A négycsillagos Hotel Sopron pár perces sétára található a város szívétől, és nagyon közel van az osztrák-magyar határhoz - 100 kényelmes, modern szobával várja kedves vendégeit, melyk mindegyikében rendelkezésre áll fürdőszoba/WC, hajszárító, fürdőköpeny, telefon, SAT-TV, rádió, minibár (egyrészükben panorámás terasz is van).
Visszatérő vendégek vagyunk a Hotelben. Minden igényt kielégítő ( sokat szépült, újult, évről-évre egyre több szolgálatással várja a vendégeket ) nagyon tiszta, a szálloda minden személyzetéről elmondható a maximális kedvesség ( lsd. vezetőségtől kezdve a takarító személyzetig bezárólag).
Az étterem is szenzációs, pompás a konyha, szuper a szakács. Célunk családosan beutazni, és kislányunkkal is megismertetni az ország minden szegletét de azt mondhatom, hogy a HOTEL SOPRON ( még 8-10 alkalom után is )mindig hozza a maximumot, soha semmiben nem kellett még csalódnunk. Sopron és környéke rengeteg látnivalót kíván, csodás környék. Az országot beutaztunk, és mi leginkább ezt a színvonalat keressük. A mai napon is épp egy alföldi városban eltöltött wellness hétvégéről érkeztünk haza egy másik ****hotelből. . . kicsit keserű szájízzel. . . . a férjemmel összemosolyogva ismét nyugtáztuk, hogy nekünk a HOTEL SOPRON überelhetetlen. Hiába, ide mindig visszahúz a szívünk, bár az ország túlsó végébe kell utaznunk több száz kilométert, de megéri. /mert még a TV is üdvözöl bennünket XD ( ha bekapcsoltuk névre szólóan köszöntött :-) 2021-ben is voltunk és idén 2022-ben is úgy tűnik, hogy őket fogjuk választani. A fényképeken a terasz panoráma ( Tűztorony-zenél, osztrák hegyek stb. ) a reggeli nyugodt medence és a hotel, és a hal látható.
Első közös utazásunk volt párommal. Maximálisan elégedettek vagyunk mind az árral és mindazért, amit kaptunk érte. Kiváló elhelyezkedésű a hotel, a kiszolgálás remek, a wellness részleg és a kilátás pedig magáért beszél. Sopron városa önmagában egy ékszerdoboz a Hotel Sopron**** pedig benne az arany korona.
Nagyon szolgálatkész személyzet, tisztaság, bőséges reggeli és vacsora, nagyon jó elhelyezkedés. A wellness szolgáltatás igénybe vételi lehetősége, a bejelentkezéses rendszer nem működik hibátlanul.
A személyzet nagyon kedves, közvetlen modorú és vendégszerető. Az étkezés választéka és minősége kitűnő, a felszolgálók figyelmesek, udvariasak. A szobák színvonala, felszereltsége a kategóriának megfelelő. Észrevételünk, hogy az ágyak viszont a kétszemélyes prémium szobákban lehetnének franciaágyak, az ágybetétek pedig pihentetőbbek, magasabb komfortúak.
Jó szájízzel távoztunk a hotelből. Elsőre régimódinak tűnt a berendezés, a bútorok, de a szobákhoz érve elég modern környezet fogadott. A családi szoba nagyon kényelmes, tiszta volt! Személyzet igazán kedves, mosolygós, barátságos. Szuper, hogy a hotel előtt fel lehet szállni a kisvonatra, ami körbe visz a városon.
Kellemesen, igényesen tiszta! Udvarias személyzet. Az étkezés, ellátás minden igényünket kielégítette! Annyi volt csak zavaró, hogy a fürdőkádból csak nagyon nehezen folyt le a víz! Esti fürdés után még másnap reggelig sem! Összességében nagyon jól éreztük magunkat! Minden tiszta és igényes volt, ami nagyon jó, kellemes időtöltést biztosít! Köszönjük!
Szép és tiszta szálloda, kedves és udvarias személyzet. Nagy választékú, kiváló svédasztal. A karácsony kellemesen, békésen telt a szállodának köszönhetően.
Fantasztikus 4 napot töltöttünk Hotel Sopronban :) A személyzet kedvessége,a szoba tisztasága,berendezése elsőosztályú,a város pedig teljesen elvarázsolt. az ételek finomak és bőséges a választék. Kiemelném,hogy kiskutyával érkeztünk és maximálisan elégedettek voltunk a kiskutyabarát szolgáltatásokkal.