A Hotel Castello a siklósi vár alatt található, nyugodt pihenést kínálva. Közvetlen átjárást biztosít a Siklósi Thermal Spa fürdőhöz, melyet a szálloda vendégei térítésmentesen használhatnak.
Pezsgő és tortabekészítést kértem a szobába, amit maximálisan teljesített a szálloda. A személyzet kedves, segítőkész. Az ételek finomak, a wellness részleg kifogástalan. A szombat esti élőzenés műsor pedig kifejezetten színvonalas volt. A szálloda fitness terme jól felszerelt, tiszta. Mindenképp visszalátogatunk még.
A hotel elhelyezkedése ideális, a siklósi vár gyalogosan, néhány perc alatt elérhető, jó hangulata van a kisvárosnak. A szobák tiszták,az ágy kényelmes, az ételek minősége, választéka kifogástalan. Hihetetlen, hogy még a villás reggeli is minden nap változatos volt, odafigyelésről, profizmusról árulkodott.
A napi menű összeállításánál odafigyeltek a speciális étkezésre. Fültanúja vo ltam amikor az egyik vendég egyeztetett a shéffel, hogy mik a speciális igényei az étkezéshez kapcsolódóan. A személyzet nagyon udvarias, előzékeny, a hotel dolgozói észrevétlenül teszik a dolgukat. A szalon hangulatos, a régi malom épülete nagyon érdekes megoldással olvad bele a szállodába, érdekessé egyedivé, izgalmassá téve a belső teret. Az ottartózkodásunk során probléma nem merült fel, minden dolgozó előírás szerint viselte a maszkot, ami dícséretes, köszönet érte. A wellnes részleget, főleg az orosz szaunát imádtuk. Különösen szerencsés, hogy már a fürdő nyitása előtt a szálloda vendégeinek lehetősége van a szaunázásra, fürdésre, mert ez nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy élvezzük a csendet, nyugalmat. Az egyetlen negatívum, hogy a szobazuhany működése, eltér a megszokottól. Nem szerettük beállítani, vicces volt, hogy mindig máshonnan jött a víz, mint azt vártuk. A három nap után feltöltődve tértünk haza, ide még biztosan visszatérünk! Köszönjük!
A hotel kiválasztásánál nagy szerepet játszott, hogy még nem voltunk az ország eme régiójában továbbá, hogy kifejezetten egy wellness helyet kerestünk. A környék bővelkedik a túrázóhelyekben illetve a borkedvelőknek igazi kis paradicsom. Pozítiv, hogy a hotel nincs agyonzsúfolva vendégekkel és az étkezéseknél is mindenkinek megvan a saját előre foglalt asztala.
A svédasztalos reggelinél és vacsoránál mindenki megtalálja a saját kedvencét. A wellness részleg viszonylag zsúfolt volt a sok külsős vendégtől. A wifi elégé gyengélkedett,így mi a saját internetünket használtuk. A személyzet nagyon illedelmes és segítőkész volt annak ellenére, hogy sokuk (fiatal koruk alapján megítélve) nem régóta lehet a szakmában.
Jártunk már a szállodában tavaly, de akkor a benti medencéket nem tudtuk kipróbálni a szigorítások miatt. Idén a gyerekek kérésére miszerint szeretnék a benti medencéket megnézni foglaltunk. A tavalyihoz képest az ételek nem voltak olyan ízletesek, kevesebb volt a választék is. A szoba nagyon meleg.
A fűtés hiába van kikapcsolva, nem lehet szellőztetni. Az ablakot csak résnyire lehetett bukón nyitni. Pihenésre nem alkalmas, mert nem lehet aludni. A wellnes összességében jó volt.
A Hotel Castelloban a wellness lehetőségei kiválóak minden korosztály - kicsik, iskoláskorúak, fiatalok, idősebbek- számára. Tágas és minden igényt,kényelmet kielégít. Az ágyak kicsit kemények, hát-és derékfájás előfordulhat az idősebbeknél. Az étkezés nagyon kulturált, az ételek változatosak, ízletesek.
Első alkalommal jártunk családdal és barátokkal a szállodában, ott töltöttük a szilvesztert. A hotel nagyon szép, a szobák tágasak, csak a megvilágítás lehetne jobb (mennyezeten nincs lámpa). A személyzet nagyon kedves, udvarias, az ételek finomak, van választék. Kellemes élő zene volt szilveszterkor.
Kényelmes, hogy közvetlenül össze van kötve a fürdővel. Egy rossz élményünk volt, ami nem a szálloda hibája, hogy december 30-án a fürdőben rengetegen voltak, sok kisgyermekes család is és olyan hangzavar volt, hogy nem lehetett érteni egymás szavát. Összességében jól éreztük magunkat és szívesen ajánljuk a helyet másoknak is.
Tágas szobákat kaptunk (egybenyithatót, mivel 3 gyerekkel voltunk), a személyzet mosolygós volt, de hagytak élni bennünket, nem voltak tolakodóak, a gyerekek élvezték a két játszóházat, volt animátori foglalkozás is, azt is szerették. Az árral is meg voltunk elégedve és a szolgáltatásokkal is. Még az idén visszatérünk!
Májusban jártunk a hotelben egy 4 éves gyerekkel. Azt tudtuk, hogy gyerekbarát hotel, de ez a belépéskor hamar kiderült. Volt gyerekszoba, játszóház minden ami a kicsiknek fontos és érdekes. Az étterem is felkészült a gyerekes párok,nagyszülők érkezésére, mert nem volt nehéz találni etetőszékeket.
Az ételek finomak voltak és az összeállításban is gondoltak a gyerekek étkezésére. A hotelből átjárás volt a Siklósi fürdőbe ami szerintem minden igényt kielégít. Környéken sok program várja a pihenni vágyókat Siklósi vár és a Pécsi állatkert ami szintén nagyon jó program.
Nagyon jól éreztük magunkat. A személyzet nagyon barátságos segítőkész. Nagyon kényelmes az átjárás a fürdőbe, ami csodaszép, tiszta.A szállás tiszta, szép, modern.Finom ételek.
Igazi gyerekbarát hely. A fürdőben valóban minden korosztályú gyermek talált magának megfelelő vízmélységet. A szállodában telt ház volt, mégsem lehetett érzékelni. Nyolcan voltunk, mégis volt mindig szabad asztal az étkezésnél. Az ételeknél nem volt bő választék, de változatosak és finomak voltak.
Valami különlegesség mindig került a tálba. A személyzet kedves volt, rugalmasan álltak a kéréseinkhez már a foglalásnál. 3 kisgyerekkel a tematikus lakosztály nagyon kényelmes vot. Sajnos porcicákkal találkoztunk a szobában, a zuhanyzóból kifolyt a víz, de ezek az apróságok nem vettek el a pozitív élményből. Ár-érték arányban nagyon-nagyon megérte nekünk. Szívesen visszatérnénk még.
7800Siklós, Baross Gábor u. 8/a
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szabadtéri úszómedence • szauna • Fitnessz center • masszázs • pedikűr • pezsgőfürdő • szolárium • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • merülőmedence • gyerekmedence • sodrómedence • csúszda • sóbarlang • aromakabin • napozóterasz • közvetlen átjárás a városi fürdőbe
Internet
• Ingyenes WI-FI a szálláshely teljes területén
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Szabadtéri parkoló, kamerával felügyelt: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • medence bár • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár • büfé