemes az étteremben a halk zene. Tetszett a wellness részleg. Sajnos a külső részt az időjárásra való tekintettel nem tudtuk kipróbálni. Valószínű abban sem csalódnánk.
A karácsonyi ünnepek utáni kikapcsolódásként (ajándék utalvány)töltöttünk a barátnőmmel 4 napot a Hotelben. Már érkezéskor lenyűgözött a recepción tanúsított hozzáállás (ugyanis az utalványt otthon felejtettem). Nagyon kedves és megértő volt a személyzet. A szoba lenyűgöző volt.
Az ételsor pazar, ilyen finom ételeket még nem ettünk, pedig már megfordultunk néhány wellness szállodában. A fiatal, kedves személyzet maximálisan figyelmes, udvarias volt. A wellness részleg tökéletes, csak azt sajnáltuk, hogy a kinti medencét nem tudtuk igénybe venni, de szezonban azt is pótolni fogjuk.
Jó helyen van a szálloda, tökéletes látvány már megérkezéskor. Belépve csöndes elegancia fogad, ami fokozódik a szobában. Elegáns minden részletében. Nagyon alkalmas pihenésre. Az étterem is hibátlan. A személyzet kedves, szinte észrevehetetlen. A wellness részleg minden igényt kielégítő, sőt extra kínálattal rendelkezik. Mindenkinek kiemelten ajánlom!