Évek óta járunk a Kiskőrössy halászcsárdába, ha valamilyen családi esemény van. Számomra fontos, hogy minden alkalommal ugyanolyan jó minőségű ételt kapunk és a hatalmas forgalom ellenére sem kell sokat várakozni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Hal-tatárt és halászleveket ettünk. Kiváló volt minden. Ami nagyon fontos, hogy finom friss kenyér is volt. A Pilsner Urquel hőfoka is pont megfelelő volt. Öt csillag.
35 éve voltam itt először családostól. azóta, ha tehetem betérünk. Most egy 11 fős csoporttal voltunk. Ők már tavaly voltak itt és újra meglátogatták. A Duna mellől jöttek, de nem hiányoltak a tésztát a levesből. A friss kenyérrel és az erős paprikával tökéletes volt számukra. Én szokás szerint belsőséggel fogyasztottam.
Nagyon finom volt a roston harcsa is, de akinek nem hall kellett annak is volt miből választani. A szeptemberi véleménnyel ellentétben tiszta abrosz és terasz volt. A benti helyiségek is az elvárt szinten voltak. Minden étel -amit rendeltünk- nem csak ehető, hanem nagyon finom volt. Az útra csomagoltattunk egy kis haltepertőt. . . . .
Erdélyből hazafelé jövet álltunk meg a Kiskőrössy Halászcsárdában Szegeden. Először jártunk itt, és amikor éttermet kerestem, olvastam hogy foglalni kell. Mivel nem tudtam mikor érünk ide, nem foglaltam, de jókor érkeztünk, még volt bőven hely az ebédelésre. Már a bejáratnál egy kedves hölgy fogadott bennünket, és egy asztalhoz kísért mely megfelelt a 4 fős társaságunknak.
Halászlé, roston sült keszeg, raguleves és roston sült csirke volt a rendelésünk. A halászé forró és nagyon finom volt. Minden elfogyott a tányérról. A kiszolgálás gyors és mindenre kitérő. Mindenkinek ajánlom a helyet, aki Szegeden jár. A kerthelyiségben ebédeltünk, a kerítésen túl a "szőke Tisza". . . nagyon hangulatos volt. Csupa piros pont a helynek! !
Már többször jártunk itt a családdal. Mindig ízletes volt az étel. A személyzet kedves és gyors. A menü választékon lehetne változtatni. Már régóta nincs közte újdonság. Persze halászcsárda, de lehet olyan ember a társaságban, aki nem halat enne. Kevés most a választék. Én el tudnák képzelni grill ételeket.
Családommal és barátokkal voltunk a csárdában. A pincérek gyorsak és udvariasak voltak.Ital kérésnél jeges vizet kértünk amit nem néztek jó szemmel. A halászlé bőséges és nagyon finom volt. 2x2 személyes Körössy tálat kértünk amit 7-en alig bírtunk megenni.Bőséges és nagyon finom volt.Visszafogunk ide még térni.
A családból ünnepeltünk ezen a helyen születésnapot, még a tavasz legelején. A Tisza mellett, kellemes és nyugodt környezet. Összesen 7-en mentünk, nem volt ebből probléma, több nagyobb fős csoportra is fel voltak készülve, így kényelmesen le tudtunk ülni. Az étel nagyon finom volt, megérte az árát.
A kiszolgálás is remek volt, a kisgyerekek miatt ugyanis kellett egy kicsit variálnunk. Ami különösen tetszett, hogy a pincér többször is kijött, és miután befejeztük az ebédet, újra megkérdezte, szeretnénk-e valamit inni esetleg. Bent ültünk az ablak mellett, amelyből az ebéd alatt végig gyönyörködhettünk a Tiszában. Többször voltunk már itt, és még tervezünk is idejönni máskor is.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. Minden évben itt ebédelünk, januárban voltunk utoljára, egy nagyobb társasággal (kb20 fő), remek kiszolgálással, érkezésünktől számítva 30 percen belül a főételt ettük, miután a finom halászlét megettük. A pincér tudta, ki mit rendelt, anélkül hogy megkérdezte volna. Megyünk a nyáron is.
Igen kerek születésnap megünneplésére választottuk ezt a helyet, előzetes asztalfoglalással. Odaérkezésünk után azonnal a kiválasztott asztalhoz vezetett a pincér,s az étlapok alapján választottunk. Az italt azonnal, a megrendelt ételeket rögtön az elkészülés után, forrón, ízlésesen és gyorsan megkaptuk.
A kis bográcsokban felszolgált hallé fenséges volt, úgy íze, mint a benne található hal mennyisége is tökéletesen megfelelő volt. A harcsapörköltet és a tépett tésztából készített túróscsuszát minden szempontból kifogástalannak találtuk, s külön öröm volt a vastagon szelt friss kenyér és a hallé mellé tálalt, felaprózott, friss és kellően csípős zöldpaprikakarikák látványa. Az utána elfogyasztott itallal kiegészített ebédünk nagyszerű hangulatban, egy születésnaphoz illő környezetben igazi gasztronómiai élményt nyújtott. Kitűnő, tiszta környezetben, gyors és udvarias kiszolgálás mellett igazi élmény volt ez az ünnepi ebéd, reális áron. Köszönjük a Kiskőrössy Halászcsárda valamennyi dolgozójának.