Bakos Attila vendéglője egyike a legmeghittebb, legrokonszenvesebb, legszerethetőbb éttermek egyikének. A falon megannyi berámázott kicsi kép, köztük családi fotók is. A tulajdonos keresztény nemzeti értékrendje egyértelműen kiderül a dekorációból. A kiszolgálás helyhez illő, kedves, családias.
Ettünk egy ízletes vargányakrémlevest, majd pacalt, aminek szaftja lehetett volna sűrűbb, pörköltszerűbb, de így is ízlett, a túrógombóc állagától nem voltunk oda, kicsit vizenyősre sikeredett.
Egész évben nyitva, Bakos Attila személyes kiszolgálásával és anekdotáival Szigilet és az ország múltjáról és jelenéről. Finom étkek, kitűnő borok, János-áldás.
Nagyon családias hangulat. Az étterem tele van kis apróságokkal ami nagyon hangulatossá teszi. A teraszon étkeztünk párommal én natúr sült halat, ő halászlevet. Gyorsan megkaptuk a rendelésünket az italunkat is. A halászléhez egy nagy tányér "patika" is járt ami mindenféle fűszert, és belsőséget tartalmazott.
Kitűnő hely, barátságos vendéglátók. Vasárnap estefelé kerestük fel ezt a hangulatos,családias éttermet. Az ételek finomak voltak, az adagok nagyok. A halászlé pedig egyszerűen szenzációs,csak dunaföldvári halászcsárda vetélkedhet vele. Maga Bakos úr szolgált ki bennünket, még beszélgetni is tudtunk különféle témákról.
A családi és személyes emlékekkel gazdagon berendezett házban kissé szűkös a hely. Sajátos a Napi kotta elnevezése, és tájjellegű a kínálata. Egy kicsit nagyobb adagok vagy enyhített árak jobban egyensúlyt mutatnának, mert egyébként az ízek fantasztikusak. Üdülési szezonban érdemes előre foglalni. A Főnök Úr rendkívül barátságos, érezhető, hogy az étterem az élete.
Nagyon hangulatos hely egy romantikus vacsorához,csak ajánlani tudom.. Kiváló kiszolgálás, az ételek nagyon finomak voltak,az adagok óriásiak. Egyetlen egy negatívum, hogy a rendelt pecsenyéhez grill kolbász volt írva "extraként",ami valójában egy sült virsli volt. Ebben a kategóriában nem ezt vártam volna.
Nagyszerű hely, ahol már a belépéskor "otthon" érzed magad. A falon a sok kép, emlék arra ösztönöz, hogy mindet végig böngészgesd. Az ételek isteni finomak, a mákos süti fagyival kihagyhatatlan. A kiszolgálásban nem volt hiba. Egyetlen hátulütője a helynek, hogy kicsit drága, de a minőséget mindenhol meg kell fizetni.
Mi is nagy várakozással érkeztünk, és nem is csalódtunk. Isteni finom volt minden étel, egy morzsát sem hagytunk, pedig mennyiségre sem volt kevés. Többen írták, hogy a pincérek nem kedvesek, de velünk kimondottan barátságos volt mindenki. Az igaz, hogy kicsit szűkös a hely, de nekünk az ételek minősége volt a legfontosabb, abban pedig nem volt hiba. biztosan visszamegyünk még.
Kifejezetten Bakos Attila éttermét kerestem fel, nem először. Most sem csalódtam. A választék házias, helyi alapanyagokból frissen készül. A kacsamell isteni volt, a zöldségek és gyümölcsök mellé, fantasztikusak. Ízletes, friss, ropogós, harmonikus ételt kaptam. A pincér valóban nem mosolyog, de nem is tolakszik, korrekt, és a tulaj saját maga is figyel a vendégre.