A Velence Resort és Spa négycsillagos, gyermekbarát wellness- és konferenciaszálló a Velencei-tó partján, Budapesttől 45, az M7-es autópályától mindössze 5 kilométerre, gyönyörű környezetben, csodálatos kilátással a tóra és a Velencei hegységre.
Ősszel jártam itt férjemmel egy hosszú-hétvégén. Nagyon jól éreztük magunkat, a wellness részleg szuper, a nagy szálloda személyzete gyors, segítőkész. Az ételek finomak, minden igényt kielégítenek! Biztosan felkeressük újra a szállodát, de már olyan időben, amikor a tóban is lehet fürdeni!!
Második alkalommal választottuk a Velence Hotel wellness részlegét 1 napos fürdőzésre. Eredetileg a siófoki Galérius Fürdőbe szerettünk volna menni, de az zárva volt. Így gondoltuk hazafelé betérünk Velencére. A hotel személyzete nagyon kedves volt, annak ellenére, hogy nem szállóvendégek voltunk, megengedték, hogy a bőröndjeinket a csomagmegőrzőbe tegyük.
Hétköznap lévén a fürdőben kevesebben voltak, mint az első alkalommal, amikor vasárnap voltunk itt. A külső részen a kisebb melegebb vizű medence még a hideg időben is kellemes volt. A legmelegebb a belső gyógyvizes medence, ez 38 fok körüli. Étkezni a fürdőből közvetlenül nyíló és fürdőköpenyben is látogatható Chef’s Bistroban lehet. A személyzet itt is nagyon kedves volt, mert mi csak a saját szendvicseinket fogyasztottuk el, de még ehhez is kaptunk egy kancsó citromos vizet. Egyetlen negatív tapasztalatunk volt. A fürdőben estefelé kisgyermekeknek tartottak úszásoktatást. Az öltözőkben ennek következtében kaotikus helyzet alakult ki. Egyes anyukák vígan bementek a férfi öltözőbe, mondván csak a kisfiukat viszik öltözni. A párom épp meztelenül volt ott, mert az összes kabin foglalt volt. De a „hölgyek” nem zavartatták magukat. Hasonló volt a helyzet a női öltözőben, ahová az apukák mentek be, vagy a nagymama vitte be a fiú unokáját.
Szülinapomra kaptam ezt a wellness hétvégét. Figyelemmel kísértem a szálloda építését, és már régóta vágytam ide. Nem csalódtam. Csupa modern, szép minden. Fényűző tényleg. Ételek ízletesek, spécik. A Velencei-tó partján fekszik a hotel. Fűtött folyosóval van összekötve a fürdővel.
Meglátszik hogy még viszonylag új, nagyon jó állapotban van minden. Mondjuk az árak elég magasak. A parkolás nincs benne az árban, ami mondjuk elég gáz, mert az sem olcsó mulatság. Időnként az ember megengedheti magának, kár hogy erre a hotelre nincsenek akciók.
Egy 5 napos Tanári továbbképzés helyszíne volt, a tanulás után jólesett a szálloda szolgáltatásait élvezni. A személyzet gyors, szakszerű kiszolgálása tényleg segített abban bennünket, hogy kellőképpen ellazuljunk. A wellness nyitvatartási ideje rendkívül korrekt, baráti. A medence választék a család minden tagjának tartogat valami meglepetést.
Az étterem kitünő ételeket ad, a svédasztalos megoldás jó ötlet, a pincérek kedvessége megragadó. Aki Velencén szeretné a dolgos napjait kipihenni, csak javasolni tudnám számára.
Visszatérő vendégei vagyunk a szállodának, már az első alkalommal elvarázsolt a szálloda fekvése, szolgáltatásai, a személyzet vendégbarát magatartása és persze nem utolsó sorban a finom, változatos ételeket felkínáló ellátás!!! Mindennel elégedettek voltunk. Köszönjük!!!
