A négycsillagos Hotel Sopron pár perces sétára található a város szívétől, és nagyon közel van az osztrák-magyar határhoz - 100 kényelmes, modern szobával várja kedves vendégeit, melyk mindegyikében rendelkezésre áll fürdőszoba/WC, hajszárító, fürdőköpeny, telefon, SAT-TV, rádió, minibár (egyrészükben panorámás terasz is van).
Egy "Szellemes" hétvégét töltöttünk a lányommal itt! Nagyon jól éreztük magunkat. Az egész hétvége jól telt,de a legizgalmasabb az éjszakai túra volt! A tökös ételek is különlegesek és ízletesek voltak! Köszönet a szakácsoknak érte. A személyzet is kifogástalan.
Tetszett a vendéglátók figyelmessége, a klíma kiválóan működött, bő tájékoztatást kaptunk a városban zajló programokról és az utazási irodák ajánlatairól. Ami nem tetszett, arról a szálloda nem tehet. /A programcsomaghoz tartozott az Elfújta a szél című musical megtekintése.
Tiszta szépen rendben tartott szobák, fürdőhelyiségek. Elegáns étterem ízletes ételek ,figyelmes pincérek, segítőkész recepció. A foglalásban szereplő bob, csokigyár látogatás, kalandpark,Fertő-tói hajóút mind-mind színvonalas elfoglaltságot jelentett a 3 unokámnak/8. és10. évesek/ és nekünk nyugdíjasoknak is.
Remek környezet, tiszta, kellemes szálloda, profi, nagyon kedves személyzet. Szolgáltatások a helyi adottságoknak megfelelnek, talán hiányzik a belső medence ((végig rossz idő volt) de a külső medence megfelelő, füthető víz megoldaná a belső medence hiányát? ! Ami hiányzott!
Legalábbis az iskolaszünet idejére (sok gyerek volt) szükség lenne gyerekek által kedvelt ételre is a svéd asztalos kínálatban. Pl. gombóc, édes tészták, palacsinta stb. Sok gyerek hiányolta. Az italautomatából a kakaó ihatatlan. Nagyon egyhangú a sütemény kinálat 5 nap alatt szinte ugyanaz a puncsos tortaszelet volt, igaz az frissen elkészítve. Általános tapasztalat, hogy a szálloda maga megüti a négycsillagos kategoriát, de a konyha nem.
Maga a szálloda gyönyörű ,a szobák modern bútorzata,a gyönyörű színek, a jól felszerelt játszóház (a fiam nem unatkozott ) a kifogástalan étkezés,mind mind megfogott bennünket. A programok sokszínűsége mindenkinek jó szórakozást biztosított! Nagyon élveztük az éjszakai túrázást, a csillám tetoválást,lufieregetést !
Sopron gyönyörű város,sajnos már nem tudtuk a várost kisvonattal bejárni de gyalogosan is nagyon élveztük. Legközelebb egy bécsi városnézést is betervezzünk. köszönjük HOTEL SOPRON!
2012 Szilvesztert töltöttük párommal a Hotel Sopronban. Valóban csodálatos volt. Egy gyönyörű élménnyel lettünk gazdagabbak. Jó volt az elhelyezés,kellemes a szoba. Az étkezés pedig kifogástalan. Bőséges volt mind mennyiségben mind választékban. A személyzet előzékeny és udvarias. Az étteremben is mindenki az óhajunkat leste.
Minden nagyon tetszett a Hotel Sopronban. Kiemelném a a hangulatos szobát, a személyzet tökéletes felkészültségét és szaktudását, változatos és kiváló Szilveszteri programok, valamit a felszolgált ételek tökéletességét! Talán csak egy apró dolog amiben változtatnék. Több wellness lehetőség kialakítása. Összegezve. A Hotel Sopron tökéletes választás volt! Visszatérünk!