Barack Thermal Hotel & Spa Tiszakécske bemutatkozása
50 hangulatos szoba várja, hogy vendégeinket elkényeztethesse. Aki egyszer belekóstol, jó eséllyel visszajár hozzánk. Ha a vendég kéréseiről van szó, kollégáink nem ismernek lehetetlent, legyen szó korai érkezésről, kései távozásról, szülinapi köszöntésről, konferenciáról, négylábú úti társról.
Ínycsiklandó ételek és látványkandalló, hangulatos bár és kávézó, kiváló alváskomfort. . . Kell ennél több? Nálunk saját, a szálloda számára kikevert egyedi illat fogadja a vendéget a közös terekben, és akinek megtetszik, kis parfümös üvegben haza is vihet belőle. Kuriózumként pedig gyógyvíz folyik a csapból a földszinti szobákban. Mindenütt elérhető az ingyenes wifi, de aki inkább offline élményekre vágyik, választhat vonzó masszázsaink vagy szépészeti kezeléseink közül. Vendégeink ingyenesen vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásait, ahova zárt, fűtött folyosón sétálhatnak át.
Barátaink ajánlották a helyet, így itt töltöttük a karácsonyt, és nem is csalódtunk. Tiszta, kényelmes, nyugodt hely. Kedves, figyelmes, segítőkész személyzet. Az étkezéssel is minden rendben volt, bőséges reggeli és finom vacsora. A fürdőben a szaunavilág kiemelkedően jó. Összességében szívesen ajánlom mindenkinek. Mi biztosan visszatérünk még.
Az előző értékelésből látható mindenre 5 adtam. Amire nem számitottam,hogy a termál medence igaz egy folyosón át megközelithető volt azért mégis kicsit kellemetlen volt kimenni.
A szálloda nagyon szép, igazán remek volt, az ételek ízletesek és bőségesek voltak, a masszázs, és egyéb szolgáltatásokkal kevésbé voltam megelégedve mivel sajnos időpont híján, kipróbálni sem volt lehetőségem. A tisztasággal és minden más egyébbel meg voltam elégedve, köszönöm a hétvégét. Ha alkalmunk adódik, szívesen ellátogatunk újra.
3 éjszakát töltöttünk el a férjemmel és a 12 éves lányommal az október 203-i hétvégén. Nagyon szép tiszta a város maga, sok nyaralóval. A szálloda nagyon igényesen berendezett, kényelmes fekvőhellyel, redőnyös, szúnyoghálós ablakkal, csillogó tisztaságban. A fürdőben nagyon jó a szanua világ, mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb pihenési lehetőséget.
Nagyon kedves a személyzet a hotelben is, de a fürdőben, wellnesben, gyógyászaton ugyanúgy. A hotelben a reggeli bőséges, a vacsoránál nem volt túl nagy választék, de ízletes volt minden. Nagyon jó áron érhető el ezt a szálloda, ajánlani tudom mindenkinek.
Nagyon tetszett minden, a személyzet nagyon kedves, a szoba elosztása is kiváló volt három gyerekkel (nagyon tetszett nekik a külön szoba, és az emeletes ágy), a berendezés modern, tiszta, ízléses. A fürdőbe való közvetlen átjárás is nagyon jól megoldott. A fürdő szolgáltatásai is minden korosztálynak megfelelnek.
Az ételek is nagyon finomak voltak, és a választék is gazdag volt. Itt egyedül azt említeném meg, de nem negatívumként, hogy szerintem az étterem nem túl nagy, ezért én esetleg két turnusban oldanám meg az étkezést. Összességében nagyon kellemes 4 napot töltöttünk el, és még biztosan visszatérünk. Sok helyen jártunk már, és ár-érték arányban is a Barack hotel magasan vezet.
5 éjszakát töltöttünk a szállodában 2 kisgyermekkel. A szállodában mindenhol tisztaság volt, a szobák kényelmesek. A személyzet udvarias, segítőkész. Nagyon tetszett a szállodához tartozó termálfürdő és strand. A gyerekek nagyon élvezték a fürdőzést és a naponta változó gyermekprogramokat (köszönet az animátoroknak! ). Az ételek finomak és változatosak.
Nyugodt ,kényelmes kikapcsolódásra vágytunk és nem jártunk még Tiszakécskén így esett a választás a néhány nap nyári szabadságunk eltöltésére. Jól választottunk. Kedvesen fogadtak a szálloda recepcióján minden tájékoztatást megkaptunk amire szükségünk volt. A szoba rendben volt a klíma kártya nélkül is működött.
Kényelmesen törölközővel együtt mehettünk ki a strandra . A fürdő is nagyon tetszett , kiemelném , sok volt az árnyékos hely és a napozóágy is amit térítésmentesen lehetett igénybe venni. A szálloda éttermének kinti részén is tudtunk inni egy hűsítőt így nem kellett a készpénzzel sem bíbelődni. A medencék tiszták voltak és a víz hőfoka is jó volt. Tetszett , hogy az animátorok lekötötték a gyerekeket programokkal sőt a felnőtteket is kedvesen invitálták kis testmozgásra. A szállodában az étkezés jól szervezett az ételek változatosak és finomak voltak. Ha kifogyott valamelyik étel szinte azonnal pótolták. Összesítve nagyon jól éreztük magunkat bátran ajánlom mindenkinek. Köszönjük a Barack hotel és a fürdő minden dolgozójának , hogy munkájuk révén mi jól pihenhettünk !
A tiszakécskei fürdőben már többször voltunk a barátainkkal, így azt javasoltam, hogy idén ebbe a szállodába menjünk nyaralni. Nagyon jó ötletnek bizonyult. A szobák tiszták, kényelmesek, az ágy is! A személyzet kedves, készséges, udvarias. Az étkezések során megfelelő a választék, az ételek ízletesek, ha valami elfogyott azonnal pótolták.
A gyerekek részére minden nap program, és ami nagyszerű, hogy az animátorok nagyon kedvesen és udvariasan személyesen megszólítják a vendégeket és felhívják a figyelmet a következő programra. A felnőttek is változatos rendezvényeken, előadásokon szórakozhattak. Nagyon tetszett, hogy a gyógymedencében minden nap cserélték a vizet, és már korán reggel fürödhettünk benne. Szeretnénk még visszatérni ide.
Másodszor volt szerencsénk e remek hotelben eltölteni két napot. Kiváló a szobák tisztasága, a személyzet mindenben készségesen áll a rendelkezésünkre. A reggeli, a vacsora remek volt. Nyugodtan pihenhetünk,nyugalmunkat semmi nem zavarta. Nagyon jónak tartom,hogy az ott foglalkoztatott hölgy és fiatalember mindennap a gyermekeknek remek szórakoztató elfoglaltságot talált ki. Pihenésünket jövőre még több napra tervezem. Köszönet mindenkinek!
Visszatérő vendégként most az apartmanházat próbáltuk ki abban sem csalódtunk kényelmes tiszta tágas volt. A recepción kedvesen tájékoztattak mindenről és az egyik házat meg is kaptuk azonnal. A szállodai szobákban kényelmesebbek az ágyak, de nekünk megfelelt azért. Tizen voltunk 2 házban nagyon jól éreztük magunkat! A fürdő tökéletes. Ellátásunkat a fürdő éttermeiben oldottuk meg.