Több alkalommal étkeztünk ezen a nagyszerű helyen, ahol mindig teljesen elégedettek voltunk. Kiváló és felejthetetlen élményben részesültünk minden ebéd elköltésekor, azóta "Muszaka" az egyik becenevem. Kedves személyzet, gyors kiszolgálás, kiváló ételek és italok, jó fekvés... kell ennél több? Ajánlom!
Minden nyáron visszatérő vendégek vagyunk a Görög kancsó étterembe kiváló éttermi kiszolgálás a 4 éves kisfiamnak még rajz táblát is hoztak a felszolgálók hogy ne unatkozzon míg a megrendelt ételünk elkészül , nagyon figyelmesek.
Aki Szentendrén jár az kóstolja meg a Görög kalmárok tálját isteni finom igazi Görög ízek kiválóan van elkészítve és a házi Limonádéjuk is nagyon finom alig várjuk hogy ismét nyár legyen és a teraszra kiüljünk nagyon hangulatos barátságos hely ajánlom mindenkinek é az étel is bőséges senki nem marad éhes ! !
Húsvét előtti napokban jártunk itt. Nem tapasztaltam semmiféle hiányosságot. A kiszolgálás udvarias, gyors és precíz, az étel fenségesen finom volt, és nagy adag volt az a gyros tál amit kaptunk.
Mindennel teljes mértékben elégedettek voltunk, csak egy negatívumot vetnék fel, elfogadnak kétféle Szép kártyát, Erzsébet utalványt, de sajnos a K&H Bank által kibocsátott Szép kártyákat nem, ezt kellene még pótolniuk és akkor tökéletes lenne, de így is köszönöm az élményt!
Barátnőimmel nagyon jót ettünk itt, bőséges adag étel volt és finom. A kiszolgálás minősége is kiemelkedő volt, a pincérünk amikor meghallotta, hogy a szülinapomat ünnepeljük, 10 perc múlva megjelent egy ajándék adag tiramisuval, és felköszöntött. A Duna közelsége és a szép esti kilátás pedig plusz ráadás volt a jó hangulathoz:)
Feldobox kóstoló kártyával mentünk ketten ebédelni. Nem kellett sokat várni, jó volt a teraszon, jó volt a kiszolgálás, probléma fel se merült, kellemes hely a Dunaparton. A kétszemélyes görög tál, ami a kártyához "jár" - ha ezt választjuk és nem más, külön ételfajtákat -, nem a legnagyobb durranás autentikus görög étkezés szempontjából, de bőséges, változatos és finom.
Gyros, pita, nyárson sült csirkehús/zöldségfalatok, padlizsános darált marhahús, kétféle saláta, sok növényfajtával, sültkrumpli, főtt rizs. Jó, finom, elegendő. Végül is nem baj, ha kissé a magyar gyomorhoz van készítve a választéka. Egyéb italokat szokásosakat kértünk, sör, gyümölcslé. Jó hidegek voltak. A kért vörösbor (kékfrankos) viszont sajnos eléggé savanykás lőre volt, kár, pedig a kékfrankos jó bor, mint tudjuk, ha jól van tárolva és jófajta - ez jófajta volt, úgy látszik akkor a tárolással lehetett gond, 1 deci bort kértünk, vajon honnan kerülhetett elő. . . De sebaj, ettől még egyszer majd visszamegyünk, csak ezért a 4 pont az étel-ital témára,
Minden évben ellátogatunk a kedvenc helyre,. . Rendelésünket hamar felvették,a friss sültekre várni kellett,sokan voltak , hétköznap délután. . Friss gyümölcs elve- ami egy kicsit hasonlított a felhabosított gyümölcs turmixra. . A második fogás viszont igen finom volt, joghurtban pácolt csirkemell steak, kuszkuszos zöldsaláta finom volt.
Dunára néző asztal hétköznap Szentendrén. . Ebéd- étlap választása, a pincér igen nyegle stílusban elő adja . Gyümölcslevesük igen finom. a marhapörkölt is, a rántott hal karikák is gusztusosan voltak tálalva. A limonádét ízlésesen díszítve kaptuk,nemcsak hideg víz volt az egész. Szép kártyát elfogattak fizetésnél. Elüldögélne az ember órákig ilyen nyugodt Duna parton. .
Egy esős napon tévedtünk be ebédelni,az étterem külső teraszán ültünk. A pincér kissé rossz (időjárásnak megfelelő)hangulatban fogadott bennünket. Az ételek választéka megfelelő,az adagok is jó nagyok voltak. A városkában hétfő délután szinte 2-3 étterem volt nyitva,amin nagyon elcsodálkoztunk. Választásunk nekünk jól sikerült az ételek finomak voltak.
Hangulatos vendéglő, a Duna partján. Igaz mi a legnagyobb kánikulában délután jártunk ott. Étel választásunk Santorini birkacsülök, görög citromos sütemény volt. Birka csülök annyira nem volt jó mint amennyit fizettünk érte. Görög citromos sütemény olyan száraz volt, hogy a villával nagyon nehezen lehetett megenni. A kiszolgálás figyelmes volt! ! !
Január elején a barátnőmmel szentendrei kiruccanásunk alkalmából tértünk be a Görög kancsó étterembe. Kint téli hideg, a kis külső zárt teraszon pedig kellemes meleg. A híres lángosukat akartuk megkóstolni, s perceken belül ott illatozott előttünk, egy pohár fahéj, narancs illatú forraltbor kíéretében.
Lelkünket-testünket kellemesen átjárta a meleg, s illatos étel-ital. Üldögéltünk itt jócskán, s újult erővel, vidáman indultunk a kis gyöngyszem, Szentendre további felfedezésére, s a Karácsony Múzeum meglátogatására. Erre a kis kirándulásunkra szívesen emlékezünk, s elhatároztuk, hogy a jövő télen megismételjük. Lehet többedmagunkkal jövünk a Görög Kancsóba lángosozni!