Silvanus Wellness & Konferencia Hotel Visegrád bemutatkozása
Csendes erdei környezetben található meg a Silvanus Hotel a Fekete-hegyen, Visegrádon. A négycsillagos hotelből gyönyörű panoráma nyílik a Dunakanyarra. Mozgássérült vendégek számára is biztosítható a kényelmes pihenés.
Júliusban voltunk ott egy hétvégét, és a szobától (dunai standard) eltekintve minden első osztályú volt. A szoba kicsit kicsi, és a berendezése nem a hotel minősgét adja vissza. Kárpótol ezért kicsit a kilátás a teraszról, a wellness részleg, és a finom ételek. Ha a szobákat kicsit felújítanák, akkor járna az 5 pont!
Ami még tetszik, hogy étkezéseknél kitesznek egy kis ládikót a borravalónak, így mindenki tudja honorálni a remek kiszolgálást, sajnos ezt sokan vagy nem veszik észre, vagy nincsenek megelégedve. . Ez zavart még, de ez abszulút nem a hotel hibája :-((
Legközelebb az erdei superior szobát fogjuk kipróbálni, nyaralótársak elmondása alapján az ég és föld a mostani szobához képest.
Nemrég jártunk itt Párommal, sajnos csak egy éjszakára volt időnk. A szállás tiszta, rendezett, kényelmes, és csodálatos a panoráma. A szoba nagy, és tiszta. Az étterem terasza kissé kopott, de tiszta, és rendben volt. Az étel kiváló. Remek volt a vacsora is és a reggeli is. Nem kirívóan, de tényleg nagyon jó szálloda.
A Személyzet kedves, udvarias; teljes mértékben elégedettek voltunk velük :) Ajánlani tudom mindenkinek. Néhány zavaró apróság volt, ami teljesen felejthető (kissé kopottas külső falborítás, lötyögött a zuhanyzó tartórúdja, a függönyön voltak valamilyen foltok :) de tényleg nem volt zavaró semmi más)
A szálloda könnyen megközelíthető,kedves, segítőkész személyzet a recepción. Szobánkat kérésre azonnal kicserélték egy komfortosabbra. Az igazság az, hogy a standard szobák nem érik el a 4*-ot, más szállodákban azok is színvonalasabbak. A szobák tiszták, szépen berendezettek(superior). Az étterem elegáns, gyönyörű kilátással.
Kedves, figyelmes gesztus, hogy az asztalhoz kísérik a vendéget, meghagyva a választás lehetőségét. Az ételek finomak, változatosak. A pincérek figyelmesek, a gyerekekkel kifejezetten barátságosak, s ez jellemző a szálloda összes dolgozójára. A Wellness hangulatos. Sajnos a nagy medence vize picit hideg volt, de ez szubjektív megítélés, másnak lehet, ez az ideális. A szálloda méreteit tekintve egy nagyobb élménymedence nem ártana. Összességében jól éreztük magunkat, nyugalomra, pihenésre vágyóknak ajánlani tudom, a szobaválasztásra azonban mindenki figyeljen.
A magyar négycsillagos szállodai átlaghoz képest igen szépen karbantartott szálloda, igényesen berendezett, tágas superior szobákkal, nagyon udvarias és jó modorú kiszolgáló személyzettel. Mindez gyönyörű természeti környezetben. A szobában elhelyezett székek rendkívűl kényelmetlenek, ha valaki pl.
olvasni akarna (más szálodákban is ugyanez a helyzet! ) Az élménymedencénél elhelyzett zuhanyozók alá nem lehet úgy bemenni. hogy ne terítse be az ember az egész medencét. Az étteremben felszolgált pékárúk mind minőségben, mind választékban méltatlanok a szálloda egészére jellemző szinvonalhoz.
Furcsa volt, hogy az ágyak külön voltak ( biztos összetették volna , ha kérjük). Az ételek finomak voltak- bár volt egymás után két nap mikor ugyan az a leves is szerepelt az étlapon. Illetve a melegszendvicsbe véletlen belekeveredett egy cérna . Nem azért írtam, hogy ezzel a nemtetszésemet fejezném ki, csak segítségként, hogy a közeljövőben nehogy valaki még belefusson ilyenbe.
Különben meg maximáslisan meg voltam elégedve a személyzettel. Rendszeres szaunázó vagyok, jó lett volna ha van merülő medence is. De ennek hiányában is szuper volt a wellnes részleg
A hotelből álomszép, Dunakanyarra néző panoráma tárult elénk. A személyzet kedves. Az ételek választéka nagyon bőséges volt. Finomabbnál finomabb ételeket kóstolhattunk. Különösen tetszett a wellness részlegben kialakított gyógynövényes szoba. Nagyon hangulatos volt, a mezők illatát árasztotta.
A kinti medence hőfoka lehetett volna kicsit melegebb, de a látvány ami elénk tárult mesés volt. A fürdőszobánk, inkább egy hajó kabinra emlékeztetett,tiszta volt és praktikus, de az nem tetszett. Szép emlék marad az itt töltött hétvége. Nagyon jól éreztük magunkat.
Egy szép napsütéses hétvégét töltöttünk barátainkkal négyen,a medencéből és a szobákból lenyűgöző a kilátás . A dolgozok kedvesek szolgálatkészek. A teraszról a gyönyörű napsütésben finom ételekkel és nagy választékkal várják az éhes vendégeket. Külön kiemelném a fagylaltpultot, ami a nagy melegben külön nagyon kellemes volt. Csak ajánlani tudom ezt az ékszerdobozon épült szállodát.
Párommal töltöttünk el 2 éjszakát. Gyönyörű kilátás a Duna kanyarra. A személyzet udavarias és szolgálatkész, ami nem mondható el minden szállodára. A szobák tiszták, felszereltsége megfelelő - a fürdőszoba kivételével. Az ételek finomak és váűltozatosak voltak. A wellnes részleg kiváló.
Én a párommal jártam itt 2013 október közepén. Az idő sajnos nem volt a legjobb akkor,de ezt elfelejtette velünk az,hogy a szálloda viszont nagyon szuper volt,főleg az,hogy Duna kanyarra néző szobánkból a kilátás valami pazar volt. Az utolsó nap reggelén mikor felkeltünk és kinéztünk az erkélyről a felkelő nap beragyogta az egész tájat,Nekem még a szám is tátva maradt attól a látványtól.
Ezt az élményt soha nem fogom elfelejteni. A szálloda mögötti kis erdőben tett sétánk teljesen feltöltött. Az őszi színekbe öltözött fák csodálatosak voltak. Sajnos volt egy kis negatív élményem is,mégpedig az,hogy a kiszolgálás kicsit lassú volt. A wellness részleg szép volt igaz Én egy kicsit nagyobbra számítottam,de azért ki tudtunk pihenni magunkat. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
A hotel földrajzi elhelyezkedése tökéletes, a helyi látnivalók gyalogosan kisebb túrával könnyen megközelíthetők. A szálloda nagyon tiszta, a személyzet udvarias. Az ételek tökéletesek voltak, pazar volt a választék, változatos a menüsor, a mi vegetariánus igényeinknek teljesen megfelelt. A wellness részleg megfelelő, de nem túl nagy.
A külső medence gyönyörű elhelyezkedésű, a víz jó hőfokú. A belső úszómedencénél zavaró volt hogy a gyerekek folyamatosan beugráltak a medence széléről, amit tábla tilt ugyan, de senki nem szólt rájuk. Az úgynevezett élménymedence nem túl sok élményt nyújt, mert kevés benne a masszírozó. Kicsit kevésnek találtam a szaunák számát, sokan várakoztak rá. Infraszaunából csak két darab van. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, máskor is szívesen visszamennénk!