A fürdőszoba szintén egyszerű, nem szeretem, ha az ember bajban van egy szállodában, hova akassza száradni a különféle törölközőket, pl. wellness után. Még olyan 3 csillagos szállodában nem jártam, ahol a kézmosó folyékony szappan a legolcsóbb kategóriájú (kb. 200 Ft lehetett a közeli boltban), saját kiszerelésében található a mosdón, zuhanyzóban semmilyen szappan nincs, de még saját tusfürdőnek való tartó sem. A toalett papír szintén a lehető legegyszerűbb "barna egyrétegű", ezen is nagyon meglepődtem. Ilyenen spórolni. . . A fürdőszoba teljes egészének takarítottságát hiányosnak találtam érkezésünkkor. Napi takarítás nincs a szobákban. Reggel a reggelikészítés kimondottan hangos zajaira ébredtem. A földszint hangulatos, a reggeli bőséges, bár volt olyan, hogy a ham&eggs ehetetlenül kiszáradt állapotban volt a hot plate-ben, a kávé pedig cikóriakávé. A wellness nagyon szép lehetett egykor, azonban nincs karbantartva, annyira, hogy a medencében potyognak ki a csempedarabok, melyeket a vendégek kikészítenek a szélére, majd ott is maradnak. Mi egy ott felejtett poharat is találtunk a medence aljára süllyedve. A szauna rendes hőmérsékleten üzemel (90 fok), de sajnos azon is látszik, hogy rég volt takarítva. A wellness pihenőrésze hangulatos, fa ágyak, fa székek, kellemes meglepetés, hogy ásványvíz található az asztalon. Kisgyermekeseknek jó, hogy játszószobával rendelkezik a fogadó, bár elég szegényes, inkább ott felejtett játékok gyűlhettek ott össze. Összességében a szobák kényelmetlensége miatt nem hiszem,hogy visszatérünk ide, nem is ajánlom másoknak Szilvásváradon ezt a szállást. A három csillagot biztosan át kéne értékelni, turista szállóhoz közelebb áll mindenféleképp. Ár-érték arányban még kuponnal sem éri meg. Még ha egyszerű is, lehetne nagyon tiszta, de sajnos nem. Az étterem árfekvése is elég magas véleményem szerint.