Spontán ötlettől vezérelve kerestük fel egy szombat este a helyet. Hallottuk, hogy óriási és ízletes a gyros tál, gondoltuk, hogy mégiscsak a szentendrei Duna part, kellemes este és vacsora lesz. Mivel én vagyok a vendég, elvárnám, hogy egyfelől a pincér ne unott fejjel, az orra alatt motyogva dünnyögjön valamit, de legfőképp nem szokás tegezni a vendégeket.
Mindegy, ezen túlléptünk. A hely nem volt tömve, ennek ellenére a szokásos várakozási időt kissé túllépve kb. 35-40 percet kellett várni a gyros tálakra. Érdekes, hogy egyáltalán nem nevezném nagynak az adagot, de, ami megdöbbentőbb, hogy a két tányéron a hús mennyisége szemmel láthatóan jelentősen eltérő volt. A hús illata, íze középszintű, a tzatziki viszont különösen finom volt. Szerintem az árak kicsit túlzóak, talán a hely frekventáltsága okán, de ehhez nem párosul kellő kedvesség és figyelmesség a pincérek részéről. A számlán viszont alapból 10% szervizdíj szerepel, így nincs a vendégre bízva, annak odaítélése. Összességében ennyi pénzért, sokkal több mosollyal és kedvességgel felszolgált, finomabb gyrost lehet enni szinte bármelyik sarki büfében, . . . . . fele ennyiért.
Húsvét előtti napokban jártunk itt. Nem tapasztaltam semmiféle hiányosságot. A kiszolgálás udvarias, gyors és precíz, az étel fenségesen finom volt, és nagy adag volt az a gyros tál amit kaptunk.
Mindennel teljes mértékben elégedettek voltunk, csak egy negatívumot vetnék fel, elfogadnak kétféle Szép kártyát, Erzsébet utalványt, de sajnos a K&H Bank által kibocsátott Szép kártyákat nem, ezt kellene még pótolniuk és akkor tökéletes lenne, de így is köszönöm az élményt!
Külföldi vendégeket vittem az étterembe. Több mint fél órát vártunk, mire kihozták az ételt. A pincérek gépiesen unottak voltak, nevezhetném őket nagyképűnek is. Az Gyros tálban kevés volt a hús,az ásványvizet megnyitott üvegben hozták ki.
Fizetési szándékunkat többször is próbáltuk jelezni,mire hajlandóak voltak kihozni a számlát,ami nem egyezett az étlapon lévő árakkal/állítólag rátettek 10% szervízdíjat/. Persze én jó vendég módjára odaadtam a 10% borravalót,de a vendégek félrevezetettnek érezték magukat.
Barátnőimmel nagyon jót ettünk itt, bőséges adag étel volt és finom. A kiszolgálás minősége is kiemelkedő volt, a pincérünk amikor meghallotta, hogy a szülinapomat ünnepeljük, 10 perc múlva megjelent egy ajándék adag tiramisuval, és felköszöntött. A Duna közelsége és a szép esti kilátás pedig plusz ráadás volt a jó hangulathoz:)