Mindennel meg voltunk elégedve. A beígért sétakocsikázás elmaradt, a helyette felajánlott masszáz ágyat személy szerint nem tudtam igénybe venni. Egy kicsit zavart,hogy a belső étterembe kutyák társaságában kellett étkezni,erre nem voltunk felkészülve. A pincér rendkívül barátságos és segítőkész. Összességében szép napokat töltöttünk a szálláson.
A fogadó kiváló helyen van,mindenhez közel. Az ételek finomak voltak,az adag bőséges. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt.Egyetlen negatívum,az ágy matraca,ami kényelmetlen volt.
Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy Szalajkavölgyben tölthettünk 3 éjszakát. Mi ketten a kedvesemmel nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Köszönet: MINDENKINEK akik részt vettek a mi szolgáltatásunkban. ***** (5*)
Nagyon kellemes napokat töltöttünk el a Szalajka Fogadóban. Kellemes és barátságos volt mind a hely a környezet és a személyzet is. Bárkinek bátran ajánlom.
Remek helyen van, főúton, jól megközelíthető. Nagyon finomak az ételek, kellemes választék reggelinél. Bőséges adagok. Kedves, segítőkész személyzet. Szalajka völgy sétatávolság. Isteni jó levegő, gyönyörű környezet, nyíló erdei virágok illata. Csend és nyugalom a pihenni vágyónak.
A szállás nagyon jó helyen van, egyszerű megtalálni és innen minden látnivaló elérhető. A szobák tiszták, az ételek finomak, a személyzet kedves, segítőkész. Rossz időben nagyon jó alternatíva lehet a wellness részleg használata. Nagyon kellemes hosszú hétvégét töltöttünk itt, köszönjük!
Maximálisan elégedettek vagyunk! A szállás és az ételek kiválóak voltak. A Személyzet mindent megtett azért, hogy jólérezzük magunkat. A wellness is minden igényt kielégített. Egy igazán pihentető hétvégét tudhatunk a hátun kmögött. Köszönjük a Szalajka Fogadó összes dolgozójának.
A Szalajka Fogadó kivülről is hívogatja vendégeket, kellemesek a szobák,tiszta minden van ami a tisztálkodáshoz és pihenéshez szükséges. Az udvaron és a fogadóban is van lehetőség a gyerekeknek játszószerek illetve játékszoba használatára. Az ellazulásrhoz szükséges jakuzzit is igénybe lehet venni. Az étterem és a terasz nagyon kellemes.
A kiszolgálás gyors és udvarias. Az ételek finomak és bőségesek. Az árak megfelelnek az érte kapott szolgáltatásnak. Nagyon jól éreztük magunkat. Még visszatérünk.
Kedves és szolgálatkész személyzet,bőséges reggeli,finom vacsora! ! ! Mindenkinek ajánlani fogjuk és ha lehetőségünk lesz visszatérünk! ! ! A fogadó elhelyezkedése nagyon jó, csendes, de jól megközelíthető. Mellette közért, a kisvasút állomása sincs messze. Igazán kikapcsolódtunk az itt eltöltött 3 napban. Telt ház volt és mégis igazán csendes és nyugalomba volt részünk!
Nagyon kedves és segítőkész volt a személyzet minden tagja. A szoba tiszta volt. Bőséges és nagyon finom volt a büfé reggeli is és a vacsora is ,a vacsorát meg sem tudtuk enni. A fogadó a település központjában található,innen minden könnyen megközelíthető. A táj is nagyon szép volt,szívesen mennénk ide máskor is. Több ismerősömnek is ajánlottam a fogadót.