A Hotel Marina Port légkondicionált szobáinak, minden igényt kielégítő konferenciatermeinek és vadonatúj fitness- és wellness centrumának köszönhetően a Balatonpart egyik legigényesebb négycsillagos szállodája, amely Balatonkenese modern kikötőjének szomszédságában várja vendégeit.
Először látogattunk el ebbe a szállodába, és maximálisan meg voltunk elégedve. Változatos és jóízű ételeket kóstolhattunk. Teljes mértékben gyermekbarát szolgáltatással találkoztunk. Gyermekmedence, úszómedence, jakuzzi, játszószoba és egész nap nyitva tartó kézműves-, és játszószoba állt a rendelkezésünkre. Remek 6 napot töltöttünk Önöknél. Köszönjük szépen!
Gyermekeimmel és pici unokáimmal - 11-en voltunk - vettük igénybe a Karácsonykor a szálloda szolgáltatásait. Mindannyian találtunk programokat, az unokáim - 1-től 4 éves kor közöttiek - nagyon élvezték a játszóházat, ugróvárat, gyermekmedencét. Ebből adódóan gyermekeim is gondtalanul pihenhettek, hiszen minden adott volt a kényelemhez.
Kiemelném a sokfajta étkezési lehetőséget, ahol a bébiételektől kezdve rendkívül nagy választék volt mindenből. Jól éreztük magunkat, köszönjük szépen.
Sok helyen jártunk már,ide vissza szeretnénk majd látogatni!A személyzet segítőkész,kedves,a szálloda tiszta,tele volt jó programokkal!jó volt!köszönünk mindent!
Jól éreztük magunkat. Nagyon pihentető volt. Ilyen gyerekbarát helyen még nem voltam! Egész napos gyerekanimáció, foglalkozások. . . +játszóház! A medencéknél is ragyogóan elvoltak a gyerekek. Közvetlen vízpart. Valószínüleg nyáron is kipróbáljuk. 1 aprócska hiányosság: a gyerekjátszó és biliárdhelységtől messze van a bár.
Másodjára szálltunk meg a Hotel Marina Portnál és most sem csalódtunk. A hotel ablakából kiváló kilátás nyílt a Balatonra és a kikötőre. A reggeli és vacsora bőséges és ízletes, a dolgozók kedvesek és segítőkészek és a gyerekekkel türelmesek. A gyerekek (6, 8 évesek) élvezték a programokat amivel készültek az őszi szünetre a hotel dolgozói.
Bár sokan azt gondolják a Balatonhoz nyáron érdemes menni, de szerintem így az ősziszínekbe burkolózott táj is fantasztikus. Örülök, hogy az idei évben is itt tölthettük a pihenésünket.
A saját strand napozóágyakkal, napernyőkkel nagyon tetszett, igényesen kialakított az étterem kiülős teraszával együtt. Jól esett az étkezéseket a teraszon elfogyasztani a kellemes nyár végi napsütésben. A vacsora étel választék lehetett volna több, az elkészített fogások finomak voltak. A reggeli választéka bőséges és kielégítő volt.
Remélhetően csak a nyár végi fáradtságnak köszönhetően, de a személyzet kedvességén és közlékenységén lenne mit javítani, mosoly, és információ megosztás! Pl. a recepción elfelejtettek tájékoztatni, hogy az árban benne van a távozás napján a wellness és a strand használat.
két kisgyermekkel voltam egy hétig szállóvendége a szállodának. a személyzet, a gyermekjátszóház, a gokart, a trambulin, a wellness és az ételek nagyok jók voltak, amin még lehetne javítani: az ágyak kényelmetlenek és gurulósok voltak, folyton mozgásban voltak. kár, hogy a wellness részleg este 8-kor már bezárt.
Nagyon jôl éreztük magunkat köszönjük! A tisztaság példaértékü !Nagyon szép helyen van a hotel ,az ablakbôl gyönyörü a kilátas a Balatonra.Csak ajánlani tudom mindenkinek!!
Családbarát teljes mértékben! Az első nap hüvősnek találtuk a babapancsolót ès a kedves személyzet másnapra emelt a víz hőfokon! Ami negatívum, hogy a fúrdőszobában elég erőteljes csatorna szag volt, de szetencséte nem sokat kellett a szbában tartózkodni és hogy a parton nincs zuhanyzó! Összességében egy remeke helynek tartjuk, másnak is ajánlani fogjuk!