A Hotel Marina Port légkondicionált szobáinak, minden igényt kielégítő konferenciatermeinek és vadonatúj fitness- és wellness centrumának köszönhetően a Balatonpart egyik legigényesebb négycsillagos szállodája, amely Balatonkenese modern kikötőjének szomszédságában várja vendégeit.
27 hònapos lànyunkkal voltunk, ő nagyon èlvezte, a màszòlabirintust màr tudta egyedül is hasznàlni, a jàtszòszobàban minden korosztàly szàmàra talàlhatò jàtèk, itt is òràkat töltöttünk.
A wellness rèszleg tökèletes volt, a gyerekmedence kèt rèszre volt osztva, egèsz apròknak ès kicsit nagyobbaknak is jò mòka. A nagy medence hőmèrsèklete ùszàsra tökèletes. Annak ellenère, hogy magyon sokan voltak a szàllodàban sehol nem volt zsùfoltsàg vagy tömeg, csak a parkolòban ès a reggelinèl volt èrezhető. Egèsz napos gyerekprogramok voltak, le a kalappal az animàtorok előtt. Mindenhol tisztasàg volt, a szemèlyzet udvarias ès segìtőkèsz mindenhol. Szàmomra furcsa volt, hogy a medencèknèl nincs egy felügyelő/segìtő esetleg ùszòmester. Összessègèben gyerekkel szuper vàlasztàs volt, de ha valaki pihenni szeretne, csendre ès nyugalomra vàgyik, vàlasszon màs hotelt, a Hotel Marina Port a gyerekekről szòl.
Egy hetes nyaraláson voltam a szállodában. A személyzet kiemelkedően szolgálatkész volt. A szoba csendes, balatoni kilátással, kényelmes és maximálisan tiszta. A saját strand és a beltéri medence megfizethetetlen.
A Hotel nagyon jó fekvésű, a szoba tiszta volt, az ágy kényelmes. Kisgyerekkel voltunk, ő is nagyon jól érezte magát. A személyzet kedves, segítőkész. Az ételek nagyon finomak voltak. A vacsora is mindig remek volt és bőséges. A süteményekből még a vacsora idő végén is mindig volt. (Sok szintén 4 csillagos szállodában már az elején elfogytak a finomabb sütik).
Családommal voltunk a Pünkösdi hosszúhétvégén a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat, az ételek finomak voltak, a személyzet kedves. Jó idő miatt mi csak a part részen voltunk, ami gyönyörű mindenki talál magának elfoglaltságot. A bútorok a szobákban kicsit régi módi, de mi tényleg csak aludni mentünk fel.
A sok kisgyerekes család ellenére nyugodt, magas színvonalú pihenés volt. Bőséges, különleges ételkínálattal. Eddigi tapasztalatok alapján itt volt a legnagyobb választék, ahol a különböző allergiában szenvedőkre is gondoltak. Tiszta, kényelmes szobában voltunk. A wellness részleg is kitűnő. A park rendezett, minden igényt kielégítő. Ár-érték arány megfelelő.
Csak két dolog nem tetszett az ott-tartózkodásunk alatt. az egyik,hogy nem 1db kétszemélyes matrac volt hanem 2 db egyszemélyes,a másik pedig a kicsi gyerekwellness rész. Talán érdemes lenne az úszómedencét(kihasználatlansága miatt is) átalakítani élménymedencévé ugyanis elvétve van benne ember míg a baba-gyerekmedence 25 nm és vannak benne 30-40 en.
A 3 éves kislányunkkal kerestük fel a Marina Portot. 3 éjszakát töltöttünk el. Ugyan az érkezés napja kizárt időszak volt, ennek ellenére a szálloda fogadott bennünket. A játszószoba első látásra megtetszett a kislányomnak. A gyerekmedence nagyobb létszám esetén szűkös, a szálloda befogadóképességéhez képest kicsi.
A hőmérséklete lehetne melegebb. Az ételek nagyon finomak és választékosak voltak. Egy alkalommal nyúltunk mellé a menüválasztásos vacsoránál. (aznap kevés vendég volt, így nem volt svédasztal) A személyzet rugalmas, reggelinél megrendeltük délre az ebédet és percre pontosan ki is hozták frissen. Az étteremben voltak babaételek, joghurtok. A nagyobbaknak rajzolási lehetőség. A kinti játszótér szintén jó, pozitív, hogy vannak játékok a homokozóban. A szoba megfelelő, a pótágy viszont kényelmetlen volt. Így mind a 3-an együtt aludtunk a nagyágyban. Összességében ár-érték arányban megfelelő, jól éreztük magunkat.
A Hotel Marina-Port ****-ban töltött el négy fős családunk három napot. A szoba berendezése igen praktikus. Esetleg egy zsámoly még jól jöhetne a fürdőbe a kicsiknek. (Mi vittünk.) Az étteremben viszonylag választékos volt a kínálat. A fürdő részleg kifogástalan. Szívesen visszamennénk még.
A hotel kiváló helyen van. A kilátás a balatonra fantasztikus. A személyzet kedves, segítőkész. Az étterem kellemes hangulatú, vállaszték (félpanziós ellátásnál) bőséges és ízletes. A wellnes részlegből egy melegvizes medencét és egy gőzkabint hiányoltam, de az úszómedence tökéletes. Összegezve árérték arányában tökéletes.
Minden rendben volt. A személyzet nagyon kedves, a szálloda tiszta. Egy furcsaság volt csak, hogy a gyerek animátor habár nagyon kedves volt, mégis a gyerekektől külön dolgozott.