A négycsillagos Hotel Sopron pár perces sétára található a város szívétől, és nagyon közel van az osztrák-magyar határhoz - 100 kényelmes, modern szobával várja kedves vendégeit, melyk mindegyikében rendelkezésre áll fürdőszoba/WC, hajszárító, fürdőköpeny, telefon, SAT-TV, rádió, minibár (egyrészükben panorámás terasz is van).
Tavaly Júliusban voltunk itt nyaralni a családommal. Akkor még nem volt kész a Wellness részleg, (pedig készen kellett volna lenni _:( ), illetve a játszótér is felújításra várt. A medence sajnos nem fűthető, néha kicsit hideg volt. A szoba tiszta, rendezett, szép kilátással. A személyzet kiválóan helyt állt :) Az étkek finomak voltak, mindig nagyon jól laktunk.
A szalloda elhelyezkedese kivalo, a szemelyzet kivetel nagyon kedves es udvarias volt. Egyedül a wellness részleg kicsi ennyi emberre, meg az elozetes regisztració ellenere is.
Négylábú kedvenccel jó szívvel ajánlom ezt a szállodát, mert valóban kutyabarát szállás. Érkezésünkkor itatótál, fekhely és jutalomfalat is be volt készítve a szobába. Más szállodákkal ellentétben nem igyekeznek görcsösen elkülöníteni a kutyás vendégeket, így nem éreztük magunkat háttérbe szorítva.
Az első emeleten, kényelmes, szépen felújított családi szobát kaptunk. Nagyon kellemesen érintett, hogy az összenyitható szobák egymás tükörképei voltak, így két fürdőszobát használhattunk. A kilátás az erkélyről pompás volt, nem tudtunk betelni Sopron látványával. Más értékelőkhöz hasonlóan mi is hiányoltuk a beltéri fürdési lehetőséget, mivel csak kültéri medence van. Viszont a szálloda elhelyezkedése jobb nem is lehetne. Valóban pár perces sétával elérhető a belváros, mégis csendes a környék. A közelben található a Pékmúzeum és egy magángyűjtemény is. A takarítással és a személyzet kedvességével maximálisan elégedettek voltunk. A reggeli minősége is teljesen rendben volt, a vacsora viszont néha hagyott némi kívánnivalót. A grillvacsorát nem tartottuk jó ötletnek, mivel este nem biztos, hogy mindenki grillételeket szeretne enni. Összességében jól éreztük magunkat a szállodában, kutyásoknak különösen ajánlom a szíves fogadtatás miatt.
A reggeli minőségi volt a kávé szintén! Végre a narancslé is 100%-ból 90%-ék nálam:-)A melegétkeztetésről nem tudok véleményt mondani,mert mi nem étkeztünk a szállodában este. Viszont a Rókalyuk nevű helyet érdemes felkeresni a hangulata és az ételei miatt! A szállás nagyon szép és tiszta ,az ágyak kényelmesek.
Jó meleg volt a szobában. Tetszett továbbá,hogy a szaunát térítés mentesen lehetett használni. Nyáron szuper lehet a kültéri medence! Ha a takarító hölgyek reggel 9-kor nem a folyosón hangoskodnának az nagyon jó volna és ha esetleg a szomszédos szobákat legalább csak 10-kor kezdenék el takarítani az az éppen ott pihenőknek jól esne!
Kitűnő elhelyezkedésű hotel Sopronban. Szobánkból látszott a város összes jelentős műemléke, melyek este kivilágítva különösen szépek voltak. 10 perc kényelmes sétával a belváros közepe elérhető. Nyáron jó lehet a kinti medence is, de télire sajnos nincs még egy csobbanó medence sem.
A szauna kissé kicsinek tűnt, jó lenne ehhez is valami beosztást csinálni és esetleg még építeni egy üvegfalút is a kertbe, amit télen is lehetne használni. A személyzet különösen kedves, előzékeny, csak az egyik italfelszolgáló hölgy stílusa lógott kissé ki a sorból. Nagyon jó ötlet volt az élőzene, a forralt bor és süti kikészítés a hallban, ezért nem is kellett fizetni. Különösen figyelemreméltó volt, hogy karácsonykor még az éjféli mise után hazatérők számára is odakészítették mindezt éjjel fél kettőkor. Nagyon jól esett összefagyva! Sajnos 25-én szinte minden zárva volt a városban, de a személyzet igyekezett összegyűjteni, hogy milyen látnivalók vannak és ezek mikor látogathatók, így nem mentünk potyára sehová. Összességében kissé drága volt, de legalább nagyon kellemes!
Jól éreztük magunkat.A szálloda kulturált szép tiszta volt.A recepciósok és a felszolgálók aranyosak.Az ételválaszték bőséges,a kilátás gyönyörű a városra a szobából.Meg voltunk elégedve mindennel.
Erősen retros kivül-belül. Nyugdijasként ez nem volt idegen számunkra. Aszemélyzet segitőkész, jo csapatot alkot. A konyha jo és változatos. A welnesst nem vettük igénybe mert rendeteg időt töltöttünk a szabadban. Ajánjom azoknak akik szeretik a természetet a lüktető kisvárost és a jó borokat,Itt voltam 1975-től HŐR. Jó volt ujra végigsétálni a városka utcáin
Hiányoljuk a konditeremből a hasizom erősítő padot, valamint a hátizom erősítő padot, amelyek korábban ott voltak. A reggelinél előfordult, hogy nem töltötték fel a már elfogyott ételeket (pl. natúr joghurt), viszont klassz újdonság volt számunkra az X-box, a gyerekek élvezték nagyon! Ezzel együtt remek élmény volt a Hotel Sopronban töltött idő!
Évente többször ruccanunk át Ausztriába családdal vagy csoporttal és ilyenkor szívesen szállunk meg itt. Udvarias recepció, tiszta szobák, közel van a városhoz. Ebben az évben végre volt időnk a wellness rész kipróbálására is. Nagyon jó volt, hogy csak ketten voltunk a párommal. Olyan intim hely, maximum barátokkal érdemes egy időben igénybe venni.
Jó lenne ha kicsit tovább nyitva lenne, bár így is jó 20 perccel tovább maradtunk, mint a nyitva tartás szerint lehetett volna, de senki nem szólt ránk (+++). A kilátás a kivilágított városra nagyon romantikus! Az reggeli megfelelő, a vacsora finom, bőséges. Felújított szobát kaptunk,amely nagyon ízléses, modern volt. SZívesen megyünk újra és újra!
A személyzet előzékeny, udvarias, szolgálatkész. A szoba tiszta, jól berendezett, naponta cseréltek törölközőt és naponta takarítottak. A szálloda kedvező elhelyezkedésű, jól megközelíthető, tágas parkolóval rendelkezik, de a főút közelsége miatt jelentős a zajhatás.
Az ételek általában finomak, főleg a levesek, de a frissensültek többször állottak voltak, a melegen tartás nem volt eredményes. Összességében jól éreztük magunkat.