Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
Csodálatos környezetben elhelyezkedő,kiváló szolgáltatásokkal rendelkező szálloda, kedves és figyelmes személyzettel. A wellness részleg és a kültéri medence fantasztikus, melyből csodálatos Dunakanyari panoráma tárul elénk. A medence melletti koktélbárban hűvös zamatos koktélokat és a grill teraszon, nagyon finom grill ételeket fogyasztottunk.
Június elején jártam itt a párommal és tökéletesen meg voltunk elégedve. Gyönyörű hotel, kiváló szolgáltatásokkal. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki gondtalan kikapcsolódásra vágyik! Szobákból a kilátás lélegzetelállító, egy egészen különleges atmoszférája van a szállodának.
A konyha remek, főleg a reggeli tetszett, ami kifejezetten bőséges és választékos volt. Kifogástalannak találtuk ezt a szállodát, reméljük hamarosan újra visszatérhetünk ide :)
Májusban töltöttem ott egy hétvégét (ez volt a 3. alkalom itt), és csak maximálisan jókat tudok írni a szállodáról! Gyönyörű környezet, nagyon finom ételek - legfőképpen pedig barátságos, közvetlen, családias személyzet. Biztos, hogy még többször vissza fogok térni - ez a hely tökéletes kikapcsolódás.
Négyszer volt szerencsém a szállodához,és mind a négy alakalomról ugyanazt tudom elmondani. A szálloda nagyon tiszta, a környezete lenyűgöző,a személyzet nagyon kedves,segítőkész. (amit mellesleg nem sok helyen tapasztaltam Magyarországon. . :( ) A wellnesse is nagyon szuper,főleg azóta amióta kinti medence is van.
Vízben ülve a panoráma. . gyönyörű. Az ételek is nagyon finomak voltak. Én elég válogatós vagyok ,de a rengeteg választékból bőven tudtam csemegézni:) A páromnak is nagyon ízlettek az ételek. Egy problèma volt csak,hogy plusz kilókkal jöttünk haza:))) Mindent összevetve,aki itt piheni ki fáradalmait az csalódni nem fog.
Szálloda nagyon szép,személyzet udvarias. Étkezés kiváló. Panoráma fantasztikus. A szobával és a tisztaságával is meg voltunk elégedve. A benti és a kültéri medencék is nekünk nagyon megfeleltek. Szeretnénk még visszatérni mivel nagyon szép napokat töltöttünk el.
Igaz, hogy télen voltunk, de akkor is nagyon szép volt. Az étteremben már a feldíszített, gyönyörű karácsonyfa állt, és meghitt hangulatot varázsolt az egész szállodában. Elegáns, kényelmes szobák, maximális tisztaság fogadott bennünket. A szeméylzet magatartása, figyelmessége példamutató volt.
2012 októberében jártunk ott a férjemmel kettesben. Superior szobát kértünk Dunakanyari kilátással,hát mit is mondhatnék:gyönyörű volt! ! ! De nem csak a kilátás,a szoba is :kényelmes ágy, tágas szoba,hatalmas erkély! Az ételek teljesen elvarázsoltak! A sok finomságból még választani is nehéz volt. A vad, az erdei gomba:mind a kedvenceink!
Gratulálunk a Séfnek! ! ! Kár,hogy már az idő nem volt alkalmas a kinti fürdésre. . de napozni még így is lehetett. Egy szó ,mint száz: visszamennénk! ! ! !
A párommal ünnepeltük az évfordulónkat, így esett a választásunk erre a szállodára. Káprázatos helyet találtunk. A teraszról gyönyörű kilátásban gyönyörködhettünk . Az ételek ízletesek és finomak voltak. A személyzet udvarias és segítőkész. A tájjal és a látnivalókkal nem lehet betelni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
A szálloda gyönyörű helyre épült, a személyzet készséges, a félpanzió tökéletes (ilyen finomakat ilyen szép kilátású teraszon még sehol sem ettünk :)). Maga a szálloda kicsit lelakott, de tiszta. A környék dugig van érdekes látnivalókkal, kirándulási lehetőséggel.
A wellness is tökéletes, a kültéri rész szuper, (főleg a kilátás :)) Összességében nagyon jó hely, de az árát kicsit drágának találom és a közvetlen környezet (erdei oldal) kicsit elhanyagolt. . .
Mi a párommal nászútra mentünk a szállodába. Fantasztikus a környezet ami körülöleli. A program lehetőségek, történelmi épületek tömkelege, szórakozás, túrázás. És mikor fáradtan megérkezik az ember, a wellnes részlegen kipihenheti magát. Az ételek és a kiszolgálás remek mindenkinek csak ajánlani tudom. Remélem lesz majd rá alkalmunk ismét elmenni. :)