2015. június első hetét töltöttük férjemmel ebben a szállodában. Nagyon jó helyen fekszik, kijárás van közvetlen a tó partjára. A Kert nagyon szépen gondozott, nagyon sok nyugágy van napernyővel. Különböző típusú élménymedencék vannak, sodró folyosó, szaunák, gőzkabin. Külön jó dolog, hogy a belső mendencékből ki lehet úszni a külső részbe.
Van kimondott gyógymendencéje is, a gyerekeknek egy elkülönített fürdőrész. Három külön álló épülete van de mindegyik össze van kötve a wellness részleggel, így a szobákból fürdőköppenyben át lehet sétálni. A tisztaság jó és a modern szobák ellenére külön van a WC és fürdőszoba. Különböző programokat is szerveznek.
Szeretettel üdvözlök Mindenkit, véleményem a VELENCE Resort Spa-ról ahol második alkalommal vagyok. Volt szerencsém az országba több helyen járni, igy ezt a helyet a körülményei miatt, mivel tó parton van, környezete romantikus, welnessze átlagon fölüliek közzé sorolom. Modenr, szinvonalas, változatos, több medence, ápolt, tisztaság, az uralkodó.
Éttermét is meg kell említenem, mert mint a szabadtüzi lovagrend, étkek -bírálója-, aki főzőversenyekre járok zsürizni, ugyan csak átlegon felülinek minősitem, minden tekintetbe, körülmények, változatos éteelek éd kiváló ízhermoniával rendelkeznek. ÖRÖMMEL TAPASZTALOM, HOGY EGYRE SZINVONALASAQK A SZÁLLODÁINK ÉTTERMEINK, MELY NŐVELI AZ ORSZÁG LÁTOGATOTTSÁGÁT, TURISTA FORGALMÁT. Csak ajánlani tudom a szépet, jót szerető kirándulóknak.
Lányommal voltunk kettesben, ma jöttünk haza. Március ellenére, nagyon jó volt az idő, így a kültéri fűrdőzést is élvezhettük. Szaunáztunk,sétáltunk a tó partján, etettük a kacsákat, a hattyúkat. Kényelmes volt a szobánk,mindenhol tisztaság fogadott. Kitünő és bőséges volt az ellátás, a személyzet figyelmes és kedves. Mi már másodszor voltunk itt, és gondolom még vissza térünk.
Régóta vágytam ebbe a velencei szállodába. Az idén februárban egy csodás hétvégét töltöttünk férjemmel a Hotel Velence Resort& Spa-ban. Ez volt a születésnapi ajándékaim egyike. Nem csalódtam. Nagyon jól éreztük magunkat. A pezsgő medencéből este a Velencei tó kivilágított túlsó partját látni csodálatos volt, akárcsak a kültéri medencéből.
Érkezésünkkor étlapról rendeltünk ebédet, nagyon finom és meleg volt a cibatta és a rántott pulykamell, és olyan finom majonézes krumplit még nem ettem máshol, mint amit hozzá adtak. Az esti svédasztalos vacsora is bőséges választékot kínált. A személyzet udvarias és segítőkész volt. Szeretnénk vissza térni jó időben is.
Tavaly férjemmel,itt töltöttük a házassági évfordulonkat,oktoberben. Az ídő nagyon kegyes volt hozzánk. Kítűnő választás volt,hogy ide jöttünk,egy kicsit drága,de ha a színvonalhoz viszonyítunk megfelelő. Ami nagyon tetszett és szeretnénk nyáron a kisunokánnkal aki most másfél éves, visszatérni.
Nagyon jó a wellness részleg,de a gyermek medence is mesés :D, a gyerek sarok nagyon jó ötlet,a reggeli közbeni gyermek szórakoztatás kíváló. A játszótér biztonségos,tiszta,balesetveszély mentes,már ami a szálloda részéről telhető,nem utolsó sorban a kilátás gyönyörű. Mi biztossan visszatérünk,akár a családdal is.