Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
Egy nagyon kellemes wellness napot töltöttünk a Hotel Silvanusban. A svéd asztalos ebéd kellően változatos, de nem minden étel kiváló minőségű. Sajnos találkoztam rágós hússal és ízetlen csirkével , viszont pl. a ragú leves és a hal isteni finom volt. A páromnak minden nagyon ízlett, ő szerencsésebb kézzel választott ételt.
A személyzet ugyanolyan vegyes , mint az ételek. Az egyik pincér 20 perc alatt hozott ki egy üdítőt , a másik pedig az udvariasság magasiskolája. Az ételek pótlására nem mindig figyelnek, a süteményt úgy kellett külön kérni, pedig két pincér ácsorgott a pultot támasztva. Egy 4 csillagos szállodában nem ezt várná a vendég. A wellness részleg tágas, modern a szauna világ nagyon tetszett. A drinkbárban kedves és barátságos a kiszolgálás. A panoráma egyedülálló, csodálatos a kilátás a Dunakanyarra. Hibaként még az átöltözési lehetőséget említeném. Két apró helyiségben vannak az öltözők, ketten kaptunk egy kicsi szekrény, így csak begyömöszölve fértek el a ruháink. Az öltözők ajtaja úgy van kialakítva, hogy be lehet látni… így néző közönség előtt kell megoldani a törölközést és a ruha cserét.
Igazàból csak a vacsoràkkal nem voltunk megelègedve!Nem voltak hagyomànyos ízek ,kicsit túl volt komplikálva.Ettöl függetlenül jól éreztük magunkat!Köszönjük!
Alapvetően rendben van a szálloda, azonban mindenhová lépcsőn lehet eljutni, így a babakocsit voltunk kénytelenek emelgetni, ha már a fitneszterem átalakítás miatt zárva volt. Mellesleg a is szintünk "átépítés alatt" volt, így azt nem is minősítem, viszont erről értesíthettek volna előre.
A személyzet nagyon kedves és profi, a wellness és a medencék korrektek, a reggeli és a vacsora választékos, azonban lassú az utántöltés. A csomagunkhoz tartozó szolgáltatásokról a wellness-részleg személyzetének fogalma sem volt, én pedig kellemetlennek tartottam, hogy nekem kellene felvilágosítanom egy négy csillagos szálloda személyzetét a saját szolgáltatásaikról, így a szőlőmagos-boros kezelések (2x3 db) helyett maradt egy "hátsimogatás" és egy arckrémezés. Az ördög a részletekben rejlik, ebben sajnos gyenge a szálloda. Összefoglalva: kellemes hely, ha az ember nem négy csillagos, az árakkal arányos elvárásokkal érkezik.
Bőséges reggeli és vacsora valóban a 4 csillagnak megfelelő. A szoba mérete kicsi, de tiszta. 3 csillagos. A wellness-ben nem melegek a medencék (hűvös) Kilátás csodálatos az étkezőből.
Nagyszerű volt a hétvégénk, de lehet nyári programnak jobb és ideálisabb lenne a helyszín.
A kilátás pazar a Dunakanyarra, az ételek minősége, mennyisége, változatossága kiváló volt. Nagyon meleg volt, a párabefúvás ezen sokat segített. A parkolóhely nagyon kicsi, sok vendéggel együtt mi is csak a hegyoldalban tudtunk leparkolni. A Wellness részleggel elégedettek vagyunk, a kinti medence is jó, csak a sok vendég miatt kissé zsúfolt volt. A szállás jó, a fürdőszoba minősége kiváló.
Gyönyörű hely akár télen akár nyáron. Jó konyha kedves személyzet és kellemes wellness részleg. Aki teheti kérjen dunai panorámás szobát, nem bánja meg, illetve nyáron a klíma is hasznos lesz. A standard szobák kicsik (nekem). Én télen is voltamamikor ki sem mozdultunk a szállodából, tehát igen kellemesen lehet az időt eltölteni házon belül, illetve ha jó idő van nagyon szép kirándulásokat lehet tenni a környéken.
Egy hetet töltöttünk el ebben a szállodában. A kilátás káprázatos, a körülötte lévő erdők friss levegője elcserélhetetlen. A szálló közelében sok program található. A személyzet udvarias volt, de megkülönböztetett figyelemben részesítettek más kategóriájú fizető vendégeket, amely érezhető volt, kivéve az étteremben.
A szállóban felújítás folyt, melyet nem közöltek a foglaláskor, és látható jelei voltak. Itt egy vezeték, ott egy összegittelt fal, stb. . . Az ember egy négy csillagos szállodától nem teljesen ezt várja, de összességében jól éreztük magunkat, és Visegrád továbbra is színes, programmal teli gyönyörű hely, csak ajánlani tudom.
A felújításból adódó kellemetlenségekből nem sokat vettünk észre. A személyzet a check in-től a check out-ig kedves, figyelmes, udvarias, segítőkész (pl. kérésünkre a fürdőköpenyt azonnal nagyobb meretűre cserélték). A szoba megfelelően kényelmes, tiszta, jól felszerelt. A wellness tiszta, de hiányoltunk még egy termálvizes ülőmedencét -gyerekek nélkül.
A vacsorához kinált desszert, gyümölcs választék lehetne bővebb, (esetleg diétás is), a reggelinél hiányoltuk a poharas tejtermékeket (kefir, joghurtok). Összességében elégedettek voltunk, ár/érték arányban azt kaptuk ami elvárható volt. Ötletünk, javaslatunk egy teasarok kialakítása a wellness kandalló szobában.
Nyáron jöttünk el ide a dunakanyar 1ik legyszebb hotelébe a képekhez mérten tényleg jó kilátásuk van,de a medencék túl kicsik ennyi ember befogadására. Kevés és zsufolta terasz mozdulni se lehetett és még 1 esküvő is volt ami miatt mégkisebb helyre zsufolták az embereket igaz csak 30p ceremonia volt de addig senki 1 szot se szolhatott csendbe végig vátuk a forroságban már a medence is túl meleg volt.