A Velence Resort és Spa négycsillagos, gyermekbarát wellness- és konferenciaszálló a Velencei-tó partján, Budapesttől 45, az M7-es autópályától mindössze 5 kilométerre, gyönyörű környezetben, csodálatos kilátással a tóra és a Velencei hegységre.
Ma értünk haza ebből a gyermekparadicsomból. Az új dzsungel játszóház tényleg nagyon ötletes és a gyermekek kedvence. A medencék is és a kinti játszótér is szuper. Felnőttek szempontjából a karórás csip kényelmes és nagyon jó. Sajnos a beígért W ifi a nullával volt egyenlő.
AZ ÉTTEREMBEN SAJNOS NEM MINDEN DOLGOZÓ viselkedik úgy mintha tudná, hogy baba barát szállodában dolgozik. Az apró hibákat leszámítva csodálatos 4 napot töltöttünk el és még visszatérünk.
Pozitív vélemény: szépen kialakított part ( parkosítás, fekvés, napágyak, tisztaság stb). A wellness részleg szerintem minden igényt kielégít, de főleg a gyerekes családoknak kiváló. Az ételek finomak, széles a választék. Egyéb megjegyzés: megérkezésünkkor lehetett volna egy kicsit bővebben tájékoztatást adni a recepción.
Kis időbe tellett míg saját magunk felfedeztük mi és hol található. Az ételeknék nincs látványkonyha, esetleg poharas desszert, de ez szerintem a nagy számú vendég miatt nehezebben kivitelezhető. A sok gyerkőc miatt a medencék körül hangos a gyerekzsivaj, aki nyugalmat szeretne távolabb keressen napágyat.
4nap 3éjt töltöttünk a párommal 2014 júniusban a szállodában. Rengeteg pozitív dolgot tapasztaltunk de sajnos pár negatívumot is. Az egész szálloda, a szobák,a wellness rész,tópart minden nagyon gyönyörű és tiszta volt. A szoba és a fürdőszoba kényelmes és jól felszerelt(hajszárító,törlőkendő,ruhaszárító. . .
) Szuper hogy minden szoba tóra néz! A wellness részen rengeteg az élményelem és nagyon tetszett hogy különböző hőfokúak a medencék. Kisgyerekeseknek rengeteg programot,animációt szerveznek. Sajnos nagyon rossz idő fogtunk ki így nem tudtunk minden élményt kipróbálni. A személyzet nagyon kedves és segítőkész volt mindenki előre köszönt. A reggeli és a vacsora pazar volt azt sem tudtuk mit válasszunk. De az első negatív dolgot itt tapasztaltuk:a vacsora mellé kért ital nagyon drága volt, sokan csak sima vizet kértek. Kijelentkezéskor fizetés után derült ki hogy a gyümölcsbekészítést ami benne volt az ajánlatban mégis kiszámlázták. De ami igazán nem tetszett hogy a 4. napon tulajdonképpen semmi szolgáltatás nem jár mert csak térítés ellenében lehet használni a wellnesst,és annak ellenére hogy péntek már hétvégének számít így 2400ft-ot kellett fizetni fejenként de így is csak az alsó részre volt érvényes. Szerintem legalább foglaláskor ezt feltüntethették volna mert más szállodában ezt előre jelzik. Összeségében jól éreztük magunkat de ez a pár dolog kissé lehúzta.
Velence Resort & Spa válasza
Tisztelt Vendégünk!
Örülök, hogy kellemesen telt pihenésük szállodánkban. Biztosíthatom, hogy az ajánlatban a csomag tartalmaként szereplő gyümölcsbekészítés nem került külön felszámolásra, a vonatkozó pénzügyi szabályokat betartva külön soron szerepelt a számlán, de a fizetendő végösszeg természetesen megegyezik az ajánlatban szereplő végösszeggel.
A személyzet nagyon kedves udvarias és mosolygós, ami ritkaság mostanság. A családommal 3 szobában voltunk, a mi szobánkban a szőnyeg nagyon foltos volt. A másik szobákban tiszták voltak. A szobák kényelmesek, elég tágasak is gyönyörű kilátással a tóra. A szolgáltatásokkal meg voltunk elégedve.
Az első két estén a vacsora pazar volt, minden volt ami szem-szájnak ingere, viszont a harmadik este, sajnos nehezen találtunk kedvünkre valót. Mivel senki nem dolgozhat minden nap gondoltuk másik szakács főzött. Azért nem maradtunk éhesek. A szálloda elhelyezkedése nagyon szép, gyönyörű a kert, a tó. Mi már többször is voltunk a szállodában és a kisebb "problémák" ellenére biztosan máskor is meg fogjuk látogatni.
parommal harom nap ket ejjszakat toltotunk el. megerkezesunkor , nagyon kellemes hely fogadott. A szoba modern tiszta, csendes volt, kave tea bekeszítve, vizforraloval felszerelt szoba fogadott. megerkezes utan felfedezo utra indultunk, Avellnesz egy kicsit messze volt a szobatol de a vellnesz karpotolt, Nagyon jo es szinvonalas a furdo.
A kert ahol a kinti medencek talalhatok, hagyon gondozott, nagy elmeny volt hogy kozvetlen a to partjan helyezkedik el. AAz ido is remek volt a vizbol neztük a naplementet, nagyon szep elmeny volt. furdozes utan jott a vacsora, ami megfelelo , Nyaron is elszeretnenk menni amikor meg a toba is lehet furodni. Vacsora utan a partra mentuk ahol a vizi madarakban gyonyorkodtunk
A szálloda moder, tiszta. A wellness részleg elég nagy, de mivel külsős vendégeket is fogad így a szauna részleg nagyon túlterhelt. Így a kikapcsolódás nem volt felhőtlen. A reggelinél elfogyott a zsömle amit nem pótoltak. Ilyet még sehol sem tapasztaltam. Ezek az apró problémák nem tudták elrontani a hangulatunkat. Összessegében kellemes hétvégét töltöttünk a szállodában.
2014. január 20-22-ig voltunk a szálloda vendégei. Az ellátással és az elhelyezéssel meg voltunk elégedve és a wellness részleg is kiváló. Nagyon tettszett, hogy rengeteg nyugágy van a wellness részlegben. Ami viszont elszomorító, hogy a meghibásodásokat a szállodában nem javítják. Például a lépcsőház (Főépület)folyosóján a bejárati ajtótok repedt.
Nagy előnye, hogy közel van a fővároshoz. A szálloda hatalmas, ennek hátránya talán a szoba berendezés végtelen igénytelensége. Rétegelt lemez székek, helyenként letöredezve, a legolcsóbb laminált lap ágyak, gyűrött , silány függöny ( superior szoba! ), csúnyácska padlószőnyeg.
Ha valaki el tud vonatkoztatni ezektől a részletektől, vagy nem szakmabeli , akkor remekül érezheti magát, mert a személyzet ezért mindent megtesz. Példásan udvariasak, mindenki köszön a vendégeknek előre, bárhol is találkozzunk, figyelmesek a kiszolgálásban is. Soha sehol nem tapasztalt színes programokkal szeretnének mindenkit szórakoztatni,legalábbis hétvégén, különösen kedvesek a kisgyerekes események. Wellness részlege a szálloda méretéhez és a külső használókat is bekalkulálva szintén óriási,szabadtéri meleg medencével bővített, remek . Okos, hogy reggel korán nyit, este későn zár, mindenki találhat ideális időszakot, hogy kiélvezze. Étterme, ételei minden igényünket kielégítették, a hosszú nyitvatartás szintén vendégbarát. Egy hétvégi kényeztetésbe belefér pár órás székesfehérvári városnézés is, gazdagítva pihenésünket.
Az első nap megvezettek és a kisebb szobát kaptunk a lefoglaltnál, de a drágább árat fizettem ki előre. De másnap korrigáltattam, nem kaptunk semmi kárpótlást csak elnézést kérést :( Egyébként rendben van a szálloda. A masszázsok gyengék főleg a talp, inkább simogatás mint masszírozás. Az alacarton kevés a rendelhető étel.
A párommal töltöttünk el három napot a szállodában. Nagyon sokat pihentünk. Kényelmes és tiszta a szoba, a légkondi is hasznos volt. A medence vize nagyon jó volt, tiszta és megfelelő hőmérsékletű. A félpanziós ellátás egy csoda volt. Nagyon finomak az ételek és különlegességeket is lehet találni.