Gondoltam semmi gond, biztos sok a foglalás, meg tényleg nem ebédelni tértünk be, végül is érthető. Átkísértek minket a fő és igen dekoratív teremből egy külön helyiségbe, ami simán elment egy átlagos cukrászda átlagos kinézetének. Itt már kicsit furcsa volt, a két helyiség közti különbség, de végülis még oké lett volna, mások is ott ették a sütijeiket. Az újabb meglepetés akkor ért minket, amikor a mosdón túl egy "külön terembe" (igen, így külön írva! ) vezettek minket, aminek az eredeti funkcióját nehéz volna megállapítani: két 3 fős műbőr kanapé, egy kopott karfás szék, egy térd magasságú fa dohányzóasztal, ami se éttermi, se cukrászdai termék kulturált elfogyasztására nem alkalmas. Azt hiszem érzésre a pincérek pihenő-beszélgető helyisége lehetett, mivel az asztal túl alacsony volt, és semmilyen asztali terítőnek, fogasnak nyoma sem volt. A pocsék kávé és az átlagos sütemények itt kerültek felszolgálásra. Egy olyan helyiségben, ahol nem szívesen ülsz 10 percnél tovább, egy Michelin csillagos étteremben, ahol végig az volt az érzésed, ha nem eszed végig a drága menüt, akkor alacsonyabb értékű vendég vagy, és ezt éreztetik is veled. A helyzet annyira extrém meglepő és abszurd volt, h még tiltakozni sem jutott eszembe, h bocsi, ha nincs hely megyünk máshova. Van a kiszolgálásnak egy szintje, ami már igazán kifinomultan lenéző, és mát nincs lejjebb. Egy ilyen árszintű étteremben-kávézóban ez szégyen! Nem ajánlom a helyet senkinek!