A Velence Resort és Spa négycsillagos, gyermekbarát wellness- és konferenciaszálló a Velencei-tó partján, Budapesttől 45, az M7-es autópályától mindössze 5 kilométerre, gyönyörű környezetben, csodálatos kilátással a tóra és a Velencei hegységre.
A legszebb élményeink közé tartozó Szálloda, ami minden igényünket kielégített és reményeink szerint még visszatérünk nyári időszakba. Családosoknak, nyugdíjasoknak és mindenkinek csak ajánlani tudom. Élmény az is, hogy cudar időben ki sem kell menni az utcára és mégis mindenhova eljutsz a mi a pihenésed szolgálja. Kényelem magas fokon. Mi nem csalódtunk és mindenkinek köszönet.
Nagyon szép helyen van,közvetlenül a tó partján. Könnyen megközelíthető. Nincs messze a fővárostól. Gyönyörű a szálloda parkja is. A szoba tiszta, a kilátás csodálatos. A személyzet udvarias. Az ellátás nagyon jó. A wellness részleg minden igényt kielégít. Igazi bababarát hotel. Sokat sétáltunk a szálloda parkjában is és a velencei-tó partján is. Ajánlom mindenkinek.
Szép helyen, közvetlen a tóparton fekszik, a kilátás remek. A szoba tágas,a kávé, tea bekészítés egy plusz pont. A személyzet kiemelkedő, rendkívül udvarias, bármit kérünk, azt azonnal és széles mosollyal megoldják. A bababarát jelző nem csak egy reklám, ott ezt nagyon komolyan veszik. A baba diszkó jó ötlet, a picik imádják.
Az étkezések már már túlzóan bőségesek, mindíg felszedünk kis fölösleget. A wellness részleg is nagyon jó, mindíg zsúfolt, de ez gondolom csak nekem gond, a masszőrök remekek, bár kicsit drágák. Többször voltunk már és biztos, hogy nem utoljára!
Közel van a fővároshoz, nagyon szép helyen, a szoba tiszta, szép kilátással, bekészített meglepetés kávé és tea volt. Nagyon jók a saját medencék, a sok szauna, a vízi torna. Az ételek változatosak, finomak, kerékpárt béreltünk és körbekarikáztuk a tavat. Jól éreztük magunkat. Ajánlom mindenkinek.
Budapest közelsége, tóparti fekvése tagadhatatlanul csábító. A kilátás a szobából lenyűgöző. A személyzet figyelmes. A wellness részleg minden igényt kielégít. A szobák tágasak, tiszták, a takarító személyzet udvarias nem tolakodó. A reggeli kifogástalan, én a vacsoránál szívesen ettem volna valami kímélő ételt, de így sem maradtam éhes. Nagyon szép 4 napot töltöttünk ott a barátainkkal.
A 25. házassági évfordulónkat töltöttünk a szállodában, egy nagyon kedvező csomag keretében, 3 éjszakás hétköznapi szieszta néven, és az ár-érték aránya kimagasló volt. A büférendszer változatos, finom, a csomagon belül kaptunk spagetti ebédet is, a wellnes részleg minden igényt kielégítő, a három nap nagyon gyorsan eltelt,ráadásul gyönyörű idő volt 10. 21. -10. 24 között. Biztosan vissza megyünk a gyerekkel is.
Nagyon jó helyen fekszik a szálloda, nemcsak autóval, de vonattal és könnyen és kényelmesen megközelíthető. Maga a szálloda épülete is kellemes benyomást keltett bennünk, a személyzet kedvesen fogadott minket. Természetközeli, hisz a tó mellett fekszik. Minden adott, hogy kisgyermekkel is kényelmesen pihenjen az ember. A panoráma csodás, a tisztaság kifogástalan, az ételek finomak.
Ez az a hely amiben már másodszorra sem lehet csalódni:ezért elvittük magunkkal a gyerekeket is. Felkészitettük őket,hogy baromi sokat fogtok sétálni A-B-be. Kezdjük az elején:bejelentkezés egyszerű,gyors. A szoba gyönyörű,tiszta,a kilátás nagyon szupi. A wellness tágas,jól felszerelt alsó-felső szinten.
Bár már két év alatt elromlott a szines cső a szaunában,nem mindig van tiszta fürdőlepedő,de mi ügyesen benyulva a fiókba kiszolgáltuk magunkat. Az étkezések mindent felülmúlnak. A reggeli választékos,a vacsora különleges és nagyon sokrétű. Szépen kiépült környezet,a gyerekek oázisa. Alul-felül játszó,ugribugri. pinpong,csocsó. léghoki. . mi gyerekszáj ingere. Itt csak az érzi magát rosszul aki valamiben hibádzik.
A Velencei-tó partján található szálláshelyet 1 napos fürdőzésünk során találtuk meg. Gyönyörű idő volt,strandolásra a legalkalmasabb. Ezt sokan így gondolták,mert telt ház fogadott bennünket. Csónakot béreltünk és körbejártuk a tó minden zegét-zugát. a párom imádja a madarakat,szép fotók készültek.
Az étteremben specialitásokat kóstoltunk meg,finom és ízletes volt minden,de mi éhesek maradtunk. Fürdés és napozás után sajnos beesteledett. Ültem a padon és néztem a naplementét. Csodálatosan szép volt. El is határoztuk hogy visszatérünk ide,de csak több napra.
4 napot töltöttünk unokánkkal a Velence Resort & Spa Hotelben. Kedves személyzet fogadott bennünket, amit már a szoba foglalásakor, látatlanban is tapasztaltam. Kellemes meglepetés volt a szobába bekészített vízforraló, kávé és tea. Ezt minden nap pótolták, ha elfogyott.
Nagyon gyerekbarát az egész szálloda, tiszták a szobák, igényes a külső és belső Wellness részleg, lehetőséget adva a legkissebbeknek is a pancsolásra. Tetszett az emeleten is kialakított gyógyvízes rész is, ahol kicsit elszigetelve is lehet pihenni. Az ételek bőségesek és finomak voltak, itt is csak pozitív tapasztalatunk volt a személyzetel kapcsoltaban. Még visszatérünk ebbe a szállodába. Mindenkinek ajánlom. Nyugdíjas pár.