Párszor voltunk, de többet nem jövünk. Másfél óra várakozás után végre jött a vacsora de az igazi csalódás ekkor ért. Háromféle halászlében a közös, a döbbenetesen sok só. A harcsamájas, lecsós harcsa rendelését 30 perccel követően derült ki nincs harcsamáj, nem baj, kérjük de sajnos vissza kellett küldeni, amikor kiderült itt a lecsó tejszínnel!
Készül. Hoztak helyette roston harcsát sok sóval. Grillezett gombát elkerülte a grill inkább nyersnek mondanám. Ellenben a sült csirke elégett, a sok só sem tett neki jót. A köret rízs jó volt csak sós. A túrógombóc és a kávé OK. Ár érték arány ROSSZ.
Egy szombat alkalmával a feleségemet meghívtam (volna) egy ebédre,de a hat-nyolc ott lévő pincér mókázásán kívül csak a másik két asztalnál ülő személyek bosszankodását hallottuk! Többszöri jelzésre (hangos hívásra) sem voltak képesek odatolni a képüket. A hangulatuk jó volt,mert a nagy beszélgetésben csak egymásra figyeltek!
31 perc várakozás után felálltunk és otthagytuk az egészet, elmentünk a Gőry étterembe,AHOL A VENDÉGRE FIGYELTEK! Nem ajánlom senkinek, botrányos egy hely!
6728Szeged, Budapesti út 41.
06 62 555 960
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség csoportokat szívesen fogad élő zene étel elvitelre kisállat bevihető parkolási lehetőség reggelizési lehetőség rendezvényhelyszín szabadtéri zártkörű rendezvény lehetősége