Kiváló minőségű és mennyiségű ételek, jó elhelyezkedés, közepes wellness szolgáltatások. Ami zavart, az a hotelben folyton érezhető ételszag, illetve az, hogy reggel nem lehet pihenni, mivel minden zaj behallatszik a szobába. A wi-fi hálózat gyenge, a szobákban már nem lehet a hálózatra csatlakozni. Mindössze 5-6 tv csatorna adásai nézhetők.
A személyzet nagyon kedves, segítőkész és barátságos. Az ételek finomak és bőségesek, kiszolgálás kedves. Azt nem tudom, hogy a borospincében történő vacsoráztatás romantikusnak számít-e ősszel, ne adj isten télen, mivel ott fűtés értelemszerűen nincs. A wellness részlegben a medence sajnos nagyon hideg vízzel van feltöltve, második napunkon 23 fokos volt.
A többi lehetőség jónak mondható. A jacuzzi jó helyen van, én tuti szerelnék rá leereszthető ponyvát őszre, hogy élvezhetőbb legyen, bár láttam az oroszoknál is kinti jacuzzit szabadban. :) A wifi viszont a mi szobánkban szinte használhatatlan volt, ami azért kellemetlen, mert esténként használnom kellett volna munka kapcsán a netet. A szálloda szinte tökéletes is lehetne minimális ráfordítással. Összességében ajánlom a szállodát, de ne a földszinten szálljanak meg (kilátás a támfalra, meg a bringatárolóra).
2014. szeptemberében töltöttünk el itt három kellemes napot. Szobánk erkélyéről csodálatos kilátás nyílt a Dunára, és a hegyoldalban lévő Salamon-toronyra. A Hotel berendezése visszafogottan elegáns, kellemes hangulatú, tiszta, egyetlen problémánk csak a recsegő-ropogó ágy volt.
A beltéri medence vize nagyon hideg volt, helyette kihasználtuk a sókamra, szauna és a kültéri jakuzzi jótékony hatásait. A félpanziós étkezéssel, udvarias kiszolgálással teljesen elégedettek voltunk, mert nagyon finom, laktató ételeket kaptunk minden alkalommal, mindezt a nagyon hangulatos borospincében. Összességében nagyon jól éreztük magunkat.
Nagyon jó a megközelíthetősége, a tetőtéri szobában a tisztasággal sem volt igazából probléma egy-két pókhálót leszámítva az ablakban. Csak reggelit ettünk helyben, azzal szintén meg voltunk elégedve, egyedül az ágyak kényelmetlensége és a tetőtéri ablak sötétítésének megoldatlansága volt zavaró.
Májusban jártunk a Hotel Várban a férjemmel, két éjszakát töltöttünk itt. Manzárdszobát kértünk a hétvégi felár így minket nem érintett. A panzió nagyon szép helyen van, csodálatos a kilátás. A szoba is rendben volt, kivéve, hogy a tetőablak sötétítése nem volt megoldva, így elég korán ébresztett bennünket a beáradó napfény.
A wellness részleg egyszerű de nagyszerű. Nagyon éveztük a pezsgőfürdőt a szabadban, hihetetlen gyönyörű volt a kilátás. Mivel nagyon szép idő volt, kint vacsoráztunk a kerthelyiségben, ízletes volt és bőséges. A reggeli is nagyon rendben volt, a kiszolgálás csillagos ötös, a személyzet nagyon kedves és segítőkész.
Nagyon szép helyen van a szállás a Duna mellet közvetlenül,a szobából a Salamon toronyra volt a kilátás. A tisztaság rendben volt a személyzet aranyos figyelmes. Télen is remek sétákat lehet tenni a jó levegőn. A wellness részleget inkább nyáron ajánlanám. Télen az idősebbeknek való, nyáron a fiataloknak is ajánlom.
November végén szàlltunk meg először itt a feleségemmel egy éjszakàra. Nagyon jól éreztük magunkat. Családias légköre és meghitt hangulata van a helynek. Kedves és barátságos a személyzet. A szolgáltatásokkal meg voltunk elégedve. Tetszett a wellness részleg is ami nem nagy, de nagy élmény volt a pezsgőfürdő a szabadban. A reggeli nagyon bőséges és finom. Nagyon jól éreztük magunkat.
Pozitív: a személyzet közvetlensége, rugalmassága; a kifogástalan tisztaság; a hely, a berendezés autentikus légköre Negatív: hidegvizes medence (22-23 fokos), túlsózott halászlé. Összességében pozitív érzésekkel távoztunk, mert az esetleges hiányosságokért bőven kárpótoltak bennünket.
Az elsózott halászlé helyett kaptunk finom és bőséges palacsinta-adagot, és a másnapi reggeli is nagyon finom és kielégítő mennyiségű volt. A hűvös vizű medencére csak nem voltunk felkészülve, mert nem jelezték előre, de a pezsgőfürdő itt is kárpótolt. A hely vadászkastélyos légköre viszont igazán különleges élményt adott!
Most szàlltunk meg először itt a férjemmel egy éjszakàra, de mi nagyon jól éreztük magunkat. Kellemes légkör fogadott. Dėlelõtt vàrlàtogatàs után nagyon örültünk, hogy a Hotel a Salamon toronyhoz legközelebb eső szàllàshely, mert gyalogszerrel tettük meg az utat.
Dèlután volt időnk a wellness részlegre is, ami nem túl nagy, de hangulatos és valami fantasztikus élmény volt a pezsgőfürdő a szabadban a Dunàra nézve:))) A legkisebb szobàt kértük, de meg voltunk vele elégedve (az àrral is), tiszta volt és nagy élmény volt a tetőtéri szobàból este a csillagokat lesni a francia àgyból. A kiszolgálással sem volt problémànk, kedvesség és sok finom étel vett körbe bennünket.
Hét közben 4 napot töltöttünk el a vár Hotelben. A szobánk kényelmes, tágas volt, a személyzet kedves, udvarias, szolgálatkész. Egyik este nagyon későn értünk vissza a túránkról, mert eltévedtünk, de megvártak a vacsorával. nagyon jól esett a figyelmesség. Az ellátás pazar volt, kiváló házias ízek domináltak.