Bakos Attila Vendéglője Szigliget

4,3Kiszolgálás
4,6Hangulat
3,3Ár / érték
4,3Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Szent György-hegy Residence Hegymagas - Két ünnep között
Hotel Bonvino Badacsony - 2 éjszakás ajánlat
Hotel Bonvino Badacsony

Bakos Attila Vendéglője Szigliget vélemények

Gyenge 2014. október 11.családjával járt itt
Kb. 20 perc várakozás után kérdezték meg, mit szeretnénk, aztán kb. egy órát vártunk az ételre. A halászlé jó volt, a harcsa viszont nem harcsa volt, a saláta jó volt, a fagylalt vacak. A többi étel elég jó volt, vagy nagyon jó.
A kiszolgálás elég gyenge volt, a csapat mísz, nem túl segítőkész és elég amatőr, ehhez képest az árak meglehetősen magasak voltak.
A mellékhelyiség egészen borzalmas.
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 54 városban járt márNépszerű író - 65 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 394 feltöltött kép
Átlagos 2014. június 25.barátokkal járt itt
Nagy várakozással indultam a Bakos vendéglőbe, mivel a kedvenc gasztroműsoromban, a Gasztroangyalban Borbás Marcsi már járt ebben az étteremben, és nagyon jókat főztek-ettek együtt. Maga az étterem egyszerű berendezésű, az udvara igen szerény, a belső berendezés családias, szimpatikus.
2014. május 23.családjával járt itt
Megfáradva,és nagyon éhesen kerestünk éttermet Veszprémből hazafelé, mikor megpillantottuk az üzletet. Családias hangulatú szolid üzletnek tűnt. Mi a teraszon ebédeltünk, a belső tér kicsit zsúfolt volt. Az ételek bőségesek, és finomak voltak. Máig nem felejtettem az általam fogyasztott étel finom ízét .
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2660 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29039 feltöltött kép
Kiváló 2022. szeptember 7.barátokkal járt itt
Bakos Attila vendéglője egyike a legmeghittebb, legrokonszenvesebb, legszerethetőbb éttermek egyikének. A falon megannyi berámázott kicsi kép, köztük családi fotók is. A tulajdonos keresztény nemzeti értékrendje egyértelműen kiderül a dekorációból. A kiszolgálás helyhez illő, kedves, családias.
Bakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - Egyéb
Még több kép (24 db) >>
Átlagos 2017. június 11.egyedül járt itt
Hosszú hétvégén Pünkösd hétfőn, kora délután estem be hirtelen elhatározásból. Korábban olvastam a helyről, gondoltam megnézem mitől nevezetes az étterem. Brokkolikrémlevest rendeltem füstölt pisztránggal, főételnek grillezett azthiszem süllőt kértem sóskamártással és petrezselymes burgonyával, a végén lefolytottam túrógombóccal, és ittam egy limonádét is.
Kiváló 2017. június 8.barátokkal járt itt
A családi és személyes emlékekkel gazdagon berendezett házban kissé szűkös a hely. Sajátos a Napi kotta elnevezése, és tájjellegű a kínálata. Egy kicsit nagyobb adagok vagy enyhített árak jobban egyensúlyt mutatnának, mert egyébként az ízek fantasztikusak. Üdülési szezonban érdemes előre foglalni. A Főnök Úr rendkívül barátságos, érezhető, hogy az étterem az élete.
2015. július 23.a párjával járt itt
Nem ismertük az éttermet, de a Balatoni nyaralásunk része volt a gasztronómia. Indulás előtt Vinkó József írását tanulmányoztuk, ami a Balatoni éttermeket, halsütőket és cukrászdákat vette górcső alá. Gondoltuk ha már a Káli-mendencében járunk, megnézzük. Mindenhol halászlét eszünk, ahol jó híre van a konyhának, itt is azt kértünk.
Bronz fokozatú értékelő
Kiváló 2020. november 3.a párjával járt itt
Nagyon családias hangulat. Az étterem tele van kis apróságokkal ami nagyon hangulatossá teszi. A teraszon étkeztünk párommal én natúr sült halat, ő halászlevet. Gyorsan megkaptuk a rendelésünket az italunkat is. A halászléhez egy nagy tányér "patika" is járt ami mindenféle fűszert, és belsőséget tartalmazott.
Bakos Attila Vendéglője Szigliget - EgyébBakos Attila Vendéglője Szigliget - Étel/italBakos Attila Vendéglője Szigliget - Egyéb
Kiváló 2019. július 4.a párjával járt itt
Kitűnő hely, barátságos vendéglátók. Vasárnap estefelé kerestük fel ezt a hangulatos,családias éttermet. Az ételek finomak voltak, az adagok nagyok. A halászlé pedig egyszerűen szenzációs,csak dunaföldvári halászcsárda vetélkedhet vele. Maga Bakos úr szolgált ki bennünket, még beszélgetni is tudtunk különféle témákról.
Bakos Attila Vendéglője Szigliget - BelsőBakos Attila Vendéglője Szigliget - Étel/ital
2017. augusztus 9.barátokkal járt itt
Kétszer is voltunk pár nap eltéréssel és mindig mást adott a hely! Első alkalommal nem túl kedves fogadtatás,de nagyon finom ételek (általánosságban). Négyen voltunk, hármunk étele nagyon finom volt,a levesek, a harcsapaprikás, a roston fogas, de a kacsamell mézes sütőtökkel meg hasábbal az valahogy csak egymás mellé volt pakolva, de nem volt összhangban.