Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Külsőségekben egyértelmű a névválasztás, az azúrkék-hófehér színekben adják a görög vonalat, a benti részben a falon vannak görög tányér imitációk (festett kerek képek görög istenekkel), és a bejárat mellett is elhelyeztek egy méretes görög kancsót. Ezeken kívül is megfigyelhető további díszítés, motívum, pl. a feliratokban is, amelyek szintén a görögös hatást erősítik. Az ételkínálatban elsőként a gyrost említem (bár a törökök szerint ez soha nem volt a görögöké, hanem csak lopták az ötletet törököktől, és a kebab a tutiság). Szerepel még a kínálatban tzatziki, mousaka, dolmades (azaz töltött szőlőlevél) és baklava is. Persze, ez nem túl sok, s mondhatjuk, hogy ez a legtöbb görög-török gyorsbüfében is megtalálható, s ez így is van. Innen kezdődik a képzavar, mert van jó pár tipikus magyar(os) ételek is, valószínűsítem, hogy a külföldi turisták miatt: többek között gulyásleves, halászlé és pörkölt is, ezeknek aztán valóban vajmi kevés közük van a görög konyhához. A helyzet viszont az, hogy sem a görög, sem a magyar konyhaművészetben nem mozog otthonosan a Görög Kancsó szakácsa. Az ételek kifejezetten ízetlenek, gyorsbüfés minőségűek, olcsó alapanyagokból készültek, és egyáltalán nem hasonlítanak a görög fűszerezésre. Árban ugyanakkor egy közepes éttermi árszínvonalon mozognak, a főételek 2500-3000 Ft közöttiek jellemzően. A kiszolgálás "muszáj"-os, kedvetlen volt. Sajnos ez nem egyedi eset a szentendrei éttermekben, ami azért is felettébb furcsa, mert a város fő bevételi forrását éppen a turizmus adja.