Hétvégén voltunk először a csárdában. Telt ház volt, de sikerül egy üres asztalt a kerthelyiségben találnunk. A kerthelyiség a Tisza partra néz, nagyon hangulatos. A harcsahalászlé fenséges volt és a desszertnek elfogyasztott palacsinta úgyszintén. Ajánlom mindenkinek!
Amikor Tokaj felé járunk ki nem hagynánk ezt a csárdát! A harcsahalászlében soha nem csalódtunk! Kellemesen sűrű, szép piros a leve, picit pikánsan csípős az íze. Semmi sem kell bele utólag, sem só, sem paprika! A kiszolgálás kedves, gyors volt, legközelebb is betérünk ide.
Őszi kirándulásTokajba. . A Tisza partján fekvő hangulatos csárdát választottuk az ebéd helyszínének. Nem bántuk meg. . . Mindenben kiváló minősitést érdemelnek. Egy 40 perc alatt megebédeltünk. Juhtúros sztrapacska - persze mellé szamorodni dukált. Igen finom volt. Ízléses igen tiszta hely, minden területen. . Udvarias kiszolgálás. . . Máskor is ide jövünk. . .
A mai napon Tokajban a Bonchidai Csárdában ebédeltünk a párommal. Előtte olvastam jó és rossz véleményeket is az étteremről. A mai tapasztalatunk egyértelműen pozitív volt úgy a kiszolgálás, mint az étel minőségével kapcsolatosan. A sült csülök omlós és ropogós volt, a steak burgonya kiváló úgyszintén a harcsapaprikás túróscsuszával. A kiszolgálás gyors és készséges volt.
Csak a neve miatt tértünk be először. Vegyes halászlevet ettünk két alkalommal is, mellé roston harcsát.Sem az ételek minőségével, sem a mennyiségével nem volt probléma. A kiszolgálás kedves és gyors volt. A teraszról csodaszép kilátás nyílik a Tiszára. Ha arra járunk, biztosan visszatérünk még...
Nyaralás alkalmával kihagyhatatlan hogy itt ebédeljünk! Augusztusi hosszú hétvége lévén rengeteg ember volt szinte telt ház. Volt némi fennakadás a rendelés felvételében de az ételek viszonylag hamar érkeztek és a szokásos kiváló minőséget hozták! Remek volt a vegyes halászlé és a babgulyás is ! ! ! !
Nagyon jó ár-érték arányú hely, nagyon kedves és segítőkész a személyzet, a kiszolgálás fantasztikus. Minden igényt kielégítő kínálat, és nem drága, hatalmas adagot adnak minden ételből. Szeretünk ide járni. Nyáron külön hangulatos a terasz, télen viszont bent jó meleg van. Nem kell túl sokat várakozni. A hely tisztasága kiváló.
Előzetes értékelések alapján választottam ezt a helyet,és élőben,ha lehet,még szebb,mint képeken. Ahogy beértünk,még szinte le sem ültünk,már hozták az étlapot. Ami picit talán furcsa,hogy szinte mintha sürgetnék az embert a rendeléssel. Cigány pecsenyét kértünk. Nem tudom,hogy a táj szépsége kötött-e le,de rekord gyorsasággal hozták is az ebédet.
Ezt kissé gyanakvóan fogadtuk,de minden friss,jól elkészített,megfelelően átsült volt. A desszert (somlói)is hasonlóan gyorsan,és makulátlan minőségben érkezett. Az ár nem a túl olcsó kategória,de a gyorsaság,minőség,és a hely szépsége ellensúlyoz mindent.
Gyakran megfordulunk Tokajban, de az étteremben még nem jártunk. Gondoltuk most betérünk. Nem bántuk meg. Az étterem teraszára érkezve pazar látvány tárult elénk. A Tisza-parti hangulat tökéletes. A személyzet kedves, szolgálatkész. Ahogy helyet foglaltunk azonnal fel is vették a rendelést. Gyors, vendégközpontú a kiszolgálás.
A megrendelt étel szuper gyorsasággal érkezett, ahhoz képest, hogy telt ház volt. Nagyon ízletes, és bőséges ételt tálaltak fel. Nem utoljára jártunk itt.
Tokaji gimnazistaként, elég sokat ettem a Bonchidai Csárdában, ahogy felnőttem eltávolodtam a helytől, de elég sokszor volt az eszembe az idő elteltével. Aztán múlthónapban úgy döntöttem ellátogatok szeretett helyemre. Megdöbbenve láttam, hogy semmi nem változott. A személyzet kedves és udvarias hozzáállása, az ételek minősége, íze, mennyisége.