Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
Látszik, hogy a szálloda nem az utóbbi 10 évben épült, de ez egy csöppet sem zavart. Tisztaság volt, a személyzet rendkívül kedves volt és figyelmes a kilátás pedig ahogy a címben is írtam egyszerűen pazar. A benti wellnessben kicsit fülledt volt a levegő, de jó időben úgyis mindenki a kinti élménymedencéből nézi a panorámát!
Megérkezésünkkor épp nem volt olyan szoba amit foglaltunk, habozás nélkül egy magasabb szintű szobát ajánlottak fel, mert abból volt még szabad. A legfelső emeleten kaptunk egy erdei szobát, a kilátás gyönyörű. A személyzet minden tagja végtelenül kedves ember. Odafigyelnek és készségesen segítenek, a portástól a pincérekig mindenki.
Az ételek választéka nagy, folyamatosan és gyorsan pótolják ami elfogy. Külön kiemelném a sokféle, nagyon jó minőségű desszertet. A medencéktől a kilátás gyönyörű a Dunakanyarra. Nagyon jól lehet relaxálni ilyen környezetben. Sokféle szauna van, sószoba, gyógynövényszoba. Minden rendelkezésre áll a pihenéshez, felfrissüléshez. A bobpályához is kaptunk belépőt, de azt most kihagytuk. A csomagban amit foglaltunk volt ingyenes masszás. A masszőz nagyon kedves hölgy és nagyon ügyesen masszíroz. Szívesen jövünk ide legközelebb is. Felejthetetlen élmény.
Találó a kifejezés, hogy a szálloda retro hangulatú, és ha nagyon kritikus akarok lenni, akkor megemlítem, hogy a törölközők és a köntösök már elhasználódottak, de tiszták. A wellness szellőzése sem volt tökéletes. Mégis visszajöttem és visszavágyom. A szoba és a szálloda tiszta, az ágy a legkényelmesebb, amiben eddig aludtam, az ételek finomak, a panoráma csodálatos.
De ami a legfontosabb az, hogy a személyzet a recepcióstól a pincéreken át a műszaki személyzetig végtelenül figyelmes, türelmes és kedves, mindig van egy mosolyuk a vendég számára. Akkor is, ha látszik, hogy egyébként nem tartozik a "pénzes" ügyfelek közé, annyit engedhet meg magának, amennyi a Szép-kártyáján összegyűlt, azt is csak akkor, ha akciót tud kihasználni. Az első alkalmat ajándékba kaptam, a mostani nyaralásra már gyűjtöttem. És újra gyűjtögetek. Csodás emlékek fűznek ide. Csak ajánlani tudom.
Családommal négy napot töltöttünk el a silvanusban június. 17-től. Egyszerűen pazar élményben volt részünk! ! ! A személyzet barátságos ,az ételek nagyon ízletesek és bőséges volt a választék ,a panorámás kinti welness medence az ország legszebbje-és ez nem túlzás! koktélozás a medencében tengerparti hangulatot adott a latinos zenével. . . szóval ide biztos visszatérünk még a nyáron! ! ! !
2013. 05. 25-én Orsi lányom és párja Rav esküvőjének volt helyszíne ez a csodálatos szálloda. A nagy nap hangulatát, színvonalát nem csak a család, barátok szeretete tette örök élménnyé, hanem a minket kiszolgáló személyzet maximális figyelme, kedvessége. Tudósok állítják,hogy a föld szíve itt található, úgy éreztük, együtt dobban a miénkkel! Köszönet még egyszer mindenért, visszatérünk még.
A szálloda csodálatos helyen található, pazar kilátással, ami már önmagában feltölti az embert. A szolgáltatások változatossága és az alkalmazottak segítőkészsége és rugalmassága csak növeli az itt tartózkodás élményét, bármilyen problémát könnyedén megoldanak és szívesen segítenek.
2 napot töltöttünk itt, csodálatos környezetben van a hotel, a kilátás kifogástalan, csakúgy mint az étterem. A személyzet rendkívül kedves, bármikor szívesen visszamegyek. A wellness is tökéletes, a kinti medencéből a kilátás a Dunakanyarra pedig leírhatatlan, csakúgy mint az étteremből, amely szintén a Dunakanyarra néz.
2 éjszakát töltöttünk el Párommal ebben a meseszép szállodában, a személyzet a szolgáltatások, minden kifogástalan volt. Az étterem magas színvonalú, nagyon jól, ízletesen főznek. A szobák nagyon tiszták, jól felszereltek, berendezésük modern. Összességében nagyon tetszett :-) Bátran ajánlom mindenkinek.
Nagyon tetszett, minden. 2 éjszakát töltöttünk el itt félpanziós ellátással, dunára néző szobában. A reggelik, vacsorák tökéletesek voltak, talán azóta se ettem olyan jót. A wellness részleg is nagyon tetszett. Nekem a sókamra tetszett legjobban, de volt illatos kamra stb. A szobában leginkább a kilátás tetszett, főleg reggel, amikor a Dunakanyar még ködbe burkolózott.
A szálloda elhelyezkedése nagyon tetszett, minden honnan csodálatos volt a kilátás. Mi a 4. emeleten laktunk, ahol nem volt jó a tv, de megcsinálták, illetve a légkondicionáló sem. Ebben a melegben ez hiány szerintünk. Egyébként a személyzet nagyon kedves volt, mi igénybe vettük a wellness szolgáltatásokat is, ahol a kozmetikus hölgy is, és a testmasszőr hölgy kedves volt és kiváló szakember. Elégedett voltunk.