Barack Thermal Hotel & Spa Tiszakécske bemutatkozása
50 hangulatos szoba várja, hogy vendégeinket elkényeztethesse. Aki egyszer belekóstol, jó eséllyel visszajár hozzánk. Ha a vendég kéréseiről van szó, kollégáink nem ismernek lehetetlent, legyen szó korai érkezésről, kései távozásról, szülinapi köszöntésről, konferenciáról, négylábú úti társról.
Ínycsiklandó ételek és látványkandalló, hangulatos bár és kávézó, kiváló alváskomfort. . . Kell ennél több? Nálunk saját, a szálloda számára kikevert egyedi illat fogadja a vendéget a közös terekben, és akinek megtetszik, kis parfümös üvegben haza is vihet belőle. Kuriózumként pedig gyógyvíz folyik a csapból a földszinti szobákban. Mindenütt elérhető az ingyenes wifi, de aki inkább offline élményekre vágyik, választhat vonzó masszázsaink vagy szépészeti kezeléseink közül. Vendégeink ingyenesen vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásait, ahova zárt, fűtött folyosón sétálhatnak át.
Cégen keresztül, kollégákkal érkeztem a Hotelba. Recepció rögtön bejárattal szemben, ahol rögtön megválaszolnak minden kérdést :) Személyzet nagyon kedves, és segítőkész. Előadó termek tágasak, és klimatizáltak. Szoba Full Extrás, nekem személy szerint nagyon tetszett , pedig életem során bejártam egy pár Szállodát, Hotelt, de itt először látom igaznak a csillagok kiosztását.
Nagyon nagy belmagassággal rendelkezik a tágas szoba. Ágy isteni, még a fájós hátamnak is. TV-ben rengeteg adás, nagyon jó minőségben. Minibár jó felszerelt. Hangulatvilágítás, és elektromos roló. Fürdő csodaszép, és nagyon tiszta ( mint az új ) Apró figyelmességek mint a papucs, köntös, tisztálkodási szerek. . nagyon tetszetek. Talán egy kis negatívum a WC elhelyezkedése. (Túl közel van a falhoz a sarokban ) Fürdőben keveset voltam, de a víz tökéletes. ( minden nap leengedik) Ételek minősége megfelelő. Talán az ember egy nagyon picit többet várna egy 4 csillagos Hoteltől, de természetesen így is elnyerte a tetszésem. Szerintem visszatérek a Barátnőmmel egy hosszú Wellness hétvégére :)
Nagyon kellemes hétvégénk volt. A szálloda személyzete nagyon kedves és partner volt. Feleségem születésnapja volt és megrendelték a tortát, amit kértem. A vacsora többféle és nagyon finom volt, főleg a pénteki borjúpörkölt galuskával! ! ! Utólag is minden elismerésem a séf-nek! ! ! A fürdő is nagyon jó volt. Ajánlom MINDENKINEK!
2 éjszakát töltöttünk párommal a hotelben! A hely igényessége már a recepción lenyűgözött minket! A szoba makulátlanul tiszta, nagyon kényelmes ággyal! Az ételek is finomak voltak, óriási volt a választék! A fürdő és a wellness szolgáltatások lehetősége is kiváló! Negatívumot nem tudnék mondani!
Minden kiváló. Első alkalommal jártunk itt, de visszatérünk. Ajánljuk a barátainknak, ismerőseinknek. Egyetlen apró hibát vetünk fel: nincs egy olyan helyiség, vagy asztal, ahol kártyázni lehetne. Ugyan megoldották kérésünkre, de ez elkerülhető lenne, ha rendszeresitenének egy ilyen lehetőséget. Ilyen udvarias személyzettel még nem találkoztunk. A konyha a kiválónál is kiválóbb.
Amint az értékelésből látszik elégedettek voltunk. Néhány megjegyzendő apróság: - a reggeli lehetne picit változatosabb (mindkét napon ugyanaz volt a választék) - a fürdőszobában külön csillagos ötös a bútorzat, mindennek van helye, de a zuhanyzóra jó lenne egy ajtó vagy függöny és egy fogas mellette.
- a gardróbból viszont hiányzik a fiókos rakodó (ez más szállodáknál is tapasztalt berendezési hiányosság) A szálloda szép, modern, tiszta, őrizzék meg ilyennek!
A szálloda meglepően modern, ízléses, tiszta és kényelmes. Nyugalom, profi személyzet, csend, és mindenki által kihasználható több korosztályos pazar fürdő. Aki fogyókúrázik, annak ellenjavalt, mert nem tud. A személyzet segítőkész. Ajánlom mindenkinek, aki az előbbieket szereti és igényli. A Barack-ban megkapja.
Most jártunk itt először, de nem utoljára. A hotel nagyon ízléses, a szoba, amiben voltunk, szinte tökéletesen kényelmes volt. Egyetlen hiba a WC elhelyezkedése volt, kissé kényelmetlen volt az ajtó mögött. Az ágyak kényelmesek, a szoba tágas, és mindennek megfelelő helye volt, ami ritka.
Folyóson lehetett a fürdőt megközelíteni, és nagyon kellemes volt a kinti gyógymedence. Fürdés közben napfürdőzhettünk a januári napsütésben. Az étteremmel is nagyon elégedettek voltunk. Minden étel nagyon ízletes volt, és volt megfelelő választék volt reggel és a vacsoránál is. Mi ebédeltünk is egyik nap, és az is nagyon finom volt, és egyáltalán nem drága. Volt nagyon finom házi limonádé, nekem annyira ízlett, hogy minden nap az ittam. A környéken kellemes kerékpártúrát lehet tenni, ezért legközelebb jó időben megyünk, amikor lehet kerekezni. A recepción is mindenki nagyon kedves volt, és a személyzet minden tagjával elégedettek voltunk. A hotel szép tiszta volt. Sajnos konditerem nincs, pedig szívesen kipróbáltam volna, legalább egy flabelost.
Nekem pontosan az tetszett, hogy a konyhafőnök a vendégek között volt a vacsoránál. Szívesen segédkezett a gyermekem lisztérzékeny ételkiválasztásában. Az ételek minősége és íze kitűnő, sőt helyi termékek is találhatóak az asztalon. Az árak pedig olcsók. Az italok nem a megszokottan túlárazottak, sőt különlegesen ionizált ivóvíz is van kirakva. Nagyon jól éreztük magunkat, biztosan visszajövünk még.
Több éve járunk tiszakécskére a termárfürdőbe az apartmanházaka. Kifogástalan otthonos és aranyos. Idén nyitott a Barack hotel amelybe szállás foglaltunk. Nem csalódtunk egyátalán sőt. Ezen a vidéken az emberek kedvesek, figyelmesek, barátkozóak. A szállodában mindez halmozottan lehetet tapasztalni.
Maga a környezet nagyon szép és igényes a szálloda kialakítása. Most először aludtam úgy a szállodában, hogy nem kellet variálni a párnákka és az ággyal. Az úgy volt tökéletes ahogy volt. A félpanziós ellátás, semmilyen kívánnivalót nem hagyott maga mögött, a kínálat olyan széles volt, hogy a családunkból mindeki megtalálta a kedvére valót. Sőt ha a vendégnek más kívánsága volt a séf külön elékészítte amit kért a kedves vendég. Így úgy érezhette mindenki magát, mitha otthon lett volna, vagy mintha haztért volna. A gyerekeknek egész napos programok voltak és animátorok foglalkoztatták őket, akkor kapcsolódhattak bele a játékba amikor csak akartak. Így idilli és tökéletesre sikeredett a kirándulásunk. Talán a legnagyobb dícséret az lehet amikor a gyermekeink a második napon azért könyörögnek ( még el sem mentünk) ugye visszajövünk apa? Csak egy baj volt, hogy egyszer minden véget ér így a szabadságunk is hát nagyon sajnáltuk. . . . . .