Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
Mi imádjuk a tengert, évek óta külföldre megyünk nyaralni. Ebben az évben úgy döntöttünk, hogy Magyarországon keresünk szállást. Egyértelműen a panoráma fogott meg, amikor választásra került sor. Nem bántuk meg! ! ! Minden adott volt a tökéletes kikapcsolódáshoz: figyelmes személyzet, kényelmes légkondicionált szoba, bőséges és ízletes ételkínálat, gyönyörű panoráma. Kell ennél több? Nekünk nem, mi biztos, hogy újra visszatérünk! :)
Egy pár éve fedeztük fel újra a szállodát. Tekintettel arra, hogy egy évben csak kevés szabadidő jut számunkra, ezért roppant fontos, hogy azt nyugodt pihenéssel tudjuk tölteni. Ez a szálloda erre a célra tökéletes. A személyzet nem tolakodó, de amikor kell jelen vannak, 100%-osan biztosítják a tökéletes nyugalmat és kikapcsolódást.
A reggeli bőséges és mindenki megtalálja a szokásainak megfelelő ételeket. A vacsoráról jobb, ha nem is beszélünk, mert csak szuperlativuszokban lehet elmondani. A vad- és halételek a férjem kedvencei, én mindent kipróbálok. A séf tökéletes munkát végez. Ja és saját készítésű kovászos uborka és bodzaszörp. Mi mindig jó érzéssel indulunk útnak és szomorúan jövünk el.
Forró nyári napon érkeztünk ebbe a páratlan szépségű hotelbe,amit már nagyon vártunk annak ellenére hogy tudtuk hogy teltház lesz. Gyors fogadtatás,a szobánk idő előtt kész,minden flottul ment. A wellness belül kissé fülledt,de jó hangulatú jól felszerelt,még a jégkutat is pillanatok alatt megjavitották.
A vacsora változatos minden igényt kielégitő a reggeli szintugy ,és a gyönyörű kilátás medencéből az étterem és a szoba teraszáról is lélegzetelállitó. Higgyétek el megéri a Dunára néző szoba felár. Sajnos a standard szobában klima nem volt,de megoldottam a problémát a férjem bent a dupla ágyon, én kint a szuper teraszunkon a napágyban megágyazva aludtam! ? A nyugágyak nyikorgásából tudtam, másnak is melege volt. /39fok/Szóval arra döntöttem a gyerekeket is elhozom jövőre,kérem a Dunai felárat. . . ja lehet a klimát is. . . de visszatérek.
Itt jártunk 2013. 07. 16-tól 07. 23-ig. A 339-es szobában laktunk, ami egy Dunára néző superior szoba lenyűgöző kilátással. A szálloda munkatársai rendkívül figyelmesek és szolgálatkészek. A viszonylag nagy férőhely ellenére a hangulat szinte családias. Az ellátás kitűnő, a strand és a fedett medencék nagyon szépek.
Szerencsénk volt az időjárással is. Kellemes strandidő volt. Külön kiemelem, hogy ott létünk alatt feleségem szív- és gyomorproblémái nem jelentkeztek. Úgy gondolom, hogy ezt a földrajzi adottság miatt jelenlévő szívcsakrának köszönhetjük. Egyedüli hiányosságként megemlítem, hogy bár a szobához légkondíciónálás is tartozik, ennek hatása alig észlelhető. Összefoglalva véleményünk rendkívül pozitív és elhatároztuk, hogy feltétlenül visszatérünk.
Kiváló szálloda, kiváló szolgáltatás, előzékeny, udvarias dolgozókkal. Már harmadszor jártam itt, mindig másik unokámmal. A szálloda földrajzi fekvése gyönyörű, a vár közelsége még emeli a programok sokszínűségét. A szobák tiszták, a személyzet előzékeny ,segítőkész. A szálló nagy előnye, hogy külső-belső medencével rendelkezik. Az ellátás is jó.
A szálloda csodálatos helyre épült, a kilátás gyönyörű! A személyzet előzékeny, kedvesek voltak. Az ételek minősége és mennyisége kifogástalan. A wellness részleg minden igényt kielégítő. Bár a parkolóhelyek száma kicsit kevésnek tűnt, de ebből is látszik, mennyien választották ezt a csodás panorámát. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
A kilátás miatt választottuk ezt a szállodát és nem is csalódtunk. A személyzet előzékeny, kedves volt. A reggeli és a vacsora kínálat kifogástalan, nem csak a szokásos magyaros ételek voltak, mindenki talált kedvére valót. A wellness részleg minden igényt kielégítő.
A panoráma lift gondoskodik róla, hogy még addig se kelljen a kilátást hiányolni, amíg felérünk az emeletre. A standard szoba fürdője kicsit retro, de ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat, biztosan nem utoljára jártunk itt.
A szálloda földrajzi fekvését kihasználva, egyedülálló kilátással rendelkezik a Duna-kanyarra, ezért is kértünk Dunára néző lakosztályt. A személyzet szimpatikus és közvetlen. A reggeli és a vacsora választék változatos, nagyon finom. A Wellness részleg minden igényt kielégített és teljesen ki tudtuk pihenni magunkat elfelejtve a hétköznapi gondokat. Teljesen biztos, hogy nem az utolsó látogatásunk volt ez az alkalom.
Gyönyörű a kilátás, szuper tiszta a víz! Kellemesen lehet az időt eltölteni akár egész nap a wellness részen, koktél, szendvics, grill, minden tökéletes. Az étkezés terén hiányzik a gyümölcsök bővebb választéka és lehetne élőzene. A fitness rész ketté van választva, külön kis szobában futópad+szobakerékpár, és külön teremben van a súlyzós edzőrész. Ez szerencsésebb lenne összevonva.
Remekül éreztük magunkat. A szálloda valóban olyan, mint azt előzőleg a képeken láthattuk. A reggeli és a vacsora bőséges, minden igényt kielégítő. A fürdő részleg tiszta. Sajnos egyik medencéhez sem tartozik csúszda, valószínűleg nem fért el sehol- ami nagy kár, mert úgy teljes lett volna a kép, így volt egy pici hiányérzetem